Για το Blog

Ε ναι λοιπόν άλλο ένα blog για το μεγάλο σύλλογο που λέγεται ΆΡΗΣ.

Θα προσπαθήσουμε να σχολιάζουμε με χιούμορ και ώριμη σκέψη όλα όσα αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα αλλά και γενικότερα την αθλητική επικαιρότητα.

Το blog αυτό αφορά την ομάδα του Άρη και τους οπαδούς της. Οι απόψεις μας ΔΕΝ είναι αντικειμενικές...είναι κιτρινόμαυρες. Σε όποιον δεν αρέσουν, το internet είναι αρκετά μεγάλο ώστε να βρουν κάτι που να τους ικανοποιεί.

Όλοι εδώ θέλουμε το καλό του Άρη και μόνο αυτό. Ο κάθε συντάκτης έχει τις δικές του απόψεις και είναι ελεύθερος να τις εκφράζει με όποιο τρόπο θέλει. Σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν την επίσημη θέση του blog διότι πολύ απλά δεν υπάρχει επίσημη θέση...

Αυτή τη στιγμή γράφουν στο blog συστηματικά 6 συντάκτες:
  • RedDragon
  • VardAris
  • Nick N.
  • Giorgos Bet
  • Zaratoustra
  • NeTo3
Παλιότερα έγραφαν και άλλα παιδιά όπως οι: Wackenas, Jim, Jik ενώ λίγα post έχουν γράψει και οι: GeoKampour και Dotore.

Το blog είναι ανοιχτό σε όποιον θέλει να εκφράσει την άποψη του. Αν λοιπόν είσαι Αρειανός και πιστεύεις ότι μπορείς να συνεισφέρεις στην προσπάθεια μας επικοινώνησε μαζί μας στο arisgod2@gmail.com ή μίλησε μας στο chat που υπάρχει στην δεξιά στήλη. Κάθε παρατήρηση ή πρόταση που μπορεί να μας κάνει καλύτερους είναι επιθυμητή!

Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στα post που γράφουν. Και το κάνουν χωρίς κανένα όφελος. Ξοδεύουν τον ελεύθερο χρόνο τους για κάτι που αγαπάνε πάρα πολύ, τον Άρη. Αλλά επειδή δεν είμαστε δημοσιογράφοι παρακαλούμε να μας συγχωρέσετε τα όποια ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη κάνουμε.

Επίσης όπως θα διαπιστώσετε στο λεξιλόγιο μας συμπεριλαμβάνονται και "κακές" λέξεις. Δεν κρυβόμαστε πίσω από κανένα πέπλο καθωσπρεπισμού. Όπως μιλάμε στην καθημερινότητα μας, έτσι γράφουμε. Αν ενοχλείστε κάντε κλικ σε άλλη σελίδα. Ο κάθε συντάκτης ή σχολιαστής είναι ελεύθερος να γράφει ότι αυτός επιθυμεί αρκεί να μην θίγει την προσωπικότητα συγκεκριμένων ατόμων και να μην γίνεται χυδαίος ή πολύ προκλητικός.

Το να μιλάμε όμως μόνοι μας δεν έχει ουσία, περιμένουμε τη συμμετοχή σας είτε συμφωνείτε μαζί μας είτε όχι. Κυρίως όταν δεν συμφωνείτε! Όλα τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα αρκεί να μην ξεπερνάνε κάποια όρια. Την καζούρα την δεχόμαστε, την χυδαιότητα όχι.

Δεν θα σε αφήσω ποτέ...