Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΑΡΗΣ- ΚΑΒΑΛΑ preview


Και ενώ το πάρτι και η καζούρα καλά κρατεί στρέφουμε πλέον την προσοχή μας στο ματς με την Καβάλα σε ένα κατάμεστο Κ. Βικελιδης με την ομάδα να προσπαθεί να 'κλειδώσει' ένα σκορ πρόκρισης . Δεν ξέρω αν υπάρχει αρκετός χρόνος για αναλύσεις του παιχνιδιού το σίγουρο είναι πως με την φόρα και την ψυχολογία που έχει η ομάδα, φαντάζει μικρή η Καβάλα για να τη σταματήσει.

Στα αγωνιστικά λογικά ο ΑΡΗΣ θα παραταχθεί χωρίς αλλαγές στην ενδεκάδα ενώ στην Καβάλα επιστρέφουν οι τιμωρημένοι με τον προπονητή Ντε Μος να έχει όλους τους παίχτες στη διάθεσή του. Όπως και να΄ χει η ομάδα πρέπει να εξασφαλίσει το 0 στην άμυνα ενώ θεωρώ πως η Καβάλα θα προσπαθήσει να χτυπήσει με αντεπιθέσεις κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ποντάροντας στην κούραση των παιχτών του 'ΑΡΗ. Προσοχή λοιπόν στην άμυνα (κυρίως στα στημένα) και υπομονή για την επίτευξη του τέρματος .

ΥΓ. Το Βικελίδης πρέπει να έχει την ανάλογη ατμόσφαιρα με αυτή της Κυριακής. Θεωρώ δικαιολογία το ακατάλληλο της ώρας(εκτός αν το αφεντικό σας είναι μπαοκτσής)

ΥΓ. Όσο για σας συμπολίτες μαζέψτε τα δάκρυα σας καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και αρχίστε τα Βουντού.

1 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 17 Μαρτίου 2010 στις 1:37 π.μ.

Καλά τα λες. Χρειάζεται να έχουμε καλή κυκλοφορία και υπομονή. Προσοχή στην άμυνα. Ας παίξουμε με πάθος και πίστη και όλα θα γίνουν. Το παιχνίδι είναι ύπουλο και δεν πρέπει να το υποτιμήσουμε.
Να προσέξουμε τον κώλο μας.