Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Προγνωστικά Στοιχήματος για Σ-K (06-07/03/2010)


Επειδή έχουμε αρρώστια με τον Άρη δε σημαίνει ότι βλέπουμε μόνον τα παιχνίδια του, ασφαλώς παρακολουθούμε και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, για να βλέπουμε πως παίζεται η μπαλίτσα.

Αναπόφευκτα δε, παίζουμε και στοίχημα! Οπότε εγκαινιάζουμε μια νέα στήλη που θα έχει και προγνωστικά για μια άλλη αρρώστια που λέγεται στοίχημα.

Μόνον μην περιμένετε να προτείνω να παίξουμε τον Άρη, αυτό εννοείται... αν και προσπαθώ να αποφεύγω να τον ποντάρω (όποιος παίζει στοίχημα με καταλαβαίνει)!

Οι επιλογές μου κυρίως είναι από Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία από όπου παρακολουθώ και περισσότερα μάτς. Όχι ότι αν προκύψει μια ευκαιρία από Ελλάδα, Γαλλία ή Αγγλία δε θα το τιμήσουμε.

Πάμε λοιπόν στο τρέχον κουπόνι:

Θα ποντάρουμε σε τρεις ομάδες: Μπάρι, Παλέρμο και Μαρσέιγ.

1) Μπάρι - Κιέβο 1 με ποσοστό 1.9 στον ΟΠΑΠ ή 2.04 έξω.


Είναι πραγματικά καλή ομάδα και το 4-0 της προηγούμενης αγωνιστικής με την Κατάνια πραγματικά είναι άδικο. Έχασε πέναλτι και πολλές ευκαιρίες για να είναι εντελώς διαφορετικό το αποτέλεσμα.
Ενημερωτικά να αναφέρω ότι στην Μπάρι παίζει ένας παλιός γνωστός μας, ο Ρίβας (αριστερός χαφ, πρώην του Ηρακλή) παρόλα αυτά είναι αμφίβολος. 
Η Κιέβο στην ουσία έχει σωθεί και έχει κάποιες απουσίες οπότε προτείνουμε άσο για την καλή ομάδα της Μπάρι.
Ελπίζουμε ότι ο παικταράς Μπαρέτο θα κάνει το θαύμα του...

2) Παλέρμο - Λιβόρνο 1 με ποσοστό 1.4 στον ΟΠΑΠ ή 1.49 έξω.
 
Εδώ ποντάρουμε στο καλό μομέντουμ της Παλέρμο απέναντι σε μια ομάδα που μάλλον πάει ολοταχώς για serie b. Ελπίζουμε ότι ένας από τους Καβάνι (Φώτο, Ουρουγουανός επιθετικός - παίκτουρας), Μίκολι ή στην ανάγκη και Σιμπλίσιο θα το καρφώσει... Λίγο χαμηλό το 1.49 ποσοστό αλλά με τη Λιβόρνο δεν θα μπορούσαν να δίνουν και περισσότερο!






3) Μαρσέιγ - Λοριάν 1, με ποσοστό 1.4 στον ΟΠΑΠ, ή 1.49 έξω

Χωρίς πολλά λόγια ποντάρουμε σε μια ομάδα που αποδίδει πραγματικά πολύ καλά αυτή την περίοδο και είναι σε μεγάλη φόρμα. Πάμε λοιπόν με τον Λούτσο και την παρέα του...




Σύνολο τριάδας: 4.53 και καλή μας τύχη...

Υ.Γ. Τα προγνωστικά είναι καθαρά θέμα τύχης, δεν χρειάζεται να παίζουμε μια περιουσία, κάνουμε απλά παιχνιδάκι...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 5 Μαρτίου 2010 στις 11:44 μ.μ.

BALE KAI THN KABALA ME TON ARI GIA NA ANAIBEI KAI ALLO TO POSOSTO
ASSO FYSIKA

VardARIS είπε... 6 Μαρτίου 2010 στις 12:56 π.μ.

Αν θέλεις να ανέβει και άλλο ακόμη το ποσοστό χώσε και ένα διπλό στον Πανθρακικό, ώστε να μην χρειαστεί να ξαναδουλέψεις...

Wackenas είπε... 6 Μαρτίου 2010 στις 1:12 π.μ.

τι να πονταρει στον μπαοκ;
με τον ρυθμο που διαβαζει το blog τον βλεπω να καθεται σπιτι να δει τον ΑΡΗ.

RedDragon είπε... 6 Μαρτίου 2010 στις 1:32 π.μ.

VardARIS ξέρεις ότι έχω σταματήσει το στοίχημα εδώ κ χρόνια αλλά αν είναι να χαρίζεις λεφτά στο κόσμο τότε θα ακολουθήσω κ εγώ... :) :)

VardARIS είπε... 6 Μαρτίου 2010 στις 1:39 π.μ.

RedDragon, θα κάνω ό,τι μπορώ για να βγάλουμε κάτι! Χρειάζεται να μαζέψουμε αρκετά: βλέπεις έρχονται εκδρομές, τελικοί, πασχαλιάτικα δώρα για τα ανίψια (από την μπουτίκ εννοείται), Λέσχη, Νέα διαρκείας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ... οπότε καταλαβαίνεις, έξοδα!!!

ADIS PICKS είπε... 24 Μαρτίου 2010 στις 2:14 μ.μ.

Εγω για σημερα πιο δυνατο σημειο θεωρω τον άσσο της Ουντινέζε.Αν θελετε να δειτε κι αλλα προγνωστικα http://adispicks.blogspot.com