Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Η εβδομάδα της βλακείας!

Αυτή την εβδομάδα ακούσαμε πολλές βλακείες σχετικά με το ντέρμπι. Από δημοσιογράφους, από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, από οπαδούς των ομάδων.

Δείτε μερικές από αυτές...

- "Ο Άρης ζει κ αναπνέει μόνο για να κερδίσει τον παοκ"
Όσο θέλει ο Άρης να κερδίσει τον παοκ άλλο τόσο θέλει κ ο παοκ να κερδίσει τον Άρη. Θέλετε απόδειξη; 5000 συμπολίτες πήγαν να υποδεχτούν την ομάδα μετά την πρόκριση στον περσινό αγώνα του κυπέλλου.



- "Σε γκάλοπ, με ερώτηση θέλετε να πάρει ο παοκ πρωταθλημα κ ο Άρης κύπελλο ή κανείς τους τπτ; Οι Αρειανοί λέει απαντούσαν τπτ ενώ οι συμπολίτες το 1ο "
Για αντιστρέψτε την ερώτηση "να πάρει ο Άρης πρωτάθλημα κ ο παοκ κύπελλο, τότε τι θα απαντούσαν οι συμπολίτες;"

- "Για το καλό της πόλης ο Άρης πρέπει να χάσει για να πάρει ο παοκ το πρωτάθλημα"
Από πότε οι συμπολίτες ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης; Τότε με την Καλαμαριά για το καλό της πόλης στηθήκανε;

- "Το παιχνίδι είναι λέει στημένο να χάσει ο Άρης..."
Αυτός που το σκέφτηκε αυτό μάλλον δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο...

- "Ο Άρης δεν έχει όφελος για να κερδίσει, το μόνο που το νοιάζει είναι να μην πάρει ο παοκ πρωτάθλημα"
Ο Άρης έχει τριπλό κίνητρο να κερδίσει:
  1. Σιγουρεύει τη συμμετοχή του στα PlayOff και μειώνει τη διαφορά από τους πρωτοπόρους.
  2. Θέλει να πάρει ρεβάνς για την ήττα του 1ου γύρου αλλά κ να κερδίσει σε ψυχολογία κ πρεστίζ δείχνοντας ότι στα playoff θα διεκδικήσει επί ίσους όρους το champions league.
  3. Βοηθάει τον Παναθηναϊκό να πάρει πρωτάθλημα, πράγμα που συμφέρει τον ΆΡΗ διότι στο πιθανό ενδεχόμενο να είναι ο τελικός Κυπέλλου Άρης - Παναθηναϊκός, βγαίνουμε απ'ευθείας Ευρώπη. Απλά τα πράγματα.
- "Θα προτιμούσα να κερδίσει ο Άρης τον ΠΑΟΚ από το να πάρει το κύπελλο"
Αν όντως το έχει δηλώσει αυτό παλαίμαχος τους Άρη τότε δεν είναι Αρειανός. Διότι δεν υπάρχει Αρειανός που να θέλει αυτό το πράγμα.

- "Ο Άρης παίζει για 2 αποτελέσματα ενώ ο παοκ μόνο για τη νίκη"
Την πίεση σε αυτό το ματς την έχει ο Άρης γιατί παίζει στην έδρα του κ θα παίξει για τη νίκη. Το Χ μας χαλάει απίστευτα βαθμολογικά. Το Χ για τον παοκ θα θεωρηθεί πολύ θετικό αποτέλεσμα. Σε μία έδρα που έχασαν βαθμούς κ ο Ολυμπιακός κ ο Παναθηναϊκός κ η Αεκ.

Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι από το γνωστό πλέον μπαράζ του Βόλου, όπου οι συμπολίτες ενδιαφέρθηκαν για άλλη μια φορά για το καλό της πόλης. Για να θυμούνται οι παλιοί κ να μαθαίνουν οι νέοι με ποιους παίζουμε...

4 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 12 Μαρτίου 2010 στις 2:53 μ.μ.

Αυτή η παπαριά ότι ο Άρης είναι αδιάφορος είναι για να τρελένεσαι! Αν είναι δυνατόν! Κι έχουμε και τον Μπαλή να λέει ότι του έρχεται στο κεφάλι και να δίνει τροφή για βλακείες.

Αλλη παπαριά αυτό το καλό της πόλης, το ποίο επικαλούμαστε όποτε μας αρέσει. Πάμε την Κυριακή να κερδίσουμε γιατί είμαστε Αρειανοί και παίζουμε πάντα για τη νίκη.

Ανώνυμος είπε... 12 Μαρτίου 2010 στις 2:56 μ.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
RedDragon είπε... 12 Μαρτίου 2010 στις 3:00 μ.μ.

Όποιος ανώνυμος θέλει να σχολιάζει ας το κάνει χωρίς να βρίζει. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε; Όσα σχόλια έχουν βρισιές μέσα απλά θα διαγράφονται. Και αν δεν σας αρέσει μην ξανάρθετε. ΟΚ συμπολίτες;

Wackenas είπε... 13 Μαρτίου 2010 στις 12:40 π.μ.

πολυ τη γουσταρω αυτη τη φωτογραφια.η ρουφιανια στο μεγαλειο της....