Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Τα φιλικά τελείωσαν... Εδώ είναι το Βικελίδης

Έλεγα την παρασκευή ότι οι οπαδοί δεν παίζουν μπάλα... πάλι ρόμπα έγινα διότι σήμερα οι οπαδοί πήραν το ματς.

Η ατμόσφαιρα ήταν τόσο καυτή που οι συμπολίτες πραγματικά τα έκαναν πάνω τους. Και αυτό φάνηκε στο πρώτο 20λέπτο που δεν βγήκαν από την περιοχή τους.

Λογικό ήταν λοιπόν να προηγηθούμε στο σκορ.

Βέβαια η σύμβαση που έχει κάνει ο συμπολίτης με τα δοκάρια έπιασε για άλλη μια φορά κ το πέναλτι που κερδίσαμε (ναι είναι αλήθεια) πήγε στο δοκάρι.

Αλλά η μεγάλη παιχτούρα που λέγεται Javier Campora αντί να πέσει ψυχολογικά κατάφερε να βάλει 2 γκολάρες κ να καρφώσει τον συμπολίτη κ τα όνειρα του για πρωτάθλημα (εδώ γελάμε).

Έλεγα τις προάλλες ότι σε αυτά τα ματς παίζει ρόλο κ το ατομικό ταλέντο των παιχτών. Τα 3 Κ έδειξαν ότι όσο ταλέντο έχουν αυτοί δεν το έχει όλη η ομάδα του συμπολίτη.

Ο Κάμπορα με 2 προσωπικές ενέργειες έκανε τη διαφορά. Τα γκολ είναι απίστευτης δυσκολίας. Λίγοι παίχτες βάζουν τέτοια γκολ. Κ μάλιστα με διαφορετικά πόδια κ τα δύο.

Ο Κάλβο μοίραζε σε όλο το παιχνίδι σακούλες. Ο Τόνι έχει απίστευτη επιτόπια τρίπλα. Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η. Δικαίως κέρδισε τις 2 κόκκινες. Κάποιοι ανόητοι συγκρίνουν τον Κάλβο με τον Αντελίνο... Ας ξαναδούν το ντέρμπι  παιχνιδάκι κ ας το ξανασκεφτούν...

Όσο για τον αρχηγό Κόκε πήρε το πέναλτι κ γενικά είχε πληθωρική παρουσία. Κορυφαία στιγμή η αντεπίθεση στο τέλος του 1ου ημιχρόνου και η πάσα στο Νέτο. Και η φάση που παίρνει την κίτρινη του Σνάουτσερ (καλύτερο δεξιό μπακ του πρωταθλήματος είπαμε;) κάνει 3-4 παίχτες του παοκ γιο-γιο.

Βέβαια κανείς δεν υστέρησε από την ομάδα. Φυσικά κ το 4ο Κ ο Κούπερ ήταν πολύ διαβασμένος κ την έστησε την ομάδα άψογα. Ειδικά ανασταλτικά ήμασταν υπέροχοι.

Για το τέλος θα πρέπει να πούμε κ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σάντος που με την αλλαγή του Γκαρσία μηδένισε κ τις τελευταίες ελπίδες του συμπολίτη να ανατρέψει το σκορ. Έβαλε μέσα τον Έλληνα Μέσι κ πραγματικά μας έδωσε τη νίκη. Τι παίχτης είναι αυτός θεέ μου (θεός = Άρης). Έβλεπε την μπάλα κ έτρεχε όπου να'ναι... Ευχαριστούμε κύριε Σάντος.

Α ναι κ κάτι τελευταίο, 0 ευκαιρίες ο συμπολίτης. Μηδέν.

(κλικ στις φωτογραφίες για να τις δείτε μεγαλύτερες)


1 σχόλια:

Wackenas είπε... 15 Μαρτίου 2010 στις 10:39 μ.μ.

ε οχι και 0 ρε reddragon τη στραβοκλοτσια του Λινο που τη βαζεις;