Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Βεντέτες από μικροί, κακομαθημένα παιδάκια! (vid)

Πόσες φορές έχουμε δει κάποιον παίκτη να βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο και να δυσανασχετεί με την αλλαγή του; Η εικόνα ενός παίκτη που γίνεται αλλαγή, με τον προπονητή να τείνει το χέρι του για χειραψία και αυτός όχι μόνο να τον αποφεύγει, αλλά και να φεύγει εκνευρισμένος για τα αποδυτήρια, βρίζοντας ή ακόμη και κλωτσώντας ότι βρίσκει μπροστά του, είναι πραγματικά αστεία, (αρκεί να μην διαδραματίζεται στην ομάδα που υποστηρίζεις).

Τι να πρωτοθυμηθούμε:
  1. Τον Αμορόζο, που σε εμάς πρόλαβε να κάτσει μόλις ένα 4μηνο, αλλά τα τερτίπια του τα έκανε. Την πρώτη φορά που έγινε αλλαγή, ο Αμορόζο αντέδρασε μη δίνοντας το χέρι στον Μπάγεβιτς (προπονητής γνωστός για τις καλές του σχέσεις με τις βεντέτες), και τα επεισόδια συνεχιζόταν κάθε φορά που δεν ξεκινούσε βασική ενδεκάδα ή γινόταν αλλαγή.
  2. Τον Ριβάλντο όταν έπαιζε στην ΑΕΚ, με Κωστένογλου προπονητή ο οποίος είχε βρει τον μπελά του! Κάθε φορά που τον έκανε αλλαγή του έδινε το χέρι, αλλα ανταπόκριση δεν έβλεπε...
  3. Εδώ μέχρι και ο Κουτσιανικούλης (μπιπ-μπιπ), ξεθάρεψε και αντιδράει κατά την αλλαγή του!!! Άντε τουλάχιστον οι άλλοι είναι και βεντέτες, με κάποια χρόνια μπάλας σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Πάμε σε ένα περιστατικό που έγινε την περασμένη εβδομάδα στον αγώνα της Σπόρτιγκ Λισαβόνας με την Ατλέτικο Μαδρίτης (Europa League) και με πρωταγωνιστή τον Kun Aguero.
Στο 81ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 2-2 (και τα δύο γκολ ο Aguero), ο Κίκε Φλόρες αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Diego Forlan (ατυχής έμπνευση...). Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Αγκουέρο! Την ώρα που αυτός αφηνε την θέση του στον Φορλάν, δεν χαιρέτησε τον Κίκε Φλόρες και όταν έφτασε στον πάγκο άρχισε να χτυπιέται και να κάνει διάφορες άλλες τρέλες!

Δείτε το παρακάτω video...

3 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 23 Μαρτίου 2010 στις 1:55 π.μ.

Αρε παιχταρά Αμορόζο. Α ρε κομπλεξικέ Ντούσαν. Γιατί ρε λακαμά δεν τον πήρες στην αποστολή στον τελικό; Αναπάντητο ερώτημα.

Όσο για τον Αγκουέρο νταξ ήταν υπερβολικός. Καταννοώ ότι όλοι θέλουν να παίζουν, αλλά μην καταφεύγουμε σε τέτοιες αντιδράσεις. Και πες ότι ο Αγκοέρο είναι παιχτούρα και βεντέτα. Ο Κούτσια τι είναι και δεν δίνει το χέρι στον Σαντος;

RedDragon είπε... 23 Μαρτίου 2010 στις 9:20 π.μ.

Καλά από τον γαμπρό του Μαραντόνα τι περίμενες;

Όσο για τον Έλληνα Μέσι (αναρωτιέμαι αν αυτός που το σκέφτηκε αυτό έχει δει ποτέ τον Μέσι να παίζει) είναι νωρίς ακόμη για να τον κρίνουμε...

VardARIS είπε... 23 Μαρτίου 2010 στις 9:42 π.μ.

Ο Αγουέρο μετά το ματς δικαιολόγησε τη συμπεριφορά του λέγοντας ότι "ήθελα να παίξω ολόκληρο 90λεπτο γιατί ήταν ο Μαραντόνα στο γήπεδο για να με δει".

Εντάξει ρε συ Κουν, τι τρελαίνεσαι στο 81' σε έβγαλε, και αφού πρώτα είχες βάλει 2 γκολ...

Όσο για τον Αμορόζο τι να πεις, μεγάλη κουβέντα... Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν αυτός ο παίκτης έμενε και έκανε προετοιμασία θα εμφανίζονταν διαφορετικός πέρυσι. Δεν ξέρω κατά πόσο το ήθελε και ο ίδιος, τελικα...