Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ευρώπη τέλος για τα επόμενα 2 χρόνια!

Διάβασα σήμερα 2 ενδιαφέροντα άρθρα στο pressaris στα οποία ξεδιαλύνονται αρκετά πράγματα σχετικά με το πως θα πορευτεί ο Άρης για τα επόμενα 2 χρόνια.

Τα άρθρα είναι το Γιατί ο Άρης δεν μπορεί να πάρει αδειοδότηση και πότε θα έχει το δικαίωμα και το Τι ισχύει για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες.

Το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει (και το οποίο εγώ προσωπικά δεν γνώριζα) είναι ότι λόγω του 99 δεν θα πάρουμε αδειοδότηση ούτε φέτος ούτε του χρόνου και δεν θα έχουμε δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη για τα επόμενα 2 χρόνια!


Από την ανάγνωση των άρθρων προκύπτουν κ μερικά άλλα συμπεράσματα:

1. ΔΕΝ έχουμε μπει ακόμη στο 99. Θα μπούμε όταν ολοκληρώσουμε τους διακανονισμούς για τα οφειλόμενα. Υπολογίζεται ότι αυτό θα συμβεί κάπου στο φθινόπωρο.

Ερώτηση: Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μην μπούμε; Και αν δεν μπούμε τι γίνεται;

2. Τις επόμενες 2 σεζόν ακόμη κ αν βγούμε σε θέση που οδηγεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν θα έχουμε δικαίωμα να συμμετέχουμε.

3. Αυτό σημαίνει ότι η όποια καλή βαθμολογία είχαμε φτιάξει από τις καλές πορείες των τελευταίων ετών πάει στράφι κ θα πρέπει να την χτίσουμε από την αρχή κάνοντας αγωνιστικές υπερβάσεις αν θέλουμε να μπούμε ποτέ σε ομίλους.

4. Με λίγα λόγια ο στόχος που απομένει στην ομάδα για τα επόμενα 2 χρόνια είναι η κατάκτηση ενός κυπέλλου.

5. Εφόσον δεν θα πάρουμε αδειοδότηση ΟΥΤΕ του χρόνου τότε δεν θα μπορούμε να κάνουμε ούτε του χρόνου ελεύθερες μεταγραφές. Ευκαιρία λοιπόν να μαζέψουμε τα οικονομικά κάνοντας προσεκτικές κινήσεις αλλά κ να χτίσουμε ελληνική ομάδα παίρνοντας παίχτες από την Ελληνική αγορά.

6. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ορθοποδήσει η ομάδα κ να φτιάξει ένα βιώσιμο αγωνιστικό πλάνο είναι να καταλάβει ο κόσμος πως έχει ακριβώς η κατάσταση κ να στηρίξει με όλη του τη δύναμη χωρίς να έχει παράλογες απαιτήσεις.

7. Αν δεν κάνω λάθος είμαστε η μόνη ομάδα που δεν θα πάρει αδειοδότηση φέτος!

8. Άρα αν η φετινή χρονιά ήταν ζόρικη, τα επόμενα 2-3 χρόνια θα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Βασικός στόχος θα είναι η αποφυγή του υποβιβασμού. Και για να συμβαίνει αυτό έγκαιρα κ χωρίς άγχος θέλει σωστό προγραμματισμό κ προσεχτικές κινήσεις.

9. Τελικά η είσοδος στο άρθρο 99 όσο κ αν θέλουν να το παρουσιάσουν κάποιοι ως μία σκανδαλώδης εύνοια έχει πολλές αρνητικές συνέπειες τις οποίες θα πρέπει να υποστούμε. Καλό κουράγιο να έχουμε...

4 σχόλια:

jim είπε... 31 Μαΐου 2013 στις 2:13 μ.μ.

Νίκο, προσωπικά το είχα μάθει αυτό εδώ και καιρό... Απλά δεν το έγραφα εδώ... Τι να έγραφα άλλωστε ; ;; Κράξιμο και πάλι κράξιμο ; ; ; Βαρέθηκα να κράζω και να τα χωνω...

Προσωπικά η μη συμμετοχή μας στην Ευρώπη (ακόμα και αν τερματίσουμε σε θέση που βγαινουμε) είναι η χαριστική βολή...

Το κίνητρο μου ως οπαδός ήταν η ευρώπη και όχι το μπουρδελο το ελληνικο πρωταθλημα...

Μου το κόβουν και αυτό, όπως όλα τα άλλα.. Ε δεν θελω κατι αλλο.. Βαρέθηκα να λέω και να απαριθμώ τις γκάφες όλων εκει πέρα..

Τους κόβω μια και καλή εγώ και ησυχάζω... Δν τους γουστάρω.. Δεν γουστάρω κανέναν από κει... Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Ν...

Τέλος...

Υ.Γ. Χωρίς πλάκα, Νίκο σκέφτομαι να τα παρατήσω και από το μπλοκ... Δεν έχω κίνητρο πλέον φίλε...

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 31 Μαΐου 2013 στις 2:34 μ.μ.

jim Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.
ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΝΑΕΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ-ΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΚΡΕΣ-.
ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΡΗ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 8 ΜΕ 10 ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΧΑΝΑΜΕ.

jim είπε... 31 Μαΐου 2013 στις 3:00 μ.μ.

Μα δεν υπάρχει κίνητρο φίλε μου... Πραγματικά σέβομαι τα λόγια σου, προσπαθώ να σε καταλάβω όσο περισσότερο γίνεται....

Όπως σέβομαι και εκτιμώ όλους τους συνοπαδούς μου / μας..

Αισθάνομαι μαλάκας, όμως ρε φίλε... Πιστεύω, πολλοί αισθάνονται αυτό που αισθάνομαι...

Υπήρχαν τεράστια έσοδα... Και παρόλα αυτά η ομάδα είναι οικονομικά κατεστραμμένη.. Και συν τοις άλλοις, έχεις τον καθένα εκεί πέρα να το παίζει ξερόλας - παντογνώστης, να κλαίγεται, να υποτιμάει άλλους...

Διαρκείας το πρωτάθλημα ; ; ; Ναι. Διαρκείας στα Play off ; ; ; Ναι. Διαρκείας στην Ευρώπη το 2010 ; ; ; Ναι... Αγορές από τα μαγαζιά ; ; ; Στο έπακρο. Οικονομικές ενισχυσεις με κουπόνια το 2010 με τα πρόστιμα. Στο φουλ. Παρουσία στα φιλικά του καλοκαιριού με 37 βαθμούς ; ; ; Απεριόριστη.

Ο σύνδεσμος τόσα χρόνια ήταν αλλού και τώρα ενώθηκε με τους ιερολοχίτες... Τι να το κάνω τώρα ; ; ; Από τα μέσα της δεκαετίας του 2000 το φώναζα και το έλεγα... Ενωθείτε ρεεεεε..... Τώρα είναι αργά...

Και το αποτέλεσμα όλων αυτών ποιο ήταν ; ; ;

Να φάμε στο κεφάλι 20 προσφυγές. Να αλλάζουμε 5 προπονητές την χρονιά. Να εκτοξευτούν τα χρωστούμενα σε τεράστια για τα δεδομένα μας επίπεδα.

Ε, όχι ρε φίλε... Δεν το δέχομαι... Υπήρχαν τεράστια έσοδα... Υπήρχε μεγάλη συμμετοχή... Και ακόμα μέχρι σήμερα τέλη Μαιου - αρχες καλοκαιριού 2013 δεν έχουν βγει τα αναθεματισμένα κολοαποτελέσματα του ελέγχου...

Και πήγαν και έκαναν εκλογές οι απίθανοι... Εκλογές, χωρίς το βασικό στοιχείο που τσουρουφλίζει τον κόσμο του ΆΡΗ...

Μεγάλο παράπονο έχω και από τους ρεπόρτερ μας. Αλλά και αυτό είναι θέμα διοικήσεων...

Και αυτό που δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ξεχάσω και να συγχωρήσω και γυρνάει πάντα στο μυαλό μου είναι ότι οι ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ που έτρεχαν και φώναζαν στους προηγουμενους φταιχτες να φυγουν απο τον ΑΡΗ, αυτοι οι ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ έκαναν τα ίδια και τα ίδια με όλους τους προηγούμενους...

Όπως αισθανομουν με τους προηγουμενους, τα ίδια αισθάνθηκα και με τους ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ...

Έχουμε καταλήξει ομάδα των άρθρων αντί ομάδα των τίτλων...Ποιο πολλά άρθρα έχουμε σηκώσει τα τελευταία χρόνια παρά τίτλους...

Η ουσία είναι ότι τον ΆΡΗ τον κατάντησαν ένα μαγαζάκι της γειτονιάς... Τον μεγάλο ΆΡΗ... Ένα συνοικιακό ψιλικατζίδικο...Και ας μ συγχωρέσουν οι καταστηματάρχες ψιλικών, απλό παράδειγμα αναφέρω...

Κ είπε... 31 Μαΐου 2013 στις 3:43 μ.μ.

Jim ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ.ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ;ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ;ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ;ΟΥΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ.
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΖΗΛΕΥΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΙΓΕΣ ΧΑΡΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ.ΑΠΟ ΛΥΠΕΣ......ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΔΩΣΕ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΩΣΕ ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ-ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΑΩ- ΔΩΣΕ ΓΙΑ ΣΜΣ ΔΩΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΔΩΣΕ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΕΠΙ ΤΡΟΧΑΝΑ ΔΩΣΕ ΓΙΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΩΣΕ ΔΩΣΕ ΔΩΣΕ ΔΩΣΕ............ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ.
ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ