Ο Τσετσένος έδωσε το σύνθημα: "Μια πόλη, μια ομάδα" και οι οπαδοί που το παίζουν δημοσιογράφοι, έσπευσαν να κάνουν πράξη την εντολή που τους δόθηκε.
Αυτοί που κάνουν τους δημοσιογράφους και διαφήμιζαν παλαιότερα το 33-33-33, πλέον έχουν βγάλει τις μάσκες και διαγωνίζονται ποιος θα πουλήσει καλύτερη εκδούλευση στο μεγάλο αφεντικό τους. Ποιος δε θα ήθελε άλλωστε να αποκτήσει έναν σταθερό μισθό σε ένα κανάλι εθνικής εμβέλειας, από το να παραμείνει στην αβεβαιότητα του να εργάζεται σε ένα αθλητικό ραδιόφωνο με χαμηλές ακροαματικότητες, στο οποίο πληρώνονται μέσω χορηγών και ανάλογα με τον αριθμό μηνυμάτων που λαμβάνει;
Κάπως έτσι εξηγείται η αντιμετώπιση που έχει ο ΆΡΗΣ και ο Ηρακλής από τα αθλητικά ραδιόφωνα της πόλης. Και άντε για τον Ηρακλή δε μας ενδιαφέρει, αλλά ευτυχώς ο ΆΡΗΣ καταφέρνει και αντιστέκεται χαλώντας τους έτσι τα σχέδια για 2ωρες εκπομπές που θα μιλάνε μόνον για το μεγάλο ευεργέτη της πόλης αλλά και τον φωστήρα κανακάρη του.
Την Παρασκευή λοιπόν είχαμε άλλη μια απόδειξη αυτών που αναφέρω παραπάνω. Ο συντελεστής της εκπομπής αναγκαστικά έπρεπε να αναφερθεί στην προσπάθεια των παιδιών της Κ15 του ΆΡΗ. Μιας ομάδας με πολλά προβλήματα, που κατάφερε μέσα από την υπερπροσπάθεια των παιδιών και των προπονητών, να φτάσει στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ15. Τι μπορούμε λοιπόν να βρούμε για να προκαλέσουμε πρόβλημα;
Βγάζουμε έναν γονιό ποδοσφαιριστή της Κ15 του ΆΡΗ, που έκανε παρέμβαση στην εκπομπή.
- Τον αφήνουμε ελεύθερα να αναφερθεί σε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα.
- Φροντίζουμε μάλιστα να κάνουμε τον έκπληκτο, ακούγοντας όλα αυτά που έλεγε ο γονιός, ενώ ταυτόχρονα ρίχνουμε και "λάδι στη φωτιά" πετώντας πικρόχολα σχόλια, κάνοντας γελάκια και συγκρίνοντας την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του Άρη με αυτή του συμπολίτη.
- Φροντίζουμε να δώσουμε και λεπτομέρειες για το πως η ομάδα του συμπολίτη κατέβηκε στην Αθήνα μέρες πριν, έμεινε σε ξενοδοχείο, ενώ η ομάδα του Άρη πήγε αυθημερόν κλπ κλπ.
Σαν επιπλέον απόδειξη για το πόσο καλός υπάλληλος είναι, ο οπαδός του πάοκ που εκτελεί χρέη ραδιοφωνικού παραγωγού/δημοσιογράφου, φρόντισε να "στολίσει" με απαίσιους προσωπικούς χαρακτηρισμούς έναν μάνατζερ ποδοσφαιριστών (και δηλωμένο οπαδό του Άρη) που είχε το "θράσος" να κάνει παρέμβαση στην εκπομπή του εν λόγω οπαδού. Καθώς μιλούσε ο συγκεκριμένος μάνατζερ, και επειδή τόλμησε να του κάνει κριτική για το πως κάνει την εκπομπή του, του χαμήλωσε το μικρόφωνο, μιλούσε πάνω του και στο τέλος τον "έκοψε". Βέβαια μετά για να δείξει το καλό του -αγγελικό- πρόσωπο, φρόντισε να δικαιολογηθεί, ζητώντας συγγνώμη από το κοινό που έπρεπε να ακούσει αυτό τον διάλογο!!!
Αυτό ήταν ένα μάθημα και για τυχόν φιλάθλους του Άρη ή του Ηρακλή που θα τολμήσουν να βγουν στη συγκεκριμένη εκπομπή και θα του κάνουν κριτική. Φρόντισε να μας δώσει να καταλάβουμε τι θα πάθουμε αν βγούμε σε αντιπαράθεση μαζί του, θα μιλάει από πάνω μας, θα μας χαμηλώσει την ένταση και στο τέλος θα μας κλείσει, ενώ ταυτόχρονα θα μας "στολίσει" με χαρακτηρισμούς.
Στο σημείο αυτό και δίχως να έχει να κάνει με το ότι είμαι Αρειανός, η στάση που θα έπρεπε να κρατηθεί στο συγκεκριμένο θέμα με τα προβλήματα της Κ15, είναι να μιλήσουμε με τον γονιό ποδοσφαιριστή εκτός αέρα, να του εξηγήσουμε πως η στιγμή είναι ακατάλληλη, αφού σε 2 μέρες αγωνίζεται η ομάδα στον υπέρ-πάντων αγώνα της χρονιάς και να του υποσχεθούμε πως θα τον βγάλουμε στον αέρα τη Δευτέρα για να μπορέσει να αναφερθεί στα προβλήματα στα οποία αναφέρθηκε τελικά.
- Δεν μπορούσε ο συγκεκριμένος γονιός να περιμένει 2 μέρες για να κάνει αυτή την παρέμβαση;
- Και για να έχουμε καλό ερώτημα, για ποιο λόγο δεν έκανε την παρέμβαση όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα;
- Τι κέρδισε η ομάδα και κατά συνέπεια και ο γιος του από τη συγκεκριμένη παρέμβαση;
Πάντως, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει υποπέσει σε πολλά παραπτώματα. Παρόμοια αντιμετώπιση έλαβε και ο τότε προπονητής του ΆΡΗ κ. Καλαϊτζίδης όταν τόλμησε να βγει στον άερα για να διαφωνήσει μαζί του. Και τότε είχαμε τρομερή προσωπική επίθεση, με άσχημους χαρακτηρισμούς.
Κάποιος ας μας κάνει τη χάρη να μεταφέρει στον Τσετσένο το πόσο καλός υπάλληλος είναι ο συγκεκριμένος "δημοσιογράφος", να τον προσλάβει στον τηλεοπτικό του σταθμό για να γλυτώσουμε έτσι μια και καλή από τα εκνευριστικά του ραδιοφωνικά κλισέ του τύπου "καλησπέρα, καλησπέρα, καλησπέρα", ή το "ενενήντα πέντε, πόιντ φάιβ"...
Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι και ποιο το όφελος; Και να φύγει αυτός θα έρθει κάποιος άλλος ασπρόμαυρος, οπότε μία η άλλη...
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου