Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Win or bye bye...

Καλησπέρα σε όλους. Η ομάδα μας, έπειτα από την αναβολή λόγω του Ευρωπαϊκού ματς του Ατρομήτου που εξελίχθηκε σε... δύο δόσεις, θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα στις 19:15 την ομάδα του Περιστερίου στο Περιστέρι.

Εκεί δεν θα έχει στη διάθεσή της το Ρούμπεν Πουλίδο και τον Νταβίντ Αγκάνθο. Παρακάτω αναλύουμε όλα όσα περιμένουμε από το μεθαυριανό ματσάκι και φυσικά προβλέπουμεε..






Προερχόμαστε από 2 ήττες στα 2 πρώτα ματς, και μάλιστα από νεοφώτιστους, και είμαστε η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που είναι χωρίς βαθμό, δείχνοντας μάλιστα πολύ κακή εικόνα σε αμφότερα τα 90λεπτα, με εξαίρεση το πρώτο 10λεπτό του ματς εναντίον της Καλλονής.

Ο Χατζηνικολάου είναι υπ' ατμόν, αφού το κλίμα ήταν βαρύ όταν ήρθε, πλέον έχει γίνει... ασήκωτο. Το μεθαυριανό ματς είναι ίσως η τελευταία του ευκαιρία. Εξ ου και ο τίτλος μου. Win or bye bye. Νίκη ή δρόμο, είναι η άποψή μου, για να το πω και πιο λαϊκά.

Απέναντί μας έχουμε την 3η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, με ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, πολύ καλές μονάδες και έμπειρο προπονητή, που έχει βρει μία καλή χημεία. Ειδικά μεσοεπιθετικά ο Ατρόμητος είναι φωτιά, έχοντας παίκτες όπως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Ούμπιντες, ο Ναπολεόνι ή ο Καραγκούνης. Πολύ δυνατή μεν, αργή δε άμυνα επίσης με τα 3 ''-ίδης'' (Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης).

Για το λόγο αυτό, ακριβώς, το λόγο δηλαδή ότι έχουμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα, πρέπει επιτέλους να δούμε ρεαλιστικά τα πράγματα. Να στραφούμε επιτέλους στο αμυντικό ποδόσφαιρο. 

Κλειστά τις γραμμές, man-to-man τους παίκτες-κλειδιά του Ατρομήτου, σφιχτό κέντρο, και χτύπημα στις αντεπιθέσεις στην αργή άμυνα του Ατρομήτου, εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα των Ουντότζι-Σταυρόπουλου και την τεχνική του Τάτου.

Είναι θετικό για εμάς το ότι ο Ατρόμητος είχε κουραστική Ευρωπαϊκή εμπειρία Πέμπτη και Παρασκευή, αφού διεκόπη στο 60' το ματς της Πέμπτης και συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής, και μάλιστα τα έδωσε όλα και κέρδισε 0-2 παρόλο που δεν πέρασε! Είναι θετικό το ότι είναι πολύ κουρασμένοι.

Δεν ασπάζομαι αυτά που λέγονται ότι επειδή πέρσι τους κερδίσαμε όχι μέσα στο γήπεδο, αλλά έξω από αυτό, θα τους το ''ανταποδώσουμε'' αύριο με το να τους αφήσουμε να κερδίσουν. Αυτά είναι φτηνές μαλακίες και προσωπικά από το ένα μου μπαίνουν και από το άλλο μου βγαίνουν.



11άδα

Για την αυριανή 11άδα εγώ θέλω να δω 3 αλλαγές:

Ηρακλής αντί Πουλίδο Στο ματς με την Καλλονή, ο Ηρακλής αντικατέστησε τον τραυματία Πουλίδο και στο διάστημα που έπαιξε ήταν εξαιρετικός στη θέση του στόπερ. Έκοψε κάποιες μπαλιές πρωόθησε το παιχνίδι και απέδειξε για άλλη μια φορά πως δεν είναι δεξί μπακ, αλλά στόπερ. Πιστεύω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει, και θα μπορέσει να καλύψει το πολύ σημαντικό κενό του Πουλίδο.

Νταμαρλής αντί Έλσνερ: Ο Έλσνερ μονο για ποδοσφαιριστής δεν μας φάνηκε όλους στο πρώτο ματς του ΆΡΗ, όντας ο χειρότερος του αγώνα. Ας φάει λίγο ακόμα πάγκο να καταλάβει ότι η θέση του μόνο δεδομένη δεν είναι. Και επιτέλους ρε γαμώτο να δούμε τον παικταρά Νταμαρλή βασικό!

Αγγελούδης αντί Μανιά: Ο Μανιάς έδειξε στα δύο πρώτα ματς ότι θέλει το χρόνο του. Ίσως παραείναι αγχωμένος λόγω του βάρους της φανέλας. Μέχρι να δείξει ότι έχει ξε-αγχωθεί, ας παίζει ο Αγγελούδης που έχει την εμπειρία της περσινής χρονιάς και φυσικά αποτελεί εγγύηση στην επίθεση, έχοντας την αίσθηση του γκολ.

Οι υπόλοιποι ας μείνουν ίδιοι, με την προϋπόθεση αρκετοί από αυτούς να παρουσιαστούν πολύ βελτιωμένοι.





Η παράδοση

Η έδρα του Ατρομήτου είναι από τις έδρες που παίρνουμε αποτελέσματα. Στα τελευταία 6 ματς για το πρωτάθλημα μάλιστα έχουμε 3-3-0, ενώ σύνολο έχουμε 8-6-2. Σχετικά ευνοϊκή η προϊστορία (που για μένα δεν παίζει κανένα μα κανένα ρόλο πουθενά, απλά ενημερωτικά το αναφέρω).



Συμπέρασμα

Καταλήγοντας, το μεθαυριανό ματς είναι must win για τον ΆΡΗ. Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη απώλεια βαθμών. Να τα δώσουν όλα οι παίκτες, να παρουσιαστούν πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και το αποτέλεσμα θα έρθει. Επιβάλλεται σωστό στήσιμο της ομάδας από το Χατζηνικολάου, στην τελευταία του ευκαιρία -για πολλούς.



Πρόβλεψη

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 1
ΣΚΟΡ: 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: Γ. Παπ.

Τη βαθμολογία μπορείτε να τη βλέπετε εδώ. Περιμένουμε τις προβλέψεις σας και γι' αυτό το ματσάκι! Έχετε 2,5 μέρες!



56 σχόλια:

Skolix είπε... 31 Αυγούστου 2013 στις 12:30 μ.μ.

Ηττα, 2-0 προβλεπω και κουναμε μαντηλι στον Χατζη.

Συμφωνω και με την 11αδα σου, καπως ετσι θα κατεβαινα. Ισως να εβαζα 3 στο κεντρο και Τατο στα πλαγια, αλλα με ελευθερια κινησεων (να συγκλινει, να πασαρει, να σουταρει κτλ).

jim είπε... 31 Αυγούστου 2013 στις 1:27 μ.μ.

Και σεις περίοδο που βρήκατε να κάνετε διαγωνισμό για σκορ και αποτέλεσμα... Προβλέπω καμιά 30αριά σχόλια που να πιστεύουν ότι η ομάδα τους θα χάσει...

Και δεν είναι και ωραίο να γράφουν οι οπαδοί μιας ομάδας ότι η ομάδα τους θα χάσει.

Δυστυχώς, αυτό το ματς (τουλάχιστον πριν αρχίσει) είναι από τα ματς που οι παραδόσεις είναι για να σπάνε και δεν παίζουν μπάλα... Μακάρι οι παίκτες μας να μας εκπλήξουν ευχάριστα...

Και εγώ θέλω να δω στην ενδεκαδα τον Νταμαρλή και τον Οικονομόπουλο..

Σημαντικες οι απουσίες των Πουλίδο και Αγάνθο προσθέτω εγώ..

Αν χάσουμε πιθανότατα (προβλέπω) να γίνει αλλαγή προπονητή. Μεσολαβεί και η διακοπή των εθνικών.. Πολλές φορές στις διακοπες κάνουμε αλλαγές προπονητών.. Στις διακοπές και πριν από τα ματς με τους ξέρω γω να πούμε...

Να ξαναπώ ότι τον Μανιά, τον πιστεύω εγώ. Όπως λεει και ο Νίκος θέλει χρόνο και χαφ φυσικά...

Αυτά... Σκορ θα γραψω αργότερα.. Αν και δεν μου αρέσει να γράφουμε όλοι ότι θα χάσουμε.. Είναι τραγική ειρωνία...

ΆΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ . . .

Αυτή την νοοτροπία πρέπει να έχουμε Ο Λ Ο Ι..

Αντι αυτού, όλοι (θα) γράφουμε ότι η ομάδα θα χάσει πριν καν αρχίσει το ματς.

Φανταστείτε... Πόσο για το ανάθεμα είμαστε όλοι στον ΆΡΗ....

Unknown είπε... 31 Αυγούστου 2013 στις 1:41 μ.μ.

Τζιμ εγω λεω να αφησουμε τη νοοτροπια του ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ και να δουμε ρεαλιστικα τα πραγματα. Καταλαβα πως το λες αλλα εφοσον η ομαδα εχει τετοιο χαλι στα πρωτα ματς δε φταιμε εμεις που προβλεπουμε οτι θα χασει.

jim είπε... 31 Αυγούστου 2013 στις 1:56 μ.μ.

Εσεις να λετε ρε φιλε τότε δεν είσαι ΑΡΗΣ, είσαι Ακρατητος...

Δεν μου κάνει εντύπωση. Εσεις τα πιτσιρίκια πέρα από το ότι η πλειοψηφία σας (εσύ μπορεί να αποτελείς εξαίρεση) δεν πολυασχολείται πλέον με τον ΆΡΗ (και συ ο ιδιος το είπες για φίλους σου) και τον έχετε τον ΆΡΗ έναν Θρασύβουλο και έναν Ακράτητο στο μυαλό σας, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα γίνεται και ασπρόμαυροι...

Επαναλαμβανω Νίκο. Δεν λέω για σένα. Μην παρεξηγηθείς.. Γενικά λέω για τα παιδιά μέχρι 15-16..

Ανώνυμος είπε... 31 Αυγούστου 2013 στις 4:48 μ.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
VardARIS είπε... 31 Αυγούστου 2013 στις 4:49 μ.μ.

Κανένας οπαδός του Άρη δεν έχει ταυτίσει την ομάδα του με τον Θρασύβουλο ή τον Ακράτητο. Αυτό που σκέφτονται όλοι είναι ότι περνάμε μια κρίση και θα επανακάμψουμε.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δηλαδή ο 9χρονος που το έσκασε από το σπίτι του από το Κορδελιό για να πάει στο Χαριλάου με την παρέα του έγινε Άρης επειδή έπαιρνε η ομάδα αποτελέσματα? Όχι βέβαια...

Το ότι θα αλλάξουν κάποια παιδάκια ομάδα, δε σημαίνει ότι θα το κάνουν όλα. Πάντα γινόταν και θα εξακολουθήσει να γίνεται. Όπως είναι βέβαιο ότι μερικά παιδάκια από το σχολείο του πιτσιρικά θα γίνουν Άρης μόνο και μόνο από αυτόν τον ντόρο. Όλοι θα θέλουν να πάνε μαζί του στο γήπεδο.

Anyway, εγώ προβλέπω ότι ο Μούτας θα κουνήσει μαντίλι ακόμη και διπλό να έρθει. Ο Χατζηνικολάου ίσως να πάρει μια παράταση ακόμη και να μην κερδίσει, αφού ο Ηλιάδης θα στηρίξει την επιλογή του.

Πρόβλεψη για τελικό σκορ: 1-1 με γκολ του Ουντόζι.

Ανώνυμος είπε... 31 Αυγούστου 2013 στις 4:56 μ.μ.

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΥΤΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ.ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΗ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ-ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΑ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ
ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ........

Ανώνυμος είπε... 31 Αυγούστου 2013 στις 5:11 μ.μ.


Μπραβο παιδια ετσι παιρνονται οι αγωνες θα περιμενετε ποτε θα ειναι κουρασμενη η μια ομαδα, ποτε θα εχει πυρετο η αλλη ομαδα, ποτε δεν θα εχει κοιμηθει καλα μια αλλη. Εσεις να υπολογιζετε στην κουραση του Ατρομητου και δεν κυττατε τα χαλια της ομαδος και τον ασχετο προπονητη.
Ακομα δεν ειναι ετοιμοι οι παικτες του Αρη ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΟΝΟ!!!!.
Ε καλα του χρονου τα Χριστουγεννα το Πασχα μπορει και ναναι που ξερεις .Θα παμε σε καφετζου να μας πει.
Πλακα κανετε?

VardARIS είπε... 31 Αυγούστου 2013 στις 5:24 μ.μ.

Φίλε ανώνυμε στο σχόλιο 9, τα χάλια της ομάδας μας κοιτάμε, για αυτό το λόγο λέμε ότι είναι θετική η κούραση του Ατρομήτου. Όπως ήταν θετική για την Ξάνθη η κούρασή μας μετά τον θρίαμβο της Ατλέτικο, και ήρθε το κλαρίνο μέσα στο Χαριλάου.

Όπως και να το κάνουμε ο Ατρόμητος είναι μια κλάση πάνω ως ομάδα. Μόνο κάποιος που δεν ξέρει από ποδόσφαιρο μπορεί να μην το βλέπει...

Ανώνυμος είπε... 31 Αυγούστου 2013 στις 5:40 μ.μ.

Αγαπητα εν ΑΡΗ αδελφια.Ο ΑΡΗΣ θα χασει.Λυπαμαι που το λεω.Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται και εμεις δε ξεκινησαμε καλα.Κυριε αρθρογραφε πιπερι!Λετε κακα λογια!Μονο εμας ξερετε να "μαλωνετε" αν πουμε κατι!Δεν θελω να γινομαι Κασσανδρα αλλα οι προβλεψεις ειναι δυσοιωνες!Μακαρι να βγω Ψευτρα... Αριστέα

Ανώνυμος είπε... 31 Αυγούστου 2013 στις 5:44 μ.μ.

ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΡΙΣΤΕΑ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 31 Αυγούστου 2013 στις 5:48 μ.μ.

3-2.
ΟΥΝΤΟΤΖΙ-ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ

jim είπε... 31 Αυγούστου 2013 στις 5:48 μ.μ.

Γιάννη, υπάρχει απογοητευση σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των οπαδών μας. Στις ηλικίες όμως που χτίζεις (από 8-15 ας πούμε) είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η περίπτωση του εννιάχρονου είναι για πολλά μπράβο. Και αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία γιατί είναι από Κορδελιό. Αλλά είναι μία περίπτωση στις τόσες πολλές.

Και εγώ γνωρίζω παιδιά (από 8 εως 16) που το ενδιαφέρον τους για τον ΆΡΗ ατόνισε. Και ο Νίκος το ίδιο μου έλεγε πριν κάποιες μέρες από δικούς του φίλους.

Εγώ τον ΆΡΗ τον έχω για μεγάλη ομάδα. Ασχετα που τώρα δεν έχουμε υψηλές βλέψεις. Το θέμα είναι ότι τα παιδιά στις κρισιμες ηλικίες (8-16) τον βιώνουν εδώ και λίγα χρόνια και θα τον βιώσουν και άλλα δυστυχώς ως μικρομεσαία ομάδα.

Δυστυχώς αυτη ειναι η αλήθεια παρόλο που δεν μας αρέσει...

Ανώνυμος είπε... 31 Αυγούστου 2013 στις 6:47 μ.μ.

Δημητρη πως να μην υπαρχει απογοητευση;Που ο τελευταιος τιτλος που πηραμε ποδοσφαιρικα ηταν το 70;Τοτε πηγαινε φανταρος ο μπαμπας μου και εγω ημουν αγεννητη!Ειμαι 31χρ. και λιγη χαρα απο τον ΑΡΗ προλαβα μονο μπασκετικα αλλα και εκει παει πεταξε το πουλακι.Τελως παντων δε γκρινιαζω αλλο.Ελπιζω σε ενα θαυμα.Α και μη σκεφτομαστε αν θα ειναι κουρασμενος ο ατρομητος γιατι αυτο μας μικραινει σαν ομαδα.Αριστέα

jim είπε... 31 Αυγούστου 2013 στις 7:12 μ.μ.

Βασικά, Αριστέα το κακό είναι ότι κόπηκαν τα φτερά του κόσμου. Πάνω που στο μπάσκετ μπήκαμε δυο φορες στους ομίλους της Ευρωλίγκα και στο ποδόσφαιρο κάναμε μία ανταγωνιστική ομάδα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη ξαφνικά πάλι βουρ στο πάτο...

Και η μεγαλη απογοητευση ηταν αυτη την φορα ότι υπηρχαν αρειανες διοικησεις... Όλοι τα ειπαμε και τα ξαναειπαμε...

Εγώ εκείπου στενοχωριέμαι πραγματικά είναι στα παιδιά.. Ειναι το οπαδικο μελλον και πρεπει να βλεπουν κάτι καλό..

Όπως επίσης, αν θελεις την γνωμη μου και εσεις οι γυναίκες παίζεται μεγάλο ρόλο στα οπαδικά. Ρυθμιστικό θα έλεγα. Τα παιδιά κατα 70-80% με τις μητέρες τους μεγαλώνουν. Άρα και γαλουχούνται..

Μπράβο σου που ασχολείσαι οπαδικά. Μακάρι να ήταν πολλές γυναίκες σαν εσένα...

Arisleme είπε... 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:40 π.μ.

Θα ηθελα πολύ-μα πάρα πολύ- να πω κάτι ασιόδοξο ΑΛΛΑ επειδη το χω ξαναδει το εργάκι: Ναι θα χάσουμε.
Ναι αργα η γρηγορα θα παρουν μπουλο ο χατζηνικολαου με τον μουτα.
Ναι θα μας βγει η πίστη ΚΑΙ αυτη τη χρονια.

Ολοι ειναι ετοιμοι και παιρνουν βαθμο-ους μόνο εμείς πετάμε αετό από την 1η αγωνιστική με αποτέλεσμα να παμε με την πλατη στον τοιχο να παρουμε διπλο στην ομαδα του ουμπιντες, του ναπολεονι, του καραγκουνη, του παπαδοπουλου του,του,του... Εδω τρωμε αστεια γκολ απο υποδεεστερους αντιπαλους δεν θα φαμε εκει?. Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω οτι πρεπει να στηνουμε ομαδα που παει πρωτα για το 0 πισω και το χ και μετα οτι προκύψει.Αλλά που.. Επισης αυτα περι κουρασης τα ακουω βερεσε, ο ατρομητος εχει μεινει πισω και καιγεται για βαθμους.

Πρόβλεψη: 3-1 Σκορερ ναπολεόνι,παπαδόπουλος και από εμάς ο τάτος

ΥΓ Μια ελπίδα είχα-λεμε τωρα για καλο αποτέλεσμα και μαθαινω οτι ο σηφακης τελικα δεν θα παιξει λογω εθνικης. Μια ζωη στη γκαντεμια!

Specchio είπε... 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:28 π.μ.

Εύκολη ήττα για την ομάδα μας προβλέπω δυστυχώς.
Σκορ: 3-0
(Αν εχω καταλάβει οι σκορερ αναφέρονται και δίνουν πόντους μόνο για την ομάδα μας αλλά επειδή είμαι αλάνι θα πετύχω και του Ατρομήτου)
Σκόρερς: Ναπολεόνι και Παπαδόπουλος

KANTHAR0S είπε... 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:25 μ.μ.

Διαφωνώ ότι είναι must win. Αν αρχίσαμε τα must win από την τρίτη αγωνιστική, καήκαμε.

jim είπε... 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:43 μ.μ.

Και γω συμφωνώ με τον Kantharo...

Απλά ο Νίκος το λέει περισσότερο πιστεύω για ψυχολογική έπαρση των παικτων μας...

Ανώνυμος είπε... 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:10 μ.μ.

ΣΚΟΡ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΡΗΣ
3-0

ΚΑΙ Η ΤΡΙΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ( ΨΑΞΑΝΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝΕ?)

Ανώνυμος είπε... 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:14 μ.μ.

Ποιος… Χατζηνικολάου; Αυτός που στο βιογραφικό του γράφει υποβιβασμούς ομάδων β΄ εθνικής και που απέτυχε στον Ποντο-Ηρακλή, όπου τον διώξανε με τις κλοτσιές;
Με ποιες περγαμηνές ο Ηλιάδης και με ποια κριτήρια προσέλαβε το Χατζηνικολάου για προπονητή της ομάδας;
Ούτε το βιογραφικό του δε δημοσίευσε η ΠΑΕ Άρης! Τι να δημοσιεύσει, θα μας πείτε...

Ανώνυμος είπε... 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:18 μ.μ.

Γιαννακη, τα πειραματα στο Χημειο του Κράτους
Να του το ξεκαθαρισει καποιος

RedDragon είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:06 π.μ.

Στα 2 πρώτα ματς αν κ η ομάδα δεν ήταν καλή οι ήττες ήρθαν από ΤΡΑΓΙΚΑ ατομικά λάθη στα γκολ που δεχθήκαμε.

Μέχρι πότε θα συνεχιστούν αυτά;

Εγώ πιστεύω ότι με τον Ατρόμητο ΔΕΝ θα χάσουμε. Κανονικά θα έλεγα ότι θα παίρναμε το Χ αλλά θα κάνω την έκπληξη κ θα ποντάρω στο 2.

Αποτέλεσμα: 2
Σκορ: 0-1
Σκόρερ: Ουντότζι


VardARIS είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:10 π.μ.

Αισιόδοξος ο Red? Θα γκρεμιστεί κανένας φούρνος...

Ανώνυμος είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:54 π.μ.

θα πετυχει πρωτος γκολ ο αρης με τον ουντοζι αλλα θα χασει δυσκολα στο τελος με 2-1
2 ημιχρονο 1 τελικο

νικολα νικιτς

Vamos_G1 είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:33 π.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Vamos_G1 είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:33 π.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
jim είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:00 μ.μ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα.

Μην νευριάζετε με τον φίλο μου τον Νίκολα Νίκιτς ρε σεις. Είναι παλιός στο μπλοκ. Εδώ και χρόνια μπαίνει. Απλά αλλάζει διαρκώς προσωνύμια για να μας πειράζει.

Και γω στην αρχή (πριν χρόνια) αρπαζόμουν μαζί του αλλά με τον καιρό πιάσαμε κουβέντα αρκετές φορές (στο τσατ)... Δεν βρίζει ποτέ (μόνο κάτι συνθήματα έβαζε παλιά). Πείραγμα κάνει μόνο.

Όσων αφορά τον σημερινό αγώνα...

1-2 κερδιζει ο ΆΡΗΣ με δύο γκολ του Τάτου...

Ο Χατζηνικολάου στρογγυλοκάθεται χαμογελαστός στην ηλεκτρική καρέκλα (του προπονητή στον ΆΡΗ) και σχεδιάζει το μέλλον της ομάδας (τώρα πως το σχεδιάζει δεν ξέρω).

Κάπως έτσι θέλω να τα βλέπω(όχι για να μεινει ο Χατζηνικλάου αλλά για να ανέβει η ομάδα)... Θα μου πείτε φυσικά ότι αυτό είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Επίσης, θα μου πείτε άλλο τι θέλεις και άλλο τι συμβαίνει... Και μπορεί να είναι έτσι... Όμως, μπάλα είναι και όλα γίνονται...

Τελικό σκορ: 1-2
Σκόρερ: και τα δύο γκολ ο Τάτος

Ανώνυμος είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:36 μ.μ.

Και εγώ 1-1 βλέπω με σκόρερ ουντότζι...

μαραουντερ3

Ανώνυμος είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:49 μ.μ.

Δημητρη την αισιοδοξια σου θα ηθελα να ειχα πραγματικα!Οσον αφορα τον πιτσιρικα τον νικιτς(γιατι πιτσιρικας πρεπει να ειναι)στα μικρα παιδια πρεπει παντα να λεμε την αληθεια!Τα αγαπαω τα μπαογκια ειλεικρινα,με συγκινει το "παιδικο" μυαλο τους βρε!Αριστέα

Ανώνυμος είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:53 μ.μ.

Καλη εβδομαδα και καλο μηνα να εχουμε αλλα και καλο φθινοπωρο παιδια.Αριστέα

jim είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:19 μ.μ.

Όχι Αριστέα...

Σαν εμάς πρέπει να είναι σε ηλικία. Άντε λίγο μικρότερος. Τουλάχιστον ετσι μου είπε... Τώρα αν με δουλεύει τι να πω... Δεν νομίζω..

Έχω μία αισιοδοξία σήμερα... Για να δούμε..

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:24 μ.μ.

jim ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΑ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40.

Ανώνυμος είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:27 μ.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:38 μ.μ.

Παιδια πληκτρολογηστε στο γκουγκλ τις ακολουθες λεξεις "εκθεση μαθητη παοκτση με θεμα τον Μεγα Αλεξανδρο" και θα δειτε τι IQ εχουν τα μπαοκια απο μικρα!Κερατα θα βγαλετε!!!Χριστε μου θα τριζουν τα κοκκαλα του Μεγαλου Στρατηλατη!στο I news το site.Αριστέα

jim είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:50 μ.μ.

Η λέξη σήμα με ύψιλον.. Όχι κερδίζαμε αλλά κερδούσαμε... Το πρώτα με όμικρον... Να συνεχίσει το χ με ήττα και το σ με ήττα επίσης...

Και άλλα τόσα.. Το κορυφαίο όμως ήταν: Ο Μέγας Αλέξανδρος πέθανε γιατί μία μέρα όταν ξύπνησε δεν είδε τον δικέφαλο αετό ψηλά στον ουρανό και στενοχωρήθηκε..

Και το υπερθεϊκο:

Όταν κατέβηκε ο Χριστός στην Θεσσαλονίκη ο Θεός τον είπε (ύπαι το γράφει): πρόσεχε τον παοκ. Γι αυτο όσι πιστευουν στον παοκ πάνε στον παραδεισο)...αχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχχαχαχα

χαχαχαχχαχαχ

Μιλάμε είναι να λιώνεις.....

χαχαχαχαχχα

Ξέχασε να γράψει... Η δευτέρα παρουσία θα γίνει στην θύρα 4... Ας πως μονο αυτο γιατί εμπλέκονται και θρησκευτικά πρόσωπα και δεν κάνει...

Ανώνυμος είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:01 μ.μ.

Αμ το αλλο;Ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν παοκτσης!Ε;Κατι πινουν απο μικρα!Χασις;μαριχουανα;Δε ξερω!Δεν εχω λογια πια...

Ανώνυμος είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:52 μ.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
VardARIS είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:17 μ.μ.

Αναγκάστηκα να μπω και να διαγράψω αρκετά μηνύματα. Θα σας παρακαλούσα να μην ασχολείστε με ασπρόμαυρους που μπαίνουν να κάνουν καζούρα. Ας τους αφήσουμε στην ησυχία τους και να κοιτάξουμε τι θα κάνουμε με την ομάδα μας.

Όσο για τους συμπολίτες που έχουν διάθεση και χρόνο να σχολιάζουν στο blog μας είναι καλοδεχούμενοι, αρκεί να μην βρίζουν και να μην κάνουν υποτιμητικά σχόλια. Nicola Nikic, ban μπορώ να κάνω όποιον θεωρώ ότι ξεφεύγει, δεν χρειάζεται να μου δώσει κανένας άδεια. Είμαι από τους διαχειριστές του blog βλέπεις...

Ανώνυμος είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:34 μ.μ.

Βρε Βαρδαρη με ολο το σεβασμο,αρκετα πιο πανω ειπα τη λεξη απαλουλης.Το εσβησες!Ειναι κακο;Ενταξει δε θα ξανα πω τιποτα.Με συγχωρεις.Αλλα ειναι κακια κουβεντα;Ξερω δε θελετε φασαριες και βρισιες.Εχεις δικιο αλλα εγω δεν εβρισα.Αριστέα

Ανώνυμος είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:48 μ.μ.

Φιλοξενουμενοι ειναι οχι συμπολιτες!Τα εχουμε ξανα πει αυτα.Ενταξει δεν θα ξανα ασχοληθω μαζι τους και γενικα θα ειμαι καλο κοριτσι :-) ε; Φανταστικέ διαχειριστα;(κλεμενο απ τη διαφημηση φανταστικε τροχονομε) :-):-) Αριστέα

Vamos_G1 είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:32 μ.μ.

Φίλε VardARIS με όλη την καλή διάθεση, μιας κ είδα κ το δικό μου σχόλιο να έχει σβηστεί, άρα προφανώς θεωρήθηκε ότι ξεπέρασα τα όρια, αφού είστε όλοι τόσο υπεράνω κ εγώ ο παράξενος που αντιδρώ, αν κερδίσει ένας παοκτσής τον διαγωνισμό τότε θα πρέπει να τον αφήσετε να αρθρογραφεί κ στο site! Βέβαια ίσως τότε κ να χρειαζόταν μια μικρή αλλαγούλα στο όνομα του blog... Πραγματικά προσπαθώ να κατανοήσω τι ακριβώς εννοείς με την έκφραση "Θα σας παρακαλούσα να μην ασχολείστε με ασπρόμαυρους που μπαίνουν να κάνουν καζούρα. Ας τους αφήσουμε στην ησυχία τους", αλλά δεν μπορώ. Δηλαδή σε οπαδικό site μιας ομάδας, προστατεύετε οπαδούς μιας άλλης ομάδας. Πολύ παράξενο μου φαίνεται. Λες κ εμάς μας ενδιαφέρει τι κάνει ο πάοκ...

VardARIS είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:54 μ.μ.

Φίλε Vamos G1, και για μένα δεν είναι ότι καλύτερο να κάθομαι να σβήνω σχόλια αρειανών.

Καζούρα στα επιτρεπτά όρια και χωρίς βρισιές. (Αν και κατά την γνώμη μου δυστυχώς ο Άρης μας έχει τόσα προβλήματα που δε μας παίρνει να ασχολούμαστε με τους δίπλα).

Δεν προστατεύω κανένα Νίκιτς. Αν θέλεις να ξέρεις ο Νίκιτς "έφαγε" block, γιατί τα σχόλιά του ήταν συνεχώς προσβλητικά.

Vamos_G1 είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:09 μ.μ.

Να κ ένα καλό νέο!!!

Πέρα από την πλάκα πάντως, είμαι 1000% σίγουρος ότι δεν γουστάρεις να σβήνεις σχόλια αρειανών, αλλά αυτός είναι κ ο λόγος που επιμένω να είστε πιο αυστηροί με τους δίπλα. Γιατί όντως, ο Άρης έχει τόσα προβλήματα που αν με κάποιο μαγικό τρόπο γινόταν αυτόματα block σε οποιονδήποτε μη αρειανό, ειλικρινά πιστεύω ότι η λέξη πάοκ θα ακουγόταν εδώ από ελάχιστα έως καθόλου.

Unknown είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:16 μ.μ.

Εγω παλι εχω προτεινει να σβηνονται ΟΛΑ τα σχολια οπαδων αλλων ομαδων εκτος απο τα καλοπροαιρετα. Αλλα ααυτο ειναι στο χερι των διαχειριστων. Και σεις παιδια don't feed the trolls. Απλα τα παιδια δεν εχουν κατι στη ζωη τους να κανουν και ασχολουνται με τον ΑΡΗ.

Unknown είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:20 μ.μ.

Vamos_G1 δεν ειμαστε υπερανω ουτε εσυ εισαι ο περιεργος. Ολοι μας την ιδια τρελα εχουμε.

Οσον αφορα το αν νικησει παοκτσης το διαγωνισμο, το εχω τονισει απο την πρωτη στιγμη οτι θα παρει μην πω τι καλυτερα. Φυσικα και δεν τους λαμβανουμε υποψη μας, και αν θες τη γνωμη μου, ο Ρεντ που κραταει τη βαθμολογια δεν επρεπε να τους βαζει καν εκει.

Vamos_G1 είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:28 μ.μ.

Nick επειδή είμαι καινούργιος στην παρέα, ακόμα δεν έχω καταλάβει πως σκέφτεται ο καθένας σας, αλλά το παλεύω γιατί πραγματικά από την αρχή μου άρεσε το blog! Απλά επειδή πραγματικά έχω σιχαθεί το χάλι αυτό με το gazzetta, γι'αυτό τρελαίνομαι όταν βλέπω σχόλια άλλων!!! Ακόμα κ οι καλοπροαίρετοι μου τη δίνουν! Δεν θέλω ρε συ να ασχολούνται μαζί μας καθόλου, πως το λένε! Με σένα πάντως νομίζω ότι κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος!

VardARIS είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:32 μ.μ.

Φίλε VamosG1, και εγώ σιχαίνομαι το gazzetta και την πολιτική που ακολουθεί τελευταία. Έχω αναφέρει ξανά ότι έχει γίνει χειρότερο και από το sportdog.

Εμείς δεν είμαστε ούτε Κούλαλης, ούτε Ραπτόπουλος για να ζητάμε τους Νικόλες ή τους Μάνους για να βγαίνουν να προκαλούν, ώστε να πάρουν φωτιά οι γραμμές.

Παρόλα αυτά αν υπάρχουν απόψεις σαν και αυτές του Lucas4 που το παλικάρι δεν προκαλεί, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν είναι προκλητικός σαν τον Nikic, τότε αυτομάτως τρώει ban.

Giorgos T. είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:33 μ.μ.

εμενα δεν με πειραζει να σχολιαζει οποιος θελει , αρκει να μην ξεφευγουμε οπως λεει και ο βαρδαρης...

οποιος γουσταρει ποδοσφαιρικη κουβεντα , καλοδεχουμενος για εμενα.. κατα καιρους ειχαμε επισκεψεις απο διαφορους οπαδους αλλων ομαδων... μιλησαμε με αεκτσηδες , με παοκια κλπ καθαρα για ποδοσφαιρικα θεματα και οχι για βλακειες ... τετοια σχολια θελουμε , οχι σαν του gazzeta

Vamos_G1 είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:39 μ.μ.

Ναι ρε συ εννοείται κ συμφωνώ μαζί σου. Ο Lucas4 δεν μου έχει δείξει τέτοια δείγματα. Εξάλλου κ γω έχω φιλαράκια παοκτσήδες αλλά τους ξέρω χρόνια κ ξέρω ποιοι είναι κ τι σόι τύποι είναι. Απλά μέσω της υπερβολής θέλω να πω ότι θα είναι πολύ κρίμα να μεταμορφωθούμε κάποια στιγμή σε μέρος τύπου gazzetta, που ενώ μια περίοδο το είχα πολύ ψηλά στα μάτια μου, πλέον έχει γίνει χειρότερο κ από την μεσημεριανή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης...

Ανώνυμος είπε... 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:16 π.μ.

Ψηλα το Γκαζεττα;Οχι αδερφε Το βαζελογκαζεττα ψηλα.Παντα αθλιο σαιτ ηταν και ολο μπιιιπ και ψεμματα ελεγε και λεει για τον ΑΡΗ ανεβαζωντας ανυποστατα αρθρα.Οσον αφορα τα σχολια στο γκαζεττα γραφει ο καθε ανιστοριτος ποδοσφαιρικα και αθλητικα γενικοτερα το μακρυ του και το κοντο του και λογικο να σου την δινει.Οσον αφορα τον Νικιτς δεν ειδα τι εγραψε κι ουτε πιστευω οτι εβρισε γιατι μας αγαπαει.Τον αγαπουμε και εμεις!Αριστέα