Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Φυσάει ΒαρδΑΡΗΣ... Προγνωστικά 13-14 /03 /2010

Μπορεί στο μυαλό μας να βρίσκεται μόνον το παιχνίδι της Κυριακής και η νίκη επί του σιχαμένου αντιπάλου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε να παίξουμε και το καθιερωμένο στοιχηματάκι μας. Η ονομασία της στήλης από εδω και μπρος θα είναι Φυσάει ΒαρδΑΡΗΣ...



Εγκαινιάζουμε από σήμερα την μπάγκα μας, όπου εικονικά ξεκινάμε με 500,00 €. Κάθε εβδομάδα θα κάνουμε τις προσθαφαιρέσεις, (μακάρι να προσθέτουμε μόνον), και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο... Πολύ δύσκολη, ωστόσο, υπόθεση το κουπόνι του Σαββατοκύριακου, δεν μας προδιαθέτει για σοβαρό ποντάρισμα, αφού οι διασταυρώσεις των ομάδων δεν ευννοούν. Έχουμε μικρά φαβορί που δεν αξίζει να τα τιμήσουμε, και ομάδες που είναι κουρασμένες από τις ευρωπαϊκές τους περιπέτειες. Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε ότι θα κάνουμε τη σωστή χημεία.

Μερικά από τα παιχνίδια που "έβλεπα" σαν στοιχηματικές ευκαιρίες είναι τα:
1) Μπόχουμ - Ντόρτμουντ 2: με απόδοση 2,00 σε ΟΠΑΠ και εξωτερικό
2) Χετάφε - Μαγιόρκα 1: ΟΠΑΠ: 2,05 Έξω: 2,15
3) Νάπολι - Φιορεντίνα 1: ΟΠΑΠ: 1,95 Έξω: 2,06
4) Σεβίλλη - Λα Κορούνια 1: ΟΠΑΠ: 1,6 Έξω: 1,66
5) Πανθρακικό - Πανιώνιο 2: ΟΠΑΠ: 1,65 Έξω: 1,81
6) Λιβόρνο - Ρόμα 2: ΟΠΑΠ: 1,70 Έξω: 1,83
7) Τρίπολη - Παναθηναϊκός 2: ΟΠΑΠ: 1,40 Έξω: 1,50

Όπως θα παρατηρήσατε δεν συμπεριλαμβάνεται ο αγώνας του Άρη, για το λόγο ότι δεν θέλω να μπερδεύω συναίσθημα με τζόγο. Από τη στιγμή που θέλω να καταλήξω σε μια δυάδα, έπρεπε να κάνω ένα ξεσκαρτάρισμα των επιλογών μου, έχουμε και λέμε:
1) Κρατάμε την Ντόρτμουντ, επειδή είναι πραγματικά καλή ομάδα και έχει μερικούς παίκτες ποιότητας που μπορούν να κάνουν την διαφορά (ειδικά οι επιθετικοί Μοχάμεντ Ζιντάν και Λούκας Μπάριος), με μια ομάδα όχι τίποτα ιδιαίτερο, που θέλει ωστόσο μερικές νίκες για να είναι σίγουρη για την παραμονή.
2) Χετάφε - Μαγιόρκα, κόπηκε το ματς, επειδή η Χετάφε είναι αλλοπρόσαλη ομάδα. Η Μαγιόρκα είναι πολύ αδύναμη εκτός και για αυτό το σκεφτόμουν να το τιμήσω, αλλά...
3) Νάπολι - Φιορεντίνα, ενδιαφέρον ματς και θα ήθελα πολύ να το παρακολουθήσω, με τους παικταράδες της Νάπολι μπροστά Χάμσικ, Κουαλιαρέλα και Ντένις αν θέλουν να μπορούν να κάνουν "παπάδες". Συν το ότι η Φιορεντίνα είχε και ματς που τα έδωσε όλα με τους Γερμανούς, οπότε ευνοεί για να το ποντάρουμε.
4) Σεβίλλη - Λα Κορούνια, κόπηκε μια και η Σεβίλλη θα έχει το μυαλό της στο ματς του Champions League που έπεται. Συν το ότι θα λείπει και Λουίς Φαμπιάνο που μάλλον θα τον προστατεύσει για να είναι έτοιμος για το κρίσιμο ματς με τους Ρώσσους (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).
5) Πανθρακικός - Πανιώνιος, κόβεται επειδή δε θέλω να ασχοληθώ με αυτή την κομπλεξική ομάδα του Πανθρακικού, έστω και αν βλέπω ο Πανιώνιος να περνάει ένα ευχάριστο απόγευμα στην Κομοτηνή...
6) Λιβόρνο - Ρόμα, κόβεται επειδή η Ρόμα δεν είναι σε καλή φάση, ο αρχηγός δεν έχει επιστρέψει, είναι αμφίβολος και ο Ντε Ρόσι, οπότε καλύτερα από μακριά. Στη Λιβόρνο ακόμη προπονητής είναι ο Σέρσε Κόσμι (ναι και όμως αυτός που ήταν στην Περούτζια, επί Βρύζα) και παίζει φουλ άμυνα. Το ματς έχει λοιπόν και πολύ Χ... Πάντως νομίζω ότι άσος δεν είναι σίγουρα.
7) Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα ευχάριστο απόγευμα στην Τρίπολη που μοιράζει βαθμούς και θα περιμένει τον Άρη για να βγάλει τα μάτια της, μια και βλέπεις θα χρειάζεται βαθμούς γιατί μέχρι τότε θα κινδυνεύει. Κόβεται λόγω χαμηλού ποσοστού.

Επομένως οι επιλογές μας θα είναι:
Ντόρτμουντ και Νάπολι! Ας ελπίσουμε ότι οι παικταράδες μας (φωτό) θα χώσουν τα "μπαλάκια" τους για να οικονομήσουμε... 2 * 2,06 = 4,12 *40,00 € = 164,80. Η μπάγκα μας στα 460,00 €...
  

  

 

3 σχόλια:

VardARIS είπε... 13 Μαρτίου 2010 στις 12:22 μ.μ.

Να μην ξεχάσω, καλή μας επιτυχία: ας ελπίσουμε ότι το Σαβ-Κυρ, θα συνεχίσει το ίδιο καλά, όπως ξεκίνησε, με τον άσο της Σάλκε που χθες μας πλήρωσε (μονό αποδεκτό). Ευτυχώς που δεν το συνδυάσαμε με το διπλό της Ίντερ!!!

Όπως θα παρατηρήσατε και τα δύο παιχνίδια είναι Σαββάτου, ανάλογα με το πως θα τα πάμε ενδέχεται να επανέλθουμε και αύριο με νέα προγνωστικά και προβλέψεις.

KANTHAR0S είπε... 13 Μαρτίου 2010 στις 1:53 μ.μ.

Ωραίο το κόλπο με την μπάνγκα. Καλές επιτυχίες!

RedDragon είπε... 13 Μαρτίου 2010 στις 9:03 μ.μ.

Άνετο το 2πλο της Ντόρτμουντ 1-4... μπράβο στον VardARIS...