Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΑΡΗΣ-αεκ 79-76

Άλλο ένα εύκολο απόγευμα μετατράπηκε σε ντέρμπι με μια από τις χειρότερες ομάδες της Α1.Μπράβο στον Άρη που κατάφερε να νικήσει την ομάδα του Δορκοφίκη!!!.Πιστεύω πλέον ότι αυτή η ομάδα δεν μπορεί να πείσει ακόμα και τον πιο φανατικό οπαδό.

Πήγε να μας κοροϊδέψει με κάτι "αναλαμπές" (κυρίως στην Ευρώπη) αλλά αγωνιστικά και βαθμολογικά φαίνεται να μην μπορεί να σώσει τη χρονιά.



Όσον αφορά το παιχνίδι αφού καταφέραμε να δεχτούμε 10 πόντους από τον Δορκοφίκη!! και 27 απο τον Φράνσις-Τζαμαϊκανό ήταν λογικό το παιχνίδι να φτάσει(σχεδόν) πόντο πόντο μέχρι το τέλος.. Εμείς από την μεριά μας μια από τα ίδια. Άλλη μια τραγική εμφάνιση με πολλά τρίποντα(8/25), βιαστικές επιθέσεις και πολλές ατομικές ενέργειες. Έλειπαν βέβαια και 2 βασικοί σου παίχτες (Κακιούζης- Ρίτσαρσον) αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία.

Νομίζω πλέον γινόμαστε γραφικοί να αναφερόμαστε στον λάθος προγραμματισμό της χρονιάς άλλα βλέπουμε ότι ακόμα και οι διορθωτικές κινήσεις που γίνονται είναι το ίδιο αποτυχημένες. Δεν ξέρω αν με την απομάκρυνση του Μαιλς (με βάση τα δημοσιεύματα πάντα) η διοίκηση προβεί σε άλλη μεταγραφή, το σίγουρο είναι πως πρέπει να προετοιμάζεται για την καινούργια χρονιά από ΤΩΡΑ. Υπάρχουν δυστυχώς παίκτες στην ομάδα που πρέπει να παίζουν στη Α2 και άλλοι να έχουν σταματήσει το άθλημα. Με άλλα λόγια η black list του Μπλάτ πρέπει να είναι πολλή μεγάλη.

ΥΓ. Αν έχει μείνει μια ελπίδα για να σωθεί αυτή η χρονιά είναι το ματς της Τετάρτης. Το Παλέ θα είναι και πάλι γεμάτο και ελπίζω οι παίχτες να βγάλουν το ανάλογο πάθος με αυτό του κόσμου.

4 σχόλια:

VardARIS είπε... 20 Μαρτίου 2010 στις 11:08 μ.μ.

Wackena, το καλοκαίρι θα πέσει πολύ γέλιο με την black list (όπως λες) των παικτών υπο παραχώρηση. Δε θα αρχίσω να λέω ονόματα, αλλά μάλλον θα είναι περισσότεροι αυτοί που θα φύγουν, παρά αυτοί που θα μείνουν.
Μάλιστα θα ήθελα να δω, αυτοί που θα φύγουν σε ποιες ομάδες θα παίξουν, (αν βρουν ομάδα!)...

RedDragon είπε... 21 Μαρτίου 2010 στις 3:50 π.μ.

Να πούμε επίσης ότι κ η αεκ είχε 12/24 3ποντα κ γι'αυτό έμεινε μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα 2 έβαλε ο Φράνσις κ 2 ο Δορκοφίκης!!!

Επίσης 2 ή 3 φορές έχασαν τη μπάλα από επαναφορά μόνη τους!!!

Ο θεός να μας βοηθήσει την Τετάρη...

VardARIS είπε... 21 Μαρτίου 2010 στις 11:17 π.μ.

Και κάτι άλλο, παρατηρήστε τα παρακάτω στατιστικά:
Γουόλς: 18 πόντους (4/6 βολές, 4/5 δίποντα, 2/9(!) τρίποντα),
Μπάρλος: 9 πόντους (9/10 βολές, 0/3 δίποντα, 0/2 δίποντα),

και από την Άεκ:
Φράνσις: 27 πόντους (9/17 βολές, 6/11 δίποντα, 2/2 τρίποντα), 11 ριμπ.
Δηλαδή έναν αντίστοιχο ψηλό (Jamaica style)εμείς δεν μπορούμε να βρούμε? Και δε νομίζω ο συγκεκριμένος να παίρνει μεγαλύτερο μισθό από τον Χατζηβρέττα ή τον Ντικούδη...

KANTHAR0S είπε... 21 Μαρτίου 2010 στις 12:34 μ.μ.

Η ομάδα είναι τρελή, αλλά εμείς χρίζουμε ψυχιατρικής παρακολουθήσης!
Κουτσα στραβά πήραμε την νίκη και οφείλουμε να κερδίσουμε τον Κολοσσό. Όπως είπαμε τα ψέμματα τελείωσαν.

Το παιχνίδι με τη Βαλένθια είναι πολύ σημαντικό για διάφορους λόγους. Μια νίκη θα επαναφέρει τον χαμένο παλμό και θα δώσει δικαίωμα στο όνειρο της κούπας. Μια ήττα ίσως αποξενώσει τον κόσμο ακόμα περισσότερο. Βλέποντας ότι ο Μπλατ δεν μπορεί ή δεν θέλει να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού ένα πράγμα λέω: είθε ο Θεός των τριπόντων να είναι μαζί μας την Τετάρτη.

Έλα καλημέρες!