Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Φυσάει ΒαρδΑΡΗΣ... Προγνωστικά 27-28 /03 /2010

Αυτό το Σ-Κ δεν περιλαμβάνει όπως την προηγούμενη εβδομάδα πολλά ντέρμπι, πλην του Ρόμα - Ίντερ, αλλά και οι αμφίρροπες αναμετρήσεις δε λείπουν. Και πώς να μην είναι αμφίρροπες από την στιγμή που προχωράμε ολοταχώς προς το τέλος των πρωταθλημάτων, όπου πλέον υπάρχουν οι ενδιαφερόμενες και οι αδιάφορες ομάδες. Χρειάζεται καλή μελέτη και χημεία ώστε επιτέλους (μετά από 3 προσπάθειες να οδηγηθούμε στο ταμείο). Οι αποτυχίες μας δεν μας πτοούν, ίσα-ίσα μας πεισμώνουν, ώστε να προσπαθήσουμε περισσότερο. Από εδώ και πέρα θα ψάχνουμε και θα δίνουμε και πιθανές ενδεκάδες.




Δεν θα ασχοληθούμε με το ιταλικό ντέρμπι, αν και βλέπω την Ίντερ να μην χάνει παρότι συμπαθώ ιδιαίτερα την Ρόμα (έχουμε πιθανή επιστροφή του αρχηγού Τότι). Ο Μουρίνιο, όμως, ζει για τέτοια παιχνίδια, και το γεγονός ότι έχουμε την Ίντερ outsider είναι κάτι που μας ανοίγει την όρεξη (ποσοστό 2.5). Ωστόσο δύσκολο το παιχνίδι, το αφήνουμε, θα το απολαύσουμε χωρίς άγχος (Σάββατο 19:00).

Ας πάμε στις επιλογές μας:

1) Χέρτα Βερολίνου - Μπορούσια Ντόρτμουντ 2, ΟΠΑΠ: 2.00 Έξω: 2.25
Κανόνας: Ομάδα που σε "δικαιώνει" δεν την παρατάς. Τα έχουμε πει πολλές φορές για την Borussia. Τη στηρίξαμε σε πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια, θα την αφήσουμε τώρα; Όχι, και από την στιγμή που κατεβαίνει με όλους τους παικταράδες, την πιστεύουμε. Αν γουστάρουμε ποντάρουμε και τον παίκτουρα (Lucas Barrios) για σκόρερ. Δυστυχώς, ο Γκέκας και η παρέα του ας ψάξουν αλλού για βαθμούς σωτηρίας. Εμείς θέλουμε Ευρώπη...
Ωστόσο έχουμε κάποιες απουσίες: Nelson Valdez, Damien Le Tallec, Mats Hummels, Tinga, Mario Goetze. Οι περισσότεροι μακροχρόνιοι, ελπίζουμε ότι δεν θα μας επηρεάσουν.

2) Μάλαγα - Τενερίφη 1, ΟΠΑΠ: 1.75, Έξω: 1.92.
Ο θάνατος σου, η ζωή μου. Αγώνας δίχως αύριο, αφού όποιος χάνει, χάνεται. Η Μάλαγα δεν είναι ομάδα για να κινδυνεύει για υποβιβασμό. Δεν μπορώ να υποστηρίξω το ίδιο και για την Τενερίφη. Φιλότιμη, ιδιαίτερα μέσα στο γήπεδό της, αλλά εκτός... από τις 13 επισκέψεις στο πρωτάθλημα, ρεκόρ 2 ισοπαλίες. Η χειρότερη ομάδα της Primera εκτός έδρας! Μια απουσία με προβληματίζει μόνον για την Μάλαγα (ο ταχύτατος και δυνατός Obinna - ναι αυτός που ήθελε ο Ολυμπιακός δεν παίζει). Δεν πειράζει όμως, έχω Caicedo (δανεικό από Man. City).
Πιθανή ενδεκάδα Μάλαγα (4-3-2-1): Munua - Gamez, Weligton, Gonzalez, Mtiliga - Fernando, Toribio - Valdo, Baha, Dudu - Caicedo.
Πιθανή ενδεκάδα Τενερίφη (4-3-2-1): Aragoneses - Bertran, Culebras, Martinez, Sicilia- Ricardo, Richi - Juanlu, Alfaro, Kome - Nino.

3) Sampdoria - Cagliari 1, ΟΠΑΠ: 1.55 Έξω: 1.62
Ενδιαφερόμενη - Αδιάφορη και το γεγονός αυτό δεν μας αφήνει ασυγκίνητους. Θα πάμε με την ομάδα του Antonio Cassano, όπου μια πιθανή νίκη θα την φέρει πιο κοντά στην τέταρτη θέση που οδηγεί Champions League. Το ποσοστό δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό, όμως πώς θα μπορούσε να είναι από την στιγμή που η Κάλιαρι κάνει δώρα, παρότι έχει καλή ομάδα (ως αδιάφορη).
Πιθανή ενδεκάδα Σαμπντόρια (4-4-2): Storari - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Semioli, Palombo, Poli, Guberti - Pazzini, Cassano
Πιθανή ενδεκάδα Κάλιαρι (4-3-1-2): Marchetti - Canini, Ariaudo, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Lazzari - Cossu - Matri, Jeda

4) Ajax - Groningen 1, ΟΠΑΠ: 1.15, Έξω: 1.22
Χωρίς πολλά λόγια, χρησιμοποιούμε τον συγκεκριμένο αγώνα για να κλείσουμε την δυάδα μας. Ο Αγιαξ το απόλυτο φαβορί του αγώνα, με έναν από τους Suarez ή Pantelic να σκοράρουν. Θα δώσω μόνον τις απουσίες του Ajax: Eyong Enoh (πρόβλημα με τον τένοντα), Daley Blind (θλάση), Jan-Arie van der Heijden, Mitchell Donald, Ismail Aissati (γόνατο), Dario Cvitanich (κόκκινη κάρτα).
Η χημεία:
Θα ποντάρουμε σε δύο δυάδες:
1) Hertha - Dortmund 2 και Ajax - Groningen 1. (2.25 * 1,22 * 20,00 € = 55,00 €)
2) Sampdoria - Calgiari 1, Malaga - Tenerife 1. (1.92 * 1,62 * 30,00 € = 93,00 €)

Η μπάγκα μας πλέον στα 380,00 €... Καλή επιτυχία σε όλους.

0 σχόλια: