Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΆΡΗΣ - Πανιώνιος 75-66 Μπράβο παιδιά, όλα για όλα στη Ν. Σμύρνη

Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί οι εξελίξεις στην ΠΑΕ να κορυφώνονται λόγω εκλογών, αλλά με αυτές θα ασχοληθούμε από την Κυριακή και έπειτα.

Ο ΆΡΗΣ μας, λοιπόν, στο μπάσκετ που δίνει 3 παιχνίδια=όλη η σεζόν, έκανε το 1-1 χθες στο Nick Galis Hall νικώντας τον Πανιώνιο με 75-66.



Ο αγώνας

Ο ΆΡΗΣ μπήκε εξαιρετικά στο πρώτο δεκάλεπτο και έσβησε τον Πανιώνιο με συνεχόμενα καλάθια και πολύ καλή άμυνα. Ωστόσο, στο 2ο δεκάλεπτο βραχυκύκλωσε και οι αντίπαλοι με ένα σερί 2-11 κατάφεραν να μας φτάσουν, ευτυχώς στο τελευταίο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου είχαμε τον Πελεκάνο και κρατηθήκαμε.

Στο 3ο δεκάλεπτο, ξεκινήσαμε όπως τελειώσαμε το 2ο, ωστόσο σταδιακά βρίσκαμε το ρυθμό μας και ήμασταν αρκετά εύστοχοι και σε συνδυασμό με την καλή άμυνα τελειώσαμε την 3η περίοδο με +9. Στην τελευταία περίοδο, μέχρι και τα τελευταία 2 λεπτά είχαμε ισχνό προβάδισμα 3 και 4 πόντων, ωστόσο στο τέλος ήμασταν εξαιρετικοί και το τελειώσαμε στο +11.

Ατομικές επιδόσεις

Εξαιρετικό παιχνίδι έκανε ο Μούρτος, που ήταν πολύ καλός σε όλα τα επίπεδα. Πολύ εύστοχοι ήταν οι Βεργίνης-Πελεκάνος και έδωσαν πολύτιμες ανάσες σε κρίσιμα σημεία. Εξαιρετικός και ο Τσιάρας που αδικαιολόγητα έμεινε για μεγάλο διάστημα στον πάγκο. Μαχητικότατος και ο Χαρίσης.

Μέλλον

Πλέον ο ΆΡΗΣ την Κυριακή (19:30, ΕΤ1) δίνει τον αγώνα της χρονιάς, που θα κρίνει αν θα βγει στην Ευρώπη, στη Ν. Σμύρνη. Από την εικόνα που έχω και στα δύο παιχνίδια, πιστεύω πως αν παίξουμε όπως και στα 2 και βελτιώσουμε λίγο την ευστοχία μας και κάποια κενά διαστήματα μπορούμε να πάρουμε το διπλό. VAMOS!!



Υ.Γ. Αγκάνθο: δίκαιη διαμαρτυρία=6 αγωνιστικές
        Σίλντερφελντ: σκαμπίλι=2 αγωνιστικές
        Εκεί στην ΕΠΟ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ ρε. Ίχνος...

4 σχόλια:

RedDragon είπε... 24 Μαΐου 2013 στις 12:46 μ.μ.

Αυτό με την Ευρώπη είναι περίεργο θέμα.

Δεν ξέρω αν κ κατά πόσο θέλουμε να βγούμε διότι αποδεδειγμένα η Ευρώπη βάζει μέσα την ομάδα οικονομικά.

Δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο όπου μπαίνει αρκετό χρήμα. Στα περισσότερα παιχνίδια δεν βγαίνουν καν τα έξοδα του αγώνα κ μπαίνει μέσα η ομάδα.

Εφόσον κ την επόμενη χρονιά θα κινηθούμε στα ίδια επίπεδα μπάτζετ ώστε να μειώσουμε παλιά χρέη κ να μην δημιουργήσουμε καινούρια θεωρώ ότι η το να βγούμε Ευρώπη είναι λάθος επιλογή.

Η ομάδα με τις 2 εμφανίσεις της μέχρι τώρα μας διέψευσε όλους εμάς που πιστεύαμε ότι θα αποκλειόμασταν εύκολα από τον Πανιώνιο.

Το ματς την Κυριακή είναι δύσκολο όμως...

Unknown είπε... 24 Μαΐου 2013 στις 12:48 μ.μ.

Red (δεν θελω να) πιστευω πως υπαρχει καποιος που δεν θελει να βγουμε Ευρωπη. Αλλο πραγμα να εχεις και ευρωπαϊκες διοργανωσεις στη σεζον.

Ανώνυμος είπε... 24 Μαΐου 2013 στις 1:05 μ.μ.

Συμφωνώ με τον Ρεντ, για να βγεις γιουροκάπ θα πρέπει να βρεις χορηγούς για τα ταξίδια που θα έχεις. Επίσης είναι άγνωστο αν στηρίξει ο κόσμος...

Τώρα στα αγωνιστικά χθες μου άρεσε πολύ η ομάδα. Ο Μούρτος δείχνει πολύ μεγάλη βελτίωση και για μένα είναι ο μβπ των δύο αγώνων με Πανιώνιο. Πιστώνεται στον Αγγέλου η μεγάλη βελτίωση που έχει τελευταία. Ο Μούρτος πέρα από τους 8π και 7ρ. που είχε χθες έπαιξε άμυνα για σεμινάριο πάνω στον Παππά! Πολύ καλοί και οι Βεργίνης-Πελεκάνος. Αλλά γενικά δεν υστέρησε κάποιος χθες (και κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει για να νικήσουμε και αύριο).

Τώρα στον τρίτο αγώνα πιστέυω ότι έχουμε καλές πιθανότητες ειδικά εφόσον παραμερίσουμε τα νεκρά διαστήματά μας. Τώρα όλο το άγχος είναι στον Πανιώνιο.

Υπολοχαγός

Unknown είπε... 24 Μαΐου 2013 στις 1:14 μ.μ.

Παιδια αυτο ειναι θεμα συζητησης για αλλη μερα. Οφειλουμε τωρα να συγκεντρωθουμε στο παιχνιδι στη Ν. Σμυρνη.