Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Θα πάρετε διαρκείας στο μπάσκετ;

Ξεκίνησαν χθες οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μπάσκετ του Άρη με τη νίκη με 61-80 επί των Ικάρων Σερρών, για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Περισσότερα γι'αυτό το ματς δεν αξίζει να πούμε διότι ο αντίπαλος ήταν πολύ χαμηλής δυναμικότητας.

Ο επόμενος αγώνας είναι το Σάββατο που παίζουμε με το Περιστέρι, οπότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Αυτό που θέλω να συζητήσουμε είναι το θέμα της αγοράς διαρκείας στο μπάσκετ.


Είναι αλήθεια ότι βρισκόμουν σε δίλημμα: Να πάρω διαρκείας ή να μην πάρω; Μπορεί κάποιος να βρει πολλούς λόγους για να μην πάρει:
  • τα οικονομικά είναι δύσκολα
  • το μπάσκετ παραπαίει ως άθλημα
  • η απογοητευτική περσινή χρονιά
  • η ομάδα έχει χάσει την αίγλη των προηγούμενων ετών
  • το ότι η 3η θέση είναι το ταβάνι
  • η έλλειψη χρόνου οπότε προτιμάει να πάει στο ποδόσφαιρο
  • κάποιοι δε συμπαθούν τη διοίκηση κ συγκεκριμένα τον Διαμιανίδη
για μένα πέρα από το οικονομικό σκέλος ο σημαντικότερος λόγος ήταν ότι φέτος τα φιλαράκια μου με "πούλησαν" κ δεν θα έρχονται στο μπάσκετ... οπότε θα έπρεπε να πηγαίνω μόνος.


Τελικά πήγα χθες κ το πήρα! Όταν έχεις δώσει από την αρχή της σεζόν 400€ στο ποδόσφαιρο (διαρκείας, Ευρώπη)  και έπεται συνέχεια (λέσχη, ΑΜΚ, μίνι διαρκείας για τα Play off) είναι ντροπή να μην μπορείς να δώσεις 100€ για όλους τους αγώνες του μπάσκετ! Για να μην υπερβάλλω δεν είναι ντροπή απλά είναι μία εύκολη δικαιολογία... Όσο για την παρέα; Ε, ας πηγαίνω μόνος θα βρίσκω παρέα στο γήπεδο.


Θέλω να μου γράψετε στα σχόλια αν θα πάρετε διαρκείας κ για ποιο λόγο θα το κάνετε ή όχι. Θα μπορούσα να βάλω μία δημοσκόπηση γιατί πολλοί βαριούνται να γράφουν σχόλια αλλά δεν το κάνω. Θέλω ο καθένας να μου πει πώς το βλέπει το θέμα. Και μη μου γράψετε τπτ κατεβατά στην προσπάθεια σας να δικαιολογηθείτε. Απλά πράματα: θα πάρω/πήρα διαρκείας γι'αυτό το λόγο, δεν θα πάρω διαρκείας γι'αυτόν κ γι'αυτόν το λόγο.

Υ.Γ. Έφαγα κ μία ξενέρα χθες με την κάρτα φιλάθλου. Καμία σχέση με τα παλιά διαρκείας που τα μαζεύαμε ως συλλεκτικά μερικοί από μας...

Υ.Γ. Όταν θα παίξουμε με τον συμπολίτη θα το θυμηθούμε όλοι το μπάσκετ ε;

24 σχόλια:

Skolix είπε... 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:21 μ.μ.

Θα απαντησω σαν να ζουσα Θεσσαλονικη:

Δε θα παρω οσο ειναι ο Δαμιανιδης στη διοικηση

spiros είπε... 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:55 μ.μ.

Θα παρω διαρκειας γιατι βλεπω να γινεται μια καλη προσπαθεια φετος με παικτες που μπορουν να δεσουν με την ομαδα!Κ επισης οπως λες κ συ ειναι"ντροπη"να δινουμε τοσα λεφτα για το ποδοσφαιρο κ τπτ για το καμαρι του συλλογου....

VardARIS είπε... 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 4:49 μ.μ.

Με δεδομένο ότι τα οικονομικά μου είναι σε άσχημη κατάσταση, βάζω σε ζυγαριά το διαρκείας στο μπάσκετ και την εγγραφή στη Λέσχη........

Και καταλήγω μάλλον στο να εγγραφώ στην Λέσχη. Θα πάω από τη νέα εβδομάδα.

Πραγματικά πιστεύω ότι το μπάσκετ θα πάει πολύ καλύτερα από πέρυσι (χειρότερα δε γίνεται). Τη δεδομένη στιγμή πιστεύω ότι θα βοηθήσω περισσότερο αν τα δώσω στη λέσχη και όχι στο μπάσκετ.
Μακάρι να ήμασταν άπλες, και να μπορούσαμε να δίνουμε παντού... αλλά δυστυχώς δε γίνεται!

KANTHAR0S είπε... 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 5:47 μ.μ.

Άντε να στηρίξουμε λίγο και το μπασκετάκι! Το έχουμε και μας έχει ανάγκη!

Ανώνυμος είπε... 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 6:24 μ.μ.

tha paro diarkeias an kai ksero oti kanei 200 eyro eno oi superades kai kapoia elaxista mirastikan apo thn kae ta phran me 100 kai eno ta paokia to pernoyn me 80.parola ayta den tha poylhtho ston super market 3 kai tha agoraso me 200 eyro.ela omos poy apo ta 200 pali tha parei miza o super market3.tora einai poy den tha paro.

RedDragon είπε... 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 7:25 μ.μ.

Φίλε ανώνυμε εγώ πήρα χθες 100άρι διαρκείας από την ΚΑΕ. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να λες ανακρίβειες.

Αν συγκρίνεις τον Άρη με τον συμπολίτη στο μπάσκετ τότε ή είσαι πολύ μικρός κ δεν γνωρίζεις ή δεν είσαι Αρειανός.

Μάλλον το 2ο γιατί σε βλέπω να τρως τρελό ζόρι με τον super-3.

jim είπε... 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 7:33 μ.μ.

Παρτε το χαμπάρι κάποιοι...όποιος συγκρινει τον μπασκετικο ΑΡΗ με αλλες ομαδες της πόλης δεν ξερει τι του γινεται...εστω και στα διαρκειας...σιγα μην τα βάλουμε και 50 ή 80 ευρώ....ακου ρε συ παρομοιώσεις που κανουν καποιοι....

Και ανωνυμε, αν εισαι ΑΡΕΙΑΝΟΣ, δεν κερδιζεις τιποτα να αποκαλεις τον super3 όπως τον αποκαλεις..στην τελικη σε θεματα οργανωτικα και επικοινωνιακα ειναι παρα πολύ καλοί...

Αν είσαι λάτρης της κινησης των ασπρομαυρων που εχουν τα διαρκειας του στα 80 ευρω, πάνε και παρε στους ασπορόμαυρους διαρκειας να βλέπεις εκει μπάσκετ...

Ανώνυμος είπε... 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 8:55 μ.μ.

oute eyro sta koproskula pou ZOUN apo ton ARI...........


beri

jim είπε... 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:16 μ.μ.

γνώμη σου beri...διαφωνώ με το σκεπτικό σου αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό...κάνε αυτό που νομίζεις...

Ανώνυμος είπε... 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:30 μ.μ.

Περσυ,ειχα εξοργιστει απιστευτα με την ολη κατασταση στο μπασκετ,κ ειχα πει στον εαυτο μου αυτο που λεει κ ο skolix, οτι με Δαμιανιδη δεν ξαναπαταω.
Τωρα ομως που πλησιαζει το ξεκινημα της σεζον βλεπω να αθετω αυτην μου την υποσχεση..
Πιστευω οτι ειμαστε το πρωτο φαβορι για την τριτη θεση,κυριως γιατι οι ανταγωνιστες μας εχουν βαρεσει διαλυση, αλλα θεωρω οτι εχουμε κ καποιους πολυ αξιολογους κ ταλαντουχους παιχτες που αξιζει να στηριξουμε.
Θεωρω τον Δαμιανιδη εναν αποτυχημενο παραγοντα που εχει κλεισει τον κυκλο του στον Αυτοκρατορα,αλλα αυτο δεν θα με εμποδισει απο το να παω τελ στο γηπεδο σε τουλαχιστον 15 ματς μεσα-εξω.
Avenger 3

Ανώνυμος είπε... 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:55 μ.μ.

Καλησπέρα παίδες σήμερα αγόρασα 2 των 100€ για εμένα και τον αδερφό...
Στήριξη στο μπασκετάκι που μας έχει χαρίσει πολλά...

Ανώνυμος είπε... 24 Σεπτεμβρίου 2010 στις 2:26 π.μ.

dn tha parw gt dystyxws zw stin athina. Symfwnw omws apolyta kai to thewrw ntropi na min pairnei arianos diarkeias sto mpasket kai na pairnei sto podosfairo.kalws i kakws to basket exei prosfereis asygkrita perissotera se olous mas apo to podosfairo.Kai stin teliki arianos dn egina gt thelw na vgainw prwtos sto mpasket,egina gt eimai perifanos pou to pale itan kai kai einai mia apo tis pio mpasketikes kai pio kaytes edres stin eyrwpi opote dn yparxei kammia dikaiologia.opoios pairnei diarkeias mono gia koupes as allaxei omada

Ανώνυμος είπε... 24 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:58 μ.μ.

ksenera einai to basket.to exoun katantisei san ta moutra tous to basket tou ari.den borw na katalavw poulisan ton papanikolaou kai piran ena murio pou pigan auta .tespa.borei na kanw kai lathos.anti na boun oloi mesa oi paragontes kai na fonaksoun kai ton gali kathontai kai trwgonatai metaksi tous.etsi kai alliws gia auto den bainei kai o galis.kai kati teleutaio o kosmos ksenerwse tote me ton tourko pou den ton eriksan kai min mou pei kapoios to antitheto giati den trww.genika oti na nai den ebneoun ebistosini kai tin varia fanela tin exoun riksei poli xamila,poses fores me petaksan eksw apo tin triti thesi omades typou aek kai marousi enw eixa gei tritos.auta VAMOS

Ανώνυμος είπε... 24 Σεπτεμβρίου 2010 στις 2:03 μ.μ.

na sas pw kai kati allo auta me ton autokratora ta akouw verese,exoun perasei apo tote 25 xronia.auta den ksanagirnane ksipniste.
Υ.Γ.enoeite oti to basket mas kratise opadika kai zisame istorikes stigmes alla auta sto parelthon twra thelei sispirwsi katalavate kurioi stin kae.elafrine poli i fanela

RedDragon είπε... 24 Σεπτεμβρίου 2010 στις 3:21 μ.μ.

Όποιος ξενέρωσε γιατί δεν κάτσαμε να χάσουμε για να πέσει ο συμπολίτης μάλλον είναι περισσότερο αντιπαοκτσής παρα Αρειανός.

Εγώ είμαι περήφανος που δεν υπάρχουν μαύρες σελίδες στην ιστορία του Άρη αντιθέτως με άλλες ομάδες κ ειδικά το συμπολίτη που έχει αρκετές.

Αν στηνόταν η ομάδα τότε ήταν που θα ξενέρωνα κ δεν θα πατούσα στο γήπεδο.

RedDragon είπε... 24 Σεπτεμβρίου 2010 στις 3:28 μ.μ.

Να σας πω κ μία ιστορία:

Ήταν 1997 κ ήταν η 1η φορά που είχα λεφτά για να πάρω διαρκείας στη μπάλα. Το είπα σε κάτι φίλους κ αρχίσανε "Τι; Θα ενισχύσεις τον Γράντα; Μην πάρεις, δεν τον στηρίζουμε" κ άλλα τέτοια. Τελικά δεν πήρα.

Ξέρετε τι έγινε εκείνη τη χρονιά; Έπεσε η ομάδα Β εθνική όχι γιατί δεν πήρα εγώ διαρκείας αλλά γιατί ο κόσμος αντί να στηρίξει την ομάδα ασχολούνταν με τον Γράντα κ τον κάθε Γράντα...

Το ίδιο λέω κ για το Μπάσκετ. Εγώ ΔΕ μπορώ να μην πάω στο γήπεδο. Δε με νοιάζει ο Δαμιανίδης κ ο κάθε Δαμιανίδης. Με νοιάζει μόνο ο Άρης.

Και κάτι τελευταίο: αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του κ πάμε σε κανένα τελικό ή κανένα ευρωπαϊκό final 4 θα σκάσουν μύτη πολλοί πανυγηρτζήδες που θα ψάχνουν εισιτήριο.

Ανώνυμος είπε... 24 Σεπτεμβρίου 2010 στις 7:56 μ.μ.

filaraki to na rikseis ton paok den einai oti eisai perissotero antipaoktsis kai ligotero arianos.
filaraki to na rikseis ton paok einai symferon.
pistevw na katalaveneis.
na sou pw kai kati ama ithela na eimai mia omada mesa stin vrwmia kai ta skata kai na pairnei titlous tha to ekana.alla den to kaname aris eimaste.

RedDragon είπε... 24 Σεπτεμβρίου 2010 στις 8:17 μ.μ.

Εγώ διαφωνώ με το να κάτσεις να χάσεις, να στηθείς, για να ρίξεις μία ομάδα. Και σε αυτό είμαι κάθετος. Δεν το κάναμε ποτέ κ εύχομαι να μην συμβεί κ στο μέλλον.

Αν μπορείς να τους κερδίσεις κ να τους ρίξεις. Κάντο. Και αν θυμάμαι καλά (που θυμάμαι) τους κερδίσαμε κ μέσα στο κρατικό αλλά σώθηκαν επειδή κέρδισε η αεκ τον κολοσσό.

Δυστυχώς όμως φίλε κάποιοι είναι πρώτα αντιπαοκτσήδες κ μετά αρειανοί. Στα ματς με τον συμπολίτη το Αλεξάνδρειο πλυμμυρίζει από κόσμο. Δεν χωράμε.

Τους μισούς να είχε σε όλα τα υπόλοιπα ματς θα είμασταν μια χαρά...

jim είπε... 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:48 π.μ.

Παιδιά αυτό το θέμα με το αν έπρεπε την σεζον 2007-08 να χασουμε καποια ματς για να πεσουν οι ασπρομαυροι ειναι ενα θεμα το οποιο θα συζητιεται για πολλα χρονια κυριως απο εμας τους ιδιους...

Αυτο, για μενα δεν εχει καμμια σημασια με την παρουσια μας στο γηπεδο...Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω καποιον που μου λεει δεν παω επειδη δεν χασαμε τοτε καποια ματς για να πεσουν οι ασπρομαυροι...

Τώρα...Πρέπει να παραδεχτουμε οτι όλοι μας θελαμε να πεσουν οι ασπρομαυροι...κακα τα ψεματα...αυτη ειναι η αληθεια..Ασχετο αν δεν εγινε...Ηταν επιθυμια μας..

Μια ομαδα τοσο μεγαλη και ιστορικη και με τοσο κοσμο οπως ο ΆΡΗΣ
δψεν εχει να αποδειξει κατι αναφορικα με την αξιοποιστια και την αυθεντικοτητα της...Αυτα αποδειχτηκαν δεκαδες χρονια τωρα...

Δεν υπάρχει πόλη στον κόσμο που να έχει δυο ομάδες που να ειναι ¨αιώνιοι εχθροί" και να μην θέλει ο ένας την αγωνιστική αποτυχια του αλλου...Έτσι και δω..Άλλωστε, όπως είπε και καποιος παραπανω συμφερει τον ΑΡΗ να πεσουν οι ασπρόμαυροι ή οι κυανόλευκοι...Όπως και τους αντιπάλους μας, τους συμφερει να μην έχουμε επιτυχιες..Παντου ετσι ειναι...

Απο κει και περα οι αποδειξεις της αυθεντικοτηας του ΆΡΗ συνεχιστηκαν με αφορμη εκεινο το γεγονος...Και πιστευω ότι οι συγκεκριμενες αποδειξεις ήταν περιττες για τον μεγαλο σύλλογο ΆΡΗ...γιατι ειχε αποδειξει πολλα μεχρι τοτε και δεν χρειαζοταν να αποδειξει κατι αλλο νομιζω...

Από κει και πέρα η απόδειξη ή η μη απόδειξη της αυθεντικοτητας είναι κατι που εναποκειται στον χαρακτηρα και την ηθικη του καθε ανθρωπου και συγκεκριμενα του καθε ΑΡΕΙΑΝΟΥ...Άλλοι το δέχτηκαν και άλλοι δεν το δεχτηκαν...

Ο ΝΟΩΝ..ΝΟΗΤΟ....

Όπως και να χει παντως δεν εχει να κανει αυτο το θεμα με την παρουσια μας στο γηπεδο...

Ανώνυμος είπε... 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:20 π.μ.

Καλησπέρα σε όλους...μήπως ξέρετε παιδιά αυτή τη στιγμή που εμείς περάσαμε το Περιστέρι σε ποια φάση πάμε?? στους 16??Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει...Μου άρεσε πολύ ο Μπορόβνιακ κι ο Τάκερ σήμερα..
ΥΓ: Φιλε Red Dragon, για την ιστορία είχαμε κερδίσει 94-95 τον παοκ κι η αεκ κέρδιζε την ίδια ώρα το ρέθυμνο, οπότε έπεσε το ρέθυμνο...για την ιστορία..

jim είπε... 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:25 π.μ.

Νομιζω τωρα ειμαστε στους 16 και θα παιξουμε με ομαδα α2..άρα λογικα πάμε 8αδα...και βλεπουμε...

RedDragon είπε... 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:33 π.μ.

Φίλε μου δεν θυμάσαι καλά: η αεκ κέρδισε τον Κολοσσό κ το Ρέθυμνο έχασε από Ολυμπιακό.
Είχαμε τριπλή ισοβαθμία συμπολίτης, Κολοσσός, Ρέθυμνο κ έπεσε το Ρέθυμνο...

Αν η αεκ έχανε από τον κολοσσό θα είχαμε ισοβαθμία, ρέθυμνο συμπολίτης κ υπερτερούσε το ρέθυμνο γιατί τους είχε νικήσει με καμιά 30πόντους...

Σχόλια για το σημερινό ματς στο αντίστοιχο post plz...

Ανώνυμος είπε... 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 5:46 μ.μ.

Den tha parw dioti eimai apo eparxia alla kai pali den katafernw na erxomai k se ola tou podosfairou.....Wraia atmosfaira k sto Pale!!

geokampour