Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Post no 1000!

Ε, ναι λοιπόν. Μ' αυτά και μ' αυτά φτάσαμε τα 1.000 άρθρα. 1.000 άρθρα που διάρκειά τους οι ομάδα πέρασε από πολλά κύματα, 1.000 άρθρα που ασχολούνται με τα πάντα.

Το Arisgod, 1.000σμένο πλέον, οφείλει να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες αναγνώστες του για την βοήθειά τους να φτάσουμε στην κορυφή των κιτρινόμαυρων blog, αλλά και τους δεκάδες που μας συντροφεύουν με τα μηνύματά τους στο τσατ και με τα σχόλιά τους στα άρθρα μας.

Ας ελπίσουμε στο μέλλον τα άρθρα μας να μην αφορούν μόνο δυσμενείς καταστάσεις για την ομάδα μας και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές.

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΣΟΥΜΕ!

17 σχόλια:

Skolix είπε... 13 Μαΐου 2013 στις 4:51 μ.μ.

Συγχαρητήρια σε όλους! Ελπίζω η ομάδα και το blog ολοένα να δυναμώνουν και να ερχόμαστε εδώ να πανηγυρίζουμε και όχι να προβληματιζόμαστε.

Unknown είπε... 13 Μαΐου 2013 στις 5:05 μ.μ.

Να σαι καλα Sκolix. Μακαρι να ζησουμε Ευρωπαικες στιγμες τυπου 2010-11 να το καταυχαριστιομαστε, γτ με την τωρινη κατασταση ειμαστε ολοι πολυ down. Mακαρι να αλλαξουν οι καταστασεις. Αλλα μεγαλη κουβεντα αυτο...

Ανώνυμος είπε... 13 Μαΐου 2013 στις 7:10 μ.μ.

Σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να συνεχισετε αυτην την μεγαλη προσπαθεια που κανετε με το μπλογκ και μας κανετε να χαμογελαμε λιγο και να σπαμε τα χαλια τις καθημερινοτητας μας με τα χαλια της ομαδας της γειτονειας σας.ολοψυχα σας ευχομαι τα 2000 αρθρα να τα γιορτασετε στην β η γ εθνικη

Unknown είπε... 13 Μαΐου 2013 στις 9:05 μ.μ.

Ευχαριστουμε φανατικε αναγνωστη του μπλογκ. Σιχαμενε πρωτος πρωτος να σχολιασεις. Καθηγητη του κομπλεξ. Ρεντ και ΒαρδΑρη, στο χερι σας αν τον κοψετε η οχι. Τωρα θα του λεγα και γω τιποτα για καναν συγγενη του αλλα τεσπα με τσαντισε φοβερα ο τυπος. Πες τι ομαδα εισαι ρε ψευτομαγκα.

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 13 Μαΐου 2013 στις 9:24 μ.μ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ μπαοκτσης;

Unknown είπε... 13 Μαΐου 2013 στις 9:30 μ.μ.

Ευχαριστουμε Κιτρινε Φυλακα. Ελπιζω να σας κραταμε καλη συντροφια.

Μην το λες, οι Ελληνες οπαδοι ειναι στην πλειοψηφια τους αρχικομπλεξικοι, οχι μονο οι διπλα.

Ανώνυμος είπε... 13 Μαΐου 2013 στις 10:54 μ.μ.

Δεν ημαστε οι διπλα,ημαστε οι ΠΑΝΩ

VardARIS είπε... 13 Μαΐου 2013 στις 11:07 μ.μ.

Νick από την στιγμή που δεν βρίζει το σχόλιό του μπορεί να μείνει. Κάνει καζούρα και με το δίκιο του... Ας το προσπεράσουμε αυτό.

Με τη σειρά μου να πω και εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες μας που εδώ και 3 σχεδόν χρόνια μας ακολουθούν και μας διαβάζουν. Αν δεν υπήρχε επισκεψιμότητα, δε θα είχαμε κουράγιο και να συνεχίσουμε.

Κατά δεύτερον, ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά που έχουν ξοδέψει έστω και ένα λεπτό για να δημιουργήσουν αυτά τα άρθρα... Συνεχίζουμε έτσι, όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε, δυνατά και κιτρινόμαυρα!

Χαιρετίσματα από Λονδίνο...

Unknown είπε... 13 Μαΐου 2013 στις 11:30 μ.μ.

Χαιρετω και γω το κιτρινομαυρο Λονδινο ΒαρδΑρη. Οντως οι αναγνωστες μας ειναι αυτοι που μας κρατουν ψηλα. Η επισκεψιμοτητα εχει ανεβει πολυ. Εμεις οι συντακτες κανουμε οτι προσπαθειες μπορουμε πρωτον γιατι αγαπαμε τον ΑΡΗ με ανιδιοτελεια και δευτερον για να κραταμε συντροφια στους πολλες αναγνωστες μας.

geokampour είπε... 14 Μαΐου 2013 στις 1:29 π.μ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ τους αναγνώστες μας και συγχαρητήρια στους συντάκτες των άρθρων αλλά και γενικότερα σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται πίσω απο το blog... να τα εκατομμυριάσουμε!!!

jim είπε... 14 Μαΐου 2013 στις 4:27 μ.μ.

Συνεχίζουμε....

Ως οπαδοί του ΆΡΗ, ζητάμε τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου αναλυτικά... Για να ξέρουμε τι μας γινεται...

Επίσης, ζητάμε η ομάδα να ανέβει όσο μπορεί (αρχικά) αγωνιστικό επίπεδο..

Το ίδιο και στο μπάσκετ. Δεν γίνεται ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΆΡΗΣ, να είναι στο καναπέ του και να παλεύει για την 8η και 6η θέση... Η θέση του ΆΡΗ είναι η κορυφή...

Unknown είπε... 14 Μαΐου 2013 στις 4:33 μ.μ.

Τζιμ και γω σκεφτομουν πως διαολο θα κανουμε εκλογες χωρις αποτελεσματα.

Η κατασταση που βρισκονται αγωνιστικα τα τμηματα των δυο μεγαλων αθληματων, ειναι κυριολεκτικα ο πατος. Δεν ειναι επιτυχια η 6η θεση στο μπασκετ ουτε φυσικα η παραμονη στη μπαλα. Ο ΑΡΗΣ κυνηγαει ΤΙΤΛΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΑΡΕΣ.