Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΆΡΗΣ - Βαλένθια 64 -71

Δυστυχώς η ομάδα δεν τα κατάφερε σήμερα απέναντι σε μια πραγματικά καλή ομάδα κ χάσαμε με 7 πόντους διαφορά.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ όσον αφορά την πρόκριση στα Final4 της Βιτόρια αλλά υπάρχει κ 2ο παιχνίδι... στο μπάσκετ ποτέ μη λες ποτέ...

Θα μπορούσα να κράξω όπως έχω κράξει την ομάδα μετά από άλλες ήττες αλλά σήμερα δεν μου βγαίνει...

Ίσως λόγω των τραυματισμών που είχαμε, ίσως επειδή η Βαλένθια μου φάνηκε πολύ καλύτερη ομάδα, ίσως επειδή σήμερα κλείνουμε 96 χρόνια ζωής...


Σίγουρα πάντως περίμενα περισσότερα από κάποιους παίχτες. Ειδικά ο Γουόλς ήταν τραγικός σήμερα. 8 πόντους σε 35 λεπτά παιχνιδιού με κάκιστα ποσοστά.

Αντιθέτως οι παίχτες που έχουν φάει τόσο κ τόσο κράξιμο προσπάθησαν όσο μπορούσαν. Μπάρλος, Χατζηβρέττας και Ντικούδης ήταν οι καλύτεροι αλλά δεν κερδίζεις έτσι την 4η του Ισπανικού Πρωταθλήματος.

Οι απουσία του Ρίτσαρτσον, αλλά κ του Κακιούζη ο οποίος ναι μεν αγωνίστηκε αλλά φάνηκε ότι ήταν ανέτοιμος ήταν καθοριστικές, Αν βάλουμε μέσα κ το ότι ο Μάιλς έπαιζε με ένα πόδι, ε δεν θέλει πολύ να χάσεις...

Φαίνεται ότι θα πληρώσουμε τις ήττες από τη Λε Μαν διότι αν την είχαμε αποφύγει αυτή την ομάδα θα είχαμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε.

Ελπίζουμε σε μία σούπερ εμφάνιση την άλλη εβδομάδα μήπως κ καταφέρουμε το ακατόρθωτο. Άλλωστε τη χρονιά που κατακτήσαμε το Σαπόρτα όλοι μας είχαν ξεγραμμένους όταν πήγαμε να παίξουμε στην Μπένετον αλλά  η ομάδα τους διέψευσε...

Υ.Γ. Αυτό που με χαλάει είναι ότι θα αποκλειστούμε εμείς κ θα περάσει η γειτονιά της Αθήνας που λέγεται Πανελλήνιος...

Υ.Γ. Ο κόσμος για άλλη μια φορά το έκανε το χρέος του...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 25 Μαρτίου 2010 στις 1:45 π.μ.

Aυτούς που "εκραζα" σήμερα ήταν δύο άτομα που δεν είναι πλέον στην ομάδα και αυτοί είναι οι Ματσόν και Κατσικάρης. Ο Ντικούδης σήμερα προσπάθησε, δεν λέω ότι έκανε καλή εμφάνιση, ίσως απο την αρχή της σεζόν, ναι ήταν η καλύτερη με την φανέλα του ΑΡΗ.Ο Γουόλς όντως σε πολύ κακή μέρα, όλοι χθές με βάση τις απουσίες είχαμε στηρίχθεί πάνω του.
Βάλε και κάτι σούτ οι απίθανοι....Διαιτητικό τρίο για το ανάθεμα. Απαράδεκτοι.
Πολύ φοβόμουν ότι όλοι θα μιλάμε για την ήττα στο Λε Μαν.Θέε μου ας βγώ ψεύτης.
Πάμε για το καλύτερο στην Βαλένθια, γιατί όχι. Μπάσκετ είναι, ένας αγώνας είναι, -7 η διαφορά. Καλή ομάδα η Βαλένθια, εμένα δεν μου έδειξε ότι είναι και ατρόμητη.
Ο Ζούρος ήταν κωλόφαρδος και στην κλήρωση, μέχρι τώρα τους έχει κάτσει κουτί.

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ RESPECT!!

Wackenas είπε... 25 Μαρτίου 2010 στις 10:36 π.μ.

ουτε 100 ατομα δεν ειχε στο κλειστο του Περιστεριου ο Πανελληνιος.θα περασουν αυτοι και θα μεινουμε εμεις απ'εξω.κριμα για τον κοσμο τπτ αλλο.