Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Πανιώνιος - Άρης 74 - 67. Κρίμα...

Τώρα να κράξεις την ομάδα που στο τελευταίο 2λεπτο έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να χάσει ένα δικό της ματς ή να δώσεις συγχαρητήρια για την υπέρβαση που έκανε κ διεκδίκησε στα ίσια την πρόκριση στην 4άδα από μία καλύτερη ομάδα;

Αν κ είμαι ακόμη "φορτωμένος" από την ήττα μάλλον τείνω προς τη δεύτερη επιλογή...




Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια. Ο Πανιώνιος φαινόταν ότι κάποια στιγμή θα έπαιρνε μία διαφορά αφενός γιατί έχει πιο πολλές επιλογές σαν ομάδα κ αφετέρου διότι οι 2 ψηλοί μας είχαν φορτωθεί από νωρίς με πολλά φάουλ.

Παρόλα αυτά το παιχνίδι το διαχειρηστήκαμε πολύ σωστά κ όχι απλώς μέναμε κοντά στο σκορ αλλά στο τελευταίο δίλεπτο είχαμε πάρει κ ένα μικρό προβάδισμα 2-3 πόντων.

Σε αυτό οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Αγγέλου διότι αυτός ήταν ο βασικός υπεύθυνος για το στήσιμο κ την διαχείριση της ομάδας. Και μάλιστα έχοντας και σημαντικές απουσίες όπως αυτές του Βεζένκοφ κ του Ασημακόπουλου.

Φαίνεται ότι ο Αγγέλου έκανε δουλειά στην ομάδα η οποία βγήκε την κατάλληλη περίοδο. Πολλοί από εμάς δεν τον πολυθέλουν στην ομάδα. Για μένα ο βασικός λόγος είναι η στάση του κ οι δηλώσεις του μετά τον παιχνίδι με τον Καόδ κ το ανεκδιήγητο σφύριγμα του Γκόντα. Όπως επίσης και κάποιες ήττες της ομάδας για τις οποίες τον θεωρούσα ότι ήταν ο βασικός υπεύθυνος (από Ρέθυμνο, Παοκ).

Ίσως τελικά να είναι μια καλή επιλογή για του χρόνου. Διότι από την άλλη πλευρά υπάρχει κάποιος καλύτερος να πάρουμε;

Ειδικά σήμερα δεν φταίει σε καμία περίπτωση για την ήττα της ομάδας. Αυτοί που φταίνε είναι οι παίχτες οι οποίοι έκαναν τραγικές επιλογές στο τέλος. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στην ουσία αυτοκτονήσαμε.

Τέλος πάντων, η ουσία είναι ότι είδαμε μία ενδιαφέρουσα σειρά αγώνων που αναζωογόνησε το ενδιαφέρον μας για το μπάσκετ στο τέλος της σεζόν.

Αυτό που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει από εδώ κ πέρα είναι ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς.

Θα καταφέρουμε να βρούμε κάποια λύση στα οικονομικά ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε κανονικές μεταγραφές κ να έχουμε ένα αξιοπρεπές μπάτζετ;

Θα καταφέρουμε να κρατήσουμε έναν κορμό στην ομάδα ή θα ξεκινήσει πάλι ο σχεδιασμός από το μηδέν;

Αν μείνουν παίχτες όπως ο Πελεκάνος, ο Βεζένκοφ ή ο Χαρίσης και πλαισιωθούν με κάποιους ακόμη ίσως δούμε κάτι καλό του χρόνου...

4 σχόλια:

jim είπε... 25 Μαΐου 2013 στις 10:44 μ.μ.

Προσωπικά, δεν έχω παράπονο από τον Αγγέλου στο αποψινό παιχνίδι. Σε άλλα ματς φέρει ευθύνες, όπως λες με τον συμπολίτη.

Η αλήθεια είναι ότι και εδώ που φτάσαμε, δηλαδή να διεκδικούμε με αξιώσεις την είσοδο αμς στην τετράδα και αργότερα τριάδα ήταν επιτυχία.

Μας έλλειψαν όμως οι παίκτες που τα χουν μεγάλα στην κρίσιμη στιγμή.. Έβλεπες χαμένες βολές. 5 σερί σε μια φάση. Airball σε βολή, airball σε ελεύθερο τρίποντο...

Γενικά, η ομάδα ήταν για την μέση της βαθμολογίας. Τίποτα παραπάνω...

Αυτό που δεν ανέχομαι είναι τυχαία τυπάκια όπως ο μουσάτος (αν θυμαμαι καλα) του Πανιωνίου και ο γιος του παλαίμαχου που έφυγε που ο ένας τραγουδούσε συνθηματα των ψοφιων στην κερκιδα με υβριστικά και ο άλλος τους ξεσήκωνε να φωνάξουν στο "είσαι η ντροπή του βορρά"...

Το 2009 ένας άλλος τυχαίος, μας έκανε κολοδάκτυλα στο παλέ όταν με την φανελα του αμαρουσιου μας κέρδιζε...

Δεν αρμόζουν αυτά στον ΆΡΗ... Βάση ιστορίας... Όλα αυτά τα τυυπάκια που χάρη στον ΆΡΗ έμαθαν τι θα πει μπάσκετ πρέπει να τρώνε μια ψωλάρα 25 πόντων σε κάθε ματς και να προσκυνούν εντός - εκτός...

Αυτό είναι το σωστό...

Και όχι εδώ που μας κατάντησαν οι φωστήρε του παρελθόντος...

VardARIS είπε... 25 Μαΐου 2013 στις 11:31 μ.μ.

Όλοι μάλλον προς τη δεύτερη επιλογή τείνουμε, δηλαδή στο να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα.

Δυστυχώς δεν έχω εικόνα για το ματς, αφού δεν η ΕΤ1 κρατάει τα πνευματικά της δικαιώματα... Από ότι άκουγα στο ραδιόφωνα, κατέκριναν την επιλογή του Αγγέλου να κρατάει πολύ ώρα τον Πάσαλιτς στο παρκέ, παρά τα πολλά λάθη που έκανε.

Τέλος πάντων, τώρα είναι πλέον ώρα για σήκωμα μανικιών, για να δούμε τι θα καταφέρουμε του χρόνου. Ποιοι θα μείνουν, αν θα μπορέσουμε να πάρουμε κάποιον Αμερικανό κλπ... Θα είναι μακρύ το καλοκαίρι και για το μπάσκετ.

Ανώνυμος είπε... 30 Μαΐου 2013 στις 8:17 μ.μ.

jim ειπε…ψωλάρα 25 πόντων, όση την έχει δηλαδή ο Αθανασούλας!

Ανώνυμος είπε... 31 Μαΐου 2013 στις 7:23 μ.μ.

Ρε παιδιά έγραψα στο google Αθανασούλας hard sex και με έβγαλε εδώ!