Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Πανιώνιος - 'Αρης 80-79. Παραλίγο...

Αν κ πλησιάσαμε κοντά στο να κάνουμε το break τελικά δεν τα καταφέραμε.

Πραγματικά αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεφτά του παιχνιδιού κ δεν κάναμε τις τραγικές επιθέσεις κ τα παιδικά λάθη που κάναμε τώρα θα μιλούσαμε για μια μεγάλη νίκη...





Το παιχνίδι το ξεκινήσαμε καλά αλλά κάπου στο 2ο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος άρχισε να παίρνει διαφορά στο σκορ. Η οποία διαφορά έφτασε κ στους 17 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο.

Κάπου εκεί αυτοί θεώρησαν ότι κέρδισαν κ εμείς βελτιώσαμε την άμυνα μας κ σιγά σιγά μειώσαμε στο σκορ. Μπήκαν και 2 τρίποντα ενώ μέχρι εκείνο το σημείο είχαμε 0 στα 13 (το προηγούμενο ματς το τελειώσαμε με 16/28)...

Στα τελευταία λεπτά της 4ης περιόδους κάναμε τραγικές επιλογές. Με αποκορύφωμα στην τελευταία επίθεση όπου είχαμε 8 δευτερόλεπτα με 2 πόντους πίσω και κάναμε 5 δευτερόλεπτα!!! (εγώ θα έδινα εντολή για 3ποντο ή νίκη ή τπτ). Πάλι καλά στην επαναφορά του Πανιωνίου κλέψαμε τη μπάλα κ ισοφαρίσαμε για να πάει το ματς στην παράταση.

Εκεί δεν μπήκαμε καθόλου καλά με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να πάει τη διαφορά στους 10 πόντους. Κάπου εκεί τελείωσε το ματς αν κ καταφέραμε να μειώσουμε στον πόντο 80-79.

Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά δεν περίμενα να χάσουμε τόσο δύσκολα. Δεν είναι ότι η ομάδα έπαιξε πολύ καλά απλά παρασύραμε τον Πανιώνιο σε χαμηλό ρυθμό παιχνιδιού κ σε πολύ κακή εμφάνιση.

Από τη μία είμαι ευχαριστημένος που δεν παρατήσαμε το ματς σε κανένα σημείο του αγώνα από την άλλη τρελαίνομαι με τα τραγικά-παιδικά λάθη των παιχτών. Λες κ δεν το πίστεψαν ότι μπορούσαν να κερδίσουνε.

Επόμενο ματς την Πέμπτη στις 19:30 στο Nick Galis Hall  :) :) (μετάδοση από ΕΤ1 πάλι)

Για να δούμε θα καταφέρουμε να κάνουμε το 1-1...




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 21 Μαΐου 2013 στις 10:25 μ.μ.

Κριμα..ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ..ΚΡΙΜΑ..Επρεπε να το παρουμε το ματς..στο τελος επρεπε να χουμε ψυχολογια..τωρα δεν ξερω..ας παρουμε το ματς την Πεμπτη(πρεπει να ειναι καταμεστο το γηπεδο) και βλεπουμε(αν και με Γκοντα τι να δουμε)

Συγχαρητηρια στην ομαδα για την προσπαθεια

Μαράουντερ-3

Giorgos T. είπε... 21 Μαΐου 2013 στις 10:25 μ.μ.

φτασαμε πολυ κοντα, απο χαζομαρες χασαμε στην παραταση... ενδεικτικα

2 ταπες σε φασεις οπου επρεπε να μπει ευκολο καλαθι

2-3 τριποντα μπηκαν-βγηκαν

στους 4 ποντους διαφορα , ο μποχωριδης δν κερδισε καλαθι-φαουλ (τα καπριτσια της μπαλας)

στα πρωτα 2 λεπτα της παρατασης αποντια!

αν παιξουμε ετσι την πεμπτη, μπορουμε να το κανουμε 1-1