Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Η ανακοίνωση του Super 3

Καλησπέρα σε όλους. Είπαμε να μην ασχοληθούμε με τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις αλλά δε γίνεται, οφείλουμε να είμαστε με την επικαιρότητα.

Χθες το βράδυ της Πέμπτης, ο σύνδεσμος Super 3, το μεγαλύτερο από τα κιτρινόμαυρα οπαδικά κινήματα, έβγαλε μία ανακοίνωση που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Ποτέ μου δεν υπήρξα συνδεσμίτης κι ούτε πρόκειται, αλλά όταν κάτι είναι σα να το γράψαμε εμείς καλό είναι να αναδημοσιεύεται. Πάμε να δούμε τι έγραψαν.




''Η θέση μας για την έλευση επενδυτή πιστεύουμε ότι έχει γίνει κατανοητή από όλους. Φυσικά για να γίνει αυτό θα πρέπει όλοι αμς να δουλέψουμε σ' αυτήν την κατεύθυνση και να ανοίξουμε το δρόμο με  όποιες κινήσεις χρειάζονται.

Φυσικά ταυτόχρονα δεν πρέπει να απαξιώνουμε κι άλλο τους ήδη απαξιωμένους θεσμούς του συλλόγου. Εμείς καλούμε όλους και πρώτα εμάς να σοβαρευτούμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς ΚΜΑ, ΑΣ για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις στην έλευση επιτέλους ενός δυνατού επενδυτή-χρηματοδότη.

Ταυτόχρονα εγγυώμαστε πως αν εμφανιστεί, εμείς θα ''καθαρίσουμε'' το δρόμο από πέτρες, κλαδιά και τρικλοποδιές. Όσο για τις επικείμενες εκλογές τα μέλη μας έχουν την ελευθερία να επιλέξουν ότι νομίζουν σωστό για το μέλλον του συλλόγου.

Παράλληλα, όμως, λέμε με την ψήφο μας όχι στη διχόνοια, όχι στην αλαζονεία όχι στο αυταρχικό παρελθοντικό καθεστώς, όχι στην απαξίωση, όχι στο ραγιαδισμό, όχι στην κακοδιαχείριση, όχι στους παράγοντες γλάστρα. Λέμε ναι στη συνεργασία, ναι στην οργάνωση των πολλών και όχι του ενός, ναι στη διαφάνεια, ναι στη συζήτηση, όχι στη διχόνοια.

Περιθώρια με την επιλογή να διχαστεί ξανά ο κόσμος δεν υπάρχουν. Η συσπείρωση είναι μονόδρομος και δυστυχώς ακόμα και στην τελευταία Γ.Σ. είδαμε με τα μάτια μας πως κάποιον-κάποιους δεν τους ενδιαφέρει αυτό.

Καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλους μας. Ο ΘΕΟΣ ΆΡΗΣ μαζί μας.


Υ.Γ. Δυστυχώς είδαμε τακτικές άλλων χρόνων με ομαδικές ανανεώσεις λίγες ώρες πριν το κλείσιμο των εκλογικών καταλόγων. Γονείς, παιδιά, σκυλιά, γατιά... ελάτε όλοι... η κουτάλα έχει αρκετό μέλι.''

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 26 Μαΐου 2013 στις 4:51 μ.μ.

"Εγγυονται ότι θα καθαρίσουν τον δρόμο από κλαδία και πέτρες όταν εμφανιστεί επενδυτής..."

Δηλαδή θα αυτοδιαλυθούν;

Χαβίτο