Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Διαχείριση ή επένδυση;;

Καλησπέρα σε όλους. Στην 998η ανάρτηση του blog μας (άντε τα φτάνουμε!) θα σχοληθώ με το ερώτημα που απασχολεί πολλούς ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ενόψει των εκλογών στην ΠΑΕ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ;;

Παρακάτω θα αναφέρω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της καθεμίας από τις δύο περιπτώσεις και θα καταλήξω λέγοντας την άποψή μου και περιμένοντας τις δικές σας.




Διαχείριση

Από τη μία, ο κόσμος θα συνεχίσει να είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μέσω της Λέσχης και αν κάτι δεν πάει καλά, θα κάνει Γ.Σ. Από την άλλη, όμως, πρώτον δεν θα μπαίνουν πολλά λεφτά στην ομάδα (ο κόσμος όσο μπορούσε να βοηθήσει βοήθησε, είναι η κρίση και η ανεργία πλέον...) και επίσης δεν ξέρουμε αν ο επενδυτής που θα μπει δεν κάνει... κακοδιαχείριση όπως οι προηγούμενοι (εδώ γελάμε, άκου κακοδειαχίριση).

Επένδυση

Από τη μία, θα έρθει ένας λεφτάς που θα επενδύσει στο σύλλογο, χρηματοδοτώντας τον και δίνοντάς του βαθιές ανάσες στα χρέη, φτιάχνοντας και ανταγωνιστική ομάδα του χρόνου. Από την άλλη, θα έχει το γενικό πρόσταγμα στην ομάδα και ο κόσμος ότι και να λέει δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα, μιας και αυτός θα παίρνει όλες τις αποφάσεις.

Συμπέρασμα

Εγώ προσωπικά, πιστεύω πως αυτό το ερώτημα ούτε καν πρέπει να γίνεται. Το ερώτημα διαχείριση ή επένδυση εννοώ. ΕΠΕΝΔΥΣΗ δαγκωτό, δε με νοιάζει να κάνω εγώ κουμάντο, μου αρκεί ένας να βάλει λεφτά και να σώσει την ομάδα. Βαρεθήκαμε τους διαχειριστές των δικών μας χρημάτων.



Αυτά. Αύριο έχουμε εκλογές στην ΚΜΑ. Για να δούμε...


Υ.Γ. Για ότι θέλετε σε ότι αφορά το στοίχημα, αλλά και το διεθνές ποδόσφαιρο, με αναλυτικές προβλέψεις, προγνωστικά, αναλύσεις, αφιερώματα σε ομάδες, παίκτες, προπονητές, αναλύσεις αγώνων και σχολιασμό της διεθνούς επικαιρότητα, βρείτε μας στο betgrass.blogspot.gr .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 11 Μαΐου 2013 στις 12:00 π.μ.

Για μενα δεν υπαρχει τετοιο ερωτημα...φυσικα Επενδυση

Μαράουντερ-3

jim είπε... 11 Μαΐου 2013 στις 3:17 μ.μ.

Φίλοι μου, ο κόσμος θέλει - απαιτεί καλύτερα διαφάνεια... Αν δεν δει διαφάνεια δεν θα στηρίξει...

Ας πάρω για παράδειγμα τον εαυτό μου. Το έγραψα πριν καιρό, το γράφω και θα το γράφω. Εάν δεν βγουν αναλυτικά τα αποτελέσματα του ελέγχου, δεν υπάρξουν δικαστήρια και κυρώσεις εγώ ως οπαδός του ΆΡΗ (από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου) δεν πρόκειται να στηρίξω...

Στην συνέχεια με αυτά τα καταραμένα χρέη πρέπει να γίνει μία ρύθμιση δόσεων για να μπορέσουμε να ανταπεξέρθουμε. Αλλιώς δεν γίνεται να ανταπεξέρθουμε. Τώρα..Αυτό δεν ξέρω αν γίνεται μέσω του 99 ή του 79 ή του 69... Πάντως πρέπει να γίνει μία ρύθμιση για τις δόσεις. Έτσι ώστε μηνιαίως ή ετησίως να ισοσκελίζονται τα έσοδα μας, με τα έξοδα μας..

Γιατί καλά όσα λέμε για επενδυτές, αλλά πολύ δύσκολα θα έρθει επενδυτής που να βάλει μέσα σε ένα χρόνο 15-20 Εκατομμύρια Ευρώ και θα καλύψει με μιας τα χρέη..