Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Φυσάει ΒαρδΑΡΗΣ... Αποτελέσματα 13-14 /03 /2010 (vid)

Ό,τι και να πω είναι λίγο...

Χωρίς πολλά λόγια θα παραθέσω τα video των αγώνων προκειμένου να δείτε ότι η μπάλα είναι π... και δεν μας έκανε το χατίρι χθες. Αναφέρομαι στο παιχνίδι της Νάπολι με την Φιορεντίνα, όπου ο παιχταράς Γιόβετιτς (τι λαχείο είναι αυτός ο παίκτουρας από το Μαυροβούνιο), με αυτόν τον ατάλαντο Τζιλαρντίνο (ο Ιταλός Αμπρέου - βάζει γκολ μόνο με κεφαλιές), μας έστειλαν στον... κουβά!
 Και ενώ ξεκινήσαμε καλά με το διπλό της μεγάλης Ντόρτμουντ, όπου καθαρίσαμε εύκολα το ματσάκι (δύο γκολ του παικταρά Λούκας Μπάριος και ένα από τον Μοχάμεντ Ζιντάν - χθεσινές φώτο), συνεχίσαμε με τον άσο της Χετάφε (που δυστυχώς δεν το επιλέξαμε για τη δυάδα μας), Έσπασε η Σεβίλλη (ξεκάθαρα περνάει μια κρίση), αλλά πιστεύω σε αυτή την ομάδα, ειδικότερα όταν επιστρέψει και είναι καλά ο Λουίς Φαμπιάνο, με δίδυμο Φρεντερίκ Κανουτέ, αλλά και κάποιες απουσίες που έχει στην άμυνα (ειδικά ο Σκιλασί) τότε πιστεύω ότι θα μπορούμε να την εμπιστευτούμε και πάλι.

Για την Νάπολι δε λέω τίποτα παραπάνω, παρακολουθήστε μόνο το video και πέστε μου αν άξιζε ή όχι να κερδίσει (και ένα πεναλτάκι το έπνιξε ο Ιταλός Καλόπουλος):

Νάπολι - Φιορεντίνα 1-3


Χετάφε - Μαγιόρκα 3-0


Σεβίλλη - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 1-1


Μπόχουμ - Ντόρτμουντ 1-4


Αυτά για σήμερα, συνεχίζουμε την επόμενη εβδομάδα, ελπίζω με καλύτερες επιλογές...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 15 Μαρτίου 2010 στις 9:11 π.μ.

Billy: den peirazei i prospatheia itan arketa kali.An edine to katharo penalti sti napoli to koraki sto 1-0 tha eixame paei tameio.