Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

A1 Volley παοκ - ΆΡΗΣ 1 - 3


Μεγάλη νίκη του Άρη για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Βόλλεϋ, στο κρατικό της πυλαίας επί του συμπολίτη με 1-3 στα σετ.

Με τη νίκη μας αυτοί τερματίσαμε στην 5η θέση της βαθμολογίας, γεγονός που μας δίνει προβάδισμα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Θυμίζουμε ότι στον αγώνα του 1ου γύρου στα Βασιλικά είχε κοιμηθεί ο θεός (κ η ομάδα του Άρη) κ είχαμε χάσει στο tie break ενώ προηγούμασταν 14-7.

Μετά τη νίκη στο μπάσκετ, ήρθε κ η νίκη στο Βόλλεϋ και μαντέψτε την άλλη Κυριακή ποια νίκη ακολουθεί;

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο...

ΑΡΗΣ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΤΟΥ...

Υ.Γ. Το post είναι αφιερωμένο σε όλους τους οπαδούς του συμπολίτη που ανακαλύπτουν κ τα άλλα αθλήματα (εκτός του ποδοσφαίρου) μόνο όταν κερδίζουν τον ΆΡΗ.

3 σχόλια:

Wackenas είπε... 7 Μαρτίου 2010 στις 1:44 μ.μ.

Αρχισαν τα κλαρινα νωρις.ερχονται και αλλα....

RedDragon είπε... 7 Μαρτίου 2010 στις 1:59 μ.μ.

Μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ, μάλιστα, επιτέθηκαν στον δημοσιογράφο του ΑΡΗΣ FM 92,8, Θανάση Καλογερόπουλο, ενώ εκλάπη κι η κάμερα, που είχαν οι «κίτρινοι» για την καταγραφή του αγώνα. Τα επεισόδια δεν είχαν σταματημό ούτε μετά το τέλος του αγώνα παρά το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ δεν πανηγύρισε τη νίκη του, καθώς έγιναν ρίψεις αντικειμένων προς την αποστολή των «κιτρίνων», με τον Νίκο Ρουμελιώτη μάλιστα να δέχεται μπουκάλι στο μάγουλό του, με αποτέλεσμα να πέσει στο παρκέ.

Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα η αποστολή της ομάδας να φυγαδευτεί στα αποδυτήρια, ενώ κατά την αποχώρηση των τελευταίων οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έριξαν κι έναν σιδερολοστό, ο οποίος είχε αποδέκτη έναν αστυνομικό.

Όλο το άρθρο στο arisfm http://www.arisfm.gr/article.php?node_id=2560

RedDragon είπε... 7 Μαρτίου 2010 στις 2:00 μ.μ.

Καμάρια της Πόλης μας...Δεν αντέχονται οι ήττες από τον Άρη ε; Την Κυριακή να δούμε τι θα κάνετε...