Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Υπόθεση Χαβίτο

Ποτέ μου δεν θεώρησα τον Χαβίτο μεγάλο παίχτη. Ποτέ μου δεν εντυπωσιάστηκα από την τεχνική του ή το τελείωμα των φάσεων του.

Εκτιμούσα όμως απεριόριστα τον επαγγελματισμό του, το ότι τα έδινε όλα στο γήπεδο, το ότι δεν δημιουργούσε ποτέ πρόβλημα.

Ο Χαβίτο είναι ένας μέτριος παίχτης με χτυπητές αδυναμίες, έχει καταφέρει όμως μέσα από την δουλειά κ την προπόνηση να τις κρύβει όσο μπορεί. Είναι ένας παίχτης του 7 που θα σου δίνει πάντα τουλάχιστον το 6.

Για όλους αυτούς τους λόγους ο Χαβίτο ήταν ο αγαπημένος μου παίχτης τα τελευταία χρόνια στον Άρη.

Από τη στιγμή όμως που έχει συμφωνήσει κ υπογράψει σε άλλη ομάδα αυτό αλλάζει. Δεν θα τον βρίσω κ δεν θα τον γιουχάρω ποτέ, διότι εκτιμώ όσα πρόσφερε αλλά τώρα πια είναι σε αντίπαλο στρατόπεδο. Ειδικά μετά τις ατυχείς προχθεσινές δηλώσεις θέτει κ ο ίδιος τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Πρόσφερε αλλά κέρδισε κ πολλά
Δεν θα κάτσω να εξετάσω την προσφορά του Χαβίτο στην ομάδα. Είναι μεγάλη. Έχει βάλει σημαντικά γκολ, τα έχει δώσει όλα, δεν γκρίνιαξε κ δεν δημιούργησε πρόβλημα ποτέ. Μεγάλη όμως είναι κ η προσφορά του Άρη στον Χαβίτο. Τον έφερε από την αφάνεια, του έδωσε θέση βασικού, τον στήριξε κ στις κακές χρονιές του.

Λάθος επιλογή
Κατά τη γνώμη μου η επιλογή του Χαβίτο είναι λανθασμένη. Προτιμάει να πάει αλλαγή στον Ολυμπιακό παρά να είναι βασικός στον Άρη. Προτιμάει τα περισσότερα χρήματα από την δυνατότητα να γράψει ιστορία με μία ομάδα μένοντας πάρα πολλά χρόνια σε αυτή με αποτέλεσμα να γίνει ουσιαστικά η σημαία της.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δε λογαριάζει την αγάπη του κόσμου. Έναν κόσμο που τόσο πολύ τον στήριξε κ δέθηκε μαζί του. Διότι όταν ένας παίχτης είναι 5 χρόνια στην ομάδα σου δεν γίνεται να μην δεθείς μαζί του, όσο ψυχρά κ επαγγελματικά κ να τα βλέπεις τα πράγματα.

Κανείς πάντως δε μπορεί να τον κατηγορήσει για την επιλογή του. Αν όντως τα νούμερα είναι αληθινά (1.5 εκ ευρώ για 3 χρόνια) καλό του ταξίδι. Ο Άρης δε μπορεί κ δεν ΠΡΕΠΕΙ να του δώσει τόσα λεφτά. Αλλά θα πρέπει να σκεφτεί ότι υπήρξαν πολλοί παίχτες που έκαναν παρόμοια επιλογή κ τελικά την πλήρωσαν...

Ο περιβόητος κανονισμός
Μιλάω για τον κανονισμό που επιτρέπει τον παίχτη να μιλάει κ να υπογράφει με άλλη ομάδα ένα 6μηνο πριν τελειώσει το συμβόλαιο του. Μου φαίνεται πολύ ηλίθιος ο συγκεκριμένος κανονισμός. Έχει φτιαχτεί για να ευνοούνται οι οικονομικά δυνατές ομάδες. Προκύπτουν διάφορα θέματα από την εφαρμογή του:
  • Πόσο ηθικό είναι ένας παίχτης να έχει το δικαίωμα να υπογράφει σε άλλη ομάδα ενώ ανήκει σε άλλη κ θα παίζει γι'αυτή άλλο ένα 6μηνο;
  • Θα τα δίνει όλα στο γήπεδο αυτό το εξάμηνο;
  • Θα βάζει τα πόδια του στη φωτιά; Και αν τραυματιστεί σοβαρά κ χαλάσει η μεταγραφή;
Αν ο Άρης συνδιεκδικήσει την έξοδο στο Champions League με τον Ολυμπιακό στα play off, ο Χαβίτο θα τα δώσει όλα ώστε η επόμενη του ομάδα να μην παίξει στο Champions League;

Κάτι πιο κοντινό. Στο μεταξύ μας αγώνα σε 4 αγωνιστικές θα τα δώσει όλα για να κερδίσουμε με τον φόβο ότι μπορεί να κόψει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό άρα κ τη σίγουρη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League;

Πρέπει να φύγει
Από τη στιγμή που ο παίχτης έχει συμφωνήσει (κ υπογράψει) σε ανταγωνιστική ομάδα, παύει να είναι παίχτης του Άρη. Γιατί δηλαδή να βάζουμε τον Τσεσνάσουσκις να παίζει από τα αριστερά που αποδεδειγμένα δε μπορεί να αποδώσει; Ας μείνει ο Χαβίτο στον πάγκο για αλλαγή κ ας στηρίξουμε τον Λιθουανό που έχει κ άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο.

Δε μιλάω για καραντίνα. Απλά να μην είναι βασική επιλογή. Διότι ήδη θυσιάστηκε ο Κάλβο ο οποίος ήταν κ είναι δεξί εξτρεμ κ εμείς τον βάζαμε στα αριστερά για να χωρέσει κ ο Χαβίτο στην ίδια ενδεκάδα.

Το πιο καλό όμως που μπορεί να κάνει η διοίκηση είναι να βρει ένα τρόπο να παραχωρηθεί ο παίχτης από τώρα. Διότι αν μείνει στην ομάδα θα είναι ξένο σώμα κ θα δημιουργεί πρόβλημα. Θα μπορούσε ας πούμε να τον δώσει από τώρα κ να διαπραγματευτεί τον δανεισμό του Μήτρογλου.

Θυμάστε πέρυσι ένα διάστημα που ο Χαβίτο ήταν πολύ κακός κ είχε χάσει κ μερικές συνεχόμενες ευκαιρίες με αποτέλεσμα το γήπεδο να δυσφωρεί, κάτι πολύ άσχημο. Τον είχαν βγάλει κ στην εκπομπή του Super3 για να τον στηρίξουν τον παίχτη. Σκεφτείτε να συμβεί αυτό φέτος κ ενώ ο παίχτης έχει συμφωνήσει/υπογράψει με τον Ολυμπιακό...

Πάνω απ'όλα ο Άρης
Εννοείτε πως πάνω απ'όλα κ όλους είναι ο Άρης. Είναι πάνω από τον Χαβίτο κ κάθε Χαβίτο, είναι πάνω από τον Κάμπορα κ κάθε Κάμπορα κ πάνω από τον Κούπερ κάθε Κούπερ. Όπως είναι κ πάνω από την εκάστοτε διοίκηση. Διότι δεν γίνεται να χάνονται παίχτες από την ομάδα, βασικοί παίχτες κ χρήσιμοι (Κάμπορα, Χαβίτο, Νασούτι) κ η ομάδα να μην έχει κανένα όφελος. Σίγουρα οι χειρισμοί δεν είναι οι καλύτεροι δυνατοί...

17 σχόλια:

jim είπε... 10 Ιανουαρίου 2011 στις 1:24 μ.μ.

Περιεκτικό το αρθρο σου red...

Πάνω από όλα, δεν πρέπει να διαταραχθεί το κλίμα της ομάδας...Βρισκόμαστε, μεσούσης της περιόδου και και στοχεύουμε στην είσοδο μας στα play off...

Αν ο προπονητής, κρίνει,ότι ο Χαβίτο, αγωνίζεται καλά και είναι μάχιμος, ας τον χρησιμοποιεί...Αν δεν παίζει καλά, ας τον κάνει αλλαγή..Αυτός, ας αποφασίσει...

Στο κάτω-κάτω, έχει συμβόλαιο ως τον Μάϊο και οφείλει να αγωνίζεται..

Απο κει και πέρα, απο δω παν κι άλλοι...Πάνω από όλα είναι το σήμα, η φανέλα και ο πρωταθλητής λαός του ΆΡΗ...

Εμείς, οι οπαδοί, είμαστε, πολύ περισσότερο σημαντικοί, από τον κάθε παίχτη...Στην φανέλα πίσω, αν θέλει κάποιος να βάλει κάποιο όνομα, ΠΡΕΠΕΙ, να βάζει το δικό του επίθετο ή ονομα...Γιατί, ο κάθε οπαδός, είναι πού πιο σηματικός, από έναν παίχτη..

Ο παίχτης, πληρωνεται και παίζει..Εγώ, δεν τρώω, ούτε από φιλότιμο, ούτε από πειθαρχία, ούτε από μετριοφροσύνες, ουτε από τίποτα...

Στο 2011, είμαστε και ο καθένας κοιτάει την δουλειά του...

Στη τελική, καλύτερο παίχτη στο μέλλον, μπορούμε να βρουμε στην ιδια θεση....

Πάνω από όλα, η ηρεμια της ομαδας, η φανελα, το εμβλημα και ο λαός του ΑΡΗ...

Τα υπόλοιπα, είναι ιστορίες για αρκούδες.........

salonika3 είπε... 10 Ιανουαρίου 2011 στις 1:38 μ.μ.

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα.Εκτός από ένα πράγμα.Σε όλον τον κόσμο ισχύει αυτό με το 6μηνο.Θυμάμαι σαν παράδειγμα την περίπτωση ενός χοντρούλη Βραζιλιάνου του Αΐλτον που ενώ είχε συμφωνήσει με τη Σάλκε,έβγαλε τη χρονιά κάνοντας παπάδες με τη Βέρντερ που να σημειωθεί πως πήρε το πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά.Αν ο Χαβίτο είναι σε καλή κατάσταση να παίζει βασικός και για 90΄.Αν ο Τσεζνάουσκις (κατά τη γνώμη μου μια από τις πιο αποτυχημένες επιλογές του καλοκαιριού) είναι καλύτερος να πείσει τον Κούπερ να παίζει βασικός (αν και αν κρίνω από τη φάτσα του μετά τη χαμένη ευκαιρία του,μάλλον το αντίθετο συμβαίνει).Εμένα με χάλασαν οι δηλώσεις του.Κι εγώ αν ήμουν επαγγελματίας σε μια ξένη χώρα κι ερχόταν στα 28 μου κάποιος και μου έλεγε πάρε 1,5 χαρτί για 3 χρόνια,99% κι εγώ εκεί θα πήγαινα όπου κι αν έπαιζα.Αλλά τουμπεκιάσου ρε Χαβίτο.Παίξε την παλαβή.Εδώ ο πρώην προδότης και νυν Δημητράκης είχε συμφωνήσει με τους σιχαμένους αλλόθρησκους από πέρσι το καλοκαίρι,αλλά ήταν κύριος στις υποχρεώσεις του με τους αηδιαστικούς βάζελους και δεν έλεγε κουβέντα πού θα πάει αν και όλοι μα όλοι ήξεραν.Τί τις θες τώρα τις συγκρίσεις και τα παράπονα;Κάτσε μέχρι το καλοκαίρι σαν κύριος και στις 30/6 πες ευχαριστώ για όσα σου πρόσφερε ο ΑΡΗΣ,θα σου πούμε κι εμείς ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες και πάνε στην ευχή της Παναγίας!!Προφανώς με αυτές τις δηλώσεις μάλλον θέτει ο ίδιος τον εαυτό του εκτός ομάδας,σαν να το επιδιώκει.Αυτό εμένα μου τη δίνει.
Προσωπικά,δε στεναχοριέμαι που φεύγει.Σε σύγκριση Χαβίτο-Κάλβο πάντα ήμουν όμως Χαβίτο γι΄αυτό που έγραψες κι εσύ.Γιατί ενώ ο Κάλβο μπορούσε 9,έπαιζε σχεδόν πάντα για 4.Ενώ ο Χαβίτο αν μπορούσε 6 έπαιζε σχεδόν πάντα για 5.Ήμουν πάντα της άποψης πως ο Χαβίτο είναι μια καλή αλλαγή κι όχι βασικός εκτός από την αρχή της φετινής χρονιάς.Τον ευχαριστούμε για κάποια πολύ σημαντικά γκολ που πέτυχε(Σαραγόσα,Ατλέτικο,με τους σιχαμένους φέτος στο τζαμί κ.α.),αλλά δεν θα ξεχάσουμε και ποτέ τα γκολ που έχασε στο UEFA στο εντός ματς με την Μπράγκα,γκολ που μας στέρησαν την πρόκριση!Χασογκόλης μεν,δουλευταράς δε και δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα στα αποδυτήρια.Μέχρι χθες όμως γιατί με τις τελευταίες δηλώσεις του,μάλλον δημιούργησε....

RedDragon είπε... 10 Ιανουαρίου 2011 στις 1:38 μ.μ.

Jim εγώ λέω ότι ο Παίχτης ΔΕΝ πρέπει να μείνει στην ομάδα.

Αν μείνει ΔΕΝ θα πρέπει να παίζει. Ας το χρησιμοποιεί αλλαγή όποτε είναι άκρως απαραίτητο.

Εξήγησα κ τους λόγους για την άποψη μου αυτή.

Σκέψου να τον βάλει την Κυριακή με τον Πανιώνιο κ να χάσει 1-2 ευκαιρίες...

RedDragon είπε... 10 Ιανουαρίου 2011 στις 1:43 μ.μ.

Salonika3 κ εγώ είμαι απογοητευμένος με τη μεταγραφή του Τσέσνα αλλά δεν το έχουμε δει στη θέση του στα δεξιά...

Σκέψου να έπαιζε ο Χαβίτο στα αριστερά...

Το ξέρω πως ο κανονισμός ισχύει παντού, αυτό δε σημαίνει ότι είναι σωστός.

jim είπε... 10 Ιανουαρίου 2011 στις 2:12 μ.μ.

Red, λέω, ότι αν είναι μάχιμος και ο Κούπερ θέλει, ας τον βάζει, ΓΙΑΤΙ ούτως ή άλλως θα πληρώνεται....

Είναι ρίσκο, να φύγει τώρα, γιατί, ως τώρα είχε βασικό ρόλο και οι άλλοι, στην ιδια θεση, δεν εδειξαν τιποτα σηματικο...(τσεσνα-καζνα)..Τον Νέτο, είναι ρίσκο, να τον βαζεις εκει, γιατι ειναι κατι καινουριο γι' αυτον..

KANTHAR0S είπε... 10 Ιανουαρίου 2011 στις 2:20 μ.μ.

Το άρθρο σηκώνει πολύ κουβέντα.

Για παράδειγμα λες ότι κάηκε ο Κάλβο. Δεν κάηκε κανένας Κάλβο. Να είχε μυαλό στο κεφάλι του να παίξει μπάλα και ποδόσφαιρο.

Είχαμε τον Ρεγκέιρο από αριστερά. Που πήγε αυτός ο παίχτης που γνώριζε πολύ καλά την θέση. Αποδεσμεύτηκε για να γλιτώσουμε λεφτά. Επομένως κανένας παίχτης δεν κάηκε.

Αν είναι να μην παίζει ο Χαβίτο τώρα που υποτίθεται ότι υπέγραψε στον ΟΣΦΠ δεν θέλω τον Τσεσνάουσκις. Το παιδί δεν μπορεί. Άχρωμος και άτολμος. Ο Άρης δεν είναι Εργοτέλης. Όπως δεν θέλω και αυτ΄ον τον Καλίνσκι ή τον Εντού. Η μικρή μας ομάδα οδηγεί την κούρσα στη βαθμολογία. Πάρε από εκεί τα διψασμένα Αρειανάκια και βάλτα να παίξουν. Κι ότι χρήμα εξοικονομήσεις σμπρώξτο στον Γκροσίνσκι της Γιαγκελόνια.

Ο Άρης θα υπάρχει χωρίς τον Χαβίτο. Ναι πρόσφερε, ναι βοήθησε, ναι ήταν σωστός επαγγελματίας σε όλα του, ναι ήταν ένας πιστός στρατιώτης, αλλά πάντα αυτό θα είναι.

Κι εγώ πιστεύω ότι η επιλογή να πάει κάτω είναι λάθος. Θα μπορούσε να μείνει εδώ, να γίνει σημαία. Δεν το ήθελε. Έχει την δυνατότητα για ένα (τελευταίο ίσως) καλό συμβόλαιο. Δεν τον κατηγορεί κανείς.

Όπως και να έχει Χαβίτο ευχαριστούμε.

salonika3 είπε... 10 Ιανουαρίου 2011 στις 2:56 μ.μ.

RED,αν τον βάλει με τον Πανθηρόνιο και χάσει 1-2 γκολ όπως λες,πέρα από το ότι είναι φυσιολογικό (για τον Χαβίτο μιλάμε)ας ακούσει και τα μπινελίκια του.Αυτός έκανε τις δηλώσεις αυτός ας τις λουστεί!!!Ούτως ή άλλως θα τα άκουγε είτε έχει υπογράψει στο γαύρο είτε όχι!
Για τον Τσέζνα είτε δεξιά είτε αριστερά είτε πάνω είτε κάτω τον βάλεις πιστεύω θα είναι μια από τα ίδια.Με τον γαύρο είχε παίξει στο 1ο ημίχρονο δεξιά και ήταν πιο χάλια από το 2ο που τον πήγε αριστερά.Είναι αυτό που λέει ο Kantharos,άχρωμος άοσμος και άτολμος,δλδ λίγος για τον ΑΡΗ.
Kantharos,ο Ρεγκέιρο αν εξαιρέσεις το ξεκίνημα του τη σεζόν που ήρθε δεν έκανε τπτ το ιδιαίτερο ώστε να στεναχορηθούμε που έφυγε.Ειδικά μετά τον τραυματισμό του ήταν στον κόσμο του!!Εκτός παιχνιδιού πάντα και μάλιστα με ένα χαζοχαρούμενο χαμόγελο που μου γυρνούσε τα μυαλά ειδικά όταν χάναμε.Συμφωνώ πως θέλουμε έναν παίκτη από αριστερά τύπου Ρεγκέιρο στα καλά του και του Νάτσο στα καλά του επίσης!

ΝΑVAS είπε... 10 Ιανουαρίου 2011 στις 3:05 μ.μ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.ΠΑΡΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ.
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΚΙΟΛΑΣ.

ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΑΦΛΟΓΙΣΤΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΤΡΕΜ ΤΗΣ.
Ο ΕΝΑΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΖΙΜ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΟΛΑ ΚΑΛΑ...........

Ανώνυμος είπε... 10 Ιανουαρίου 2011 στις 5:20 μ.μ.

Συμφωνώ κ εγώ για αυτά που είπε ο Red για την προσφορά του Χαβίτο αλλά αν όντως πήρε τόσα λεφτά ας φύγει....όπως λέει κ ο Navas ο ένας έφυγε ο άλλος ετοιμάζεται, ας πάρουμε απλά καλύτερους παίχτες!!Όσο για τον Τσέσνα κ εμένα δεν μου αρέσει αλλά θα του έδινα μια τελευταία ευκαιρία απο την μεριά του μπας και . . . .! μ'ένα παιχνίδι δεν μπορείς να είσαι απολύτως σίγουρος Salonika3.

Για τον Κάλβο καλά τα'πες ήτανε του 9 και έπαιζε για 4, κ αν με ρωτούσες ποιός να μείνει στην ομάδα θα προτιμούσα Χαβίτο λόγω χαρακτήρα με τα τακουνάκια το'χουμε ξαναπεί δεν παίρνεις παιχνίδια...

Τώρα για απο'δω κ πέρα συμφωνώ με τον Jim, αν είναι να τιμήσει το συμβόλαιο του ο Χάβι μέχρι τέλους να τον κρατήσουμε, αν όμως αρχίσουν οι παράξενες αποδόσεις και ειδικά στο(α) παιχνίδι(α) με τον γαύρο ας τον στείλουμε μια ώρα αρχύτερα!

geokampour

jim είπε... 10 Ιανουαρίου 2011 στις 6:15 μ.μ.

NAVAS, θυμάμαι, που το ελεγες, αυτό, με τους ακραιους χαφ...

Πάντως, θεωρώ, πολυ πιο σημαντική, την επέκταση του Κούπερ, παρά τις προσωπικες περιπτώσεις κάποιων παιχτών...

Ανώνυμος είπε... 10 Ιανουαρίου 2011 στις 6:26 μ.μ.

Αλβάρο Πορτίγια
Τσεσνάουσκις
Λίμα
Οριόλ
Κασναφέρης
Μενδρινός
Χουάνμα

Έτσι θα αναπληρώσουν το Χαβίτο.

Του δίνεις επί 5 χρόνια 200,000. Και δεν μπορείς να του δώσεις 500,000 στα 27 του? Που είναι η αναγνώριση ρε σεις? Ο παίχτης έδωσε τα πάντα, έπαιρνε ψίχουλα και δεν είπε κουβέντα . Και τώρα θα τον βγάλουν φιλοχρήματο. Πάρτε καραβιές πάλι να τα τσεπώνουν οι μάνατζερ.

Ιβιτς, Βιτόλο , Νασούτι , Κάμπορα , Χαβίτο .

Χαβίτο

Σωτήρης είπε... 10 Ιανουαρίου 2011 στις 6:57 μ.μ.

Το θεμα δεν είναι η αναγνώριση. Είναι ποιά είναι η αξία κάθε παίκτη.
Για τον Χαβίτο και τα 350.000 είναι πολλά όχι τα 500.000 που είναι αστεία...
Συμφωνώ ότι πάλι μας γεμίσαν μετριότητες αντί να κάνουμε 3 ποιοτικές μεταγραφές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Χαβίτο πρέπει να πάρει χρήματα που δεν αξίζει. Ήδη πληρώνουμε τέτοια λάθη με υπέρογκα συμβόλαια σε Κόκε, Νέτο, Νάτσο κ.α.
Προωθήστε παιδιά από τις μικρές ομάδες και κάντε 2 μεταγραφάρες, όχι άλλες μετριότητες επιτέλους....

pavvou είπε... 10 Ιανουαρίου 2011 στις 11:44 μ.μ.

Ας κάνω κ γω μία παρέμβαση στον κίτρινο κόσμο.

Απορώ πως αυτός ο μέτριος παίχτης, όπως είπε ο jim στο βασικό άρθρο, θα γινόταν η σημαία σας.
Όσο για τον κανονισμό με το 6μηνο, να σου πω ότι όλες οι ΠΑΕ τον ξέρουν. Οπότε οφείλουν να κάνουν τα κουμάντα τους πριν έρθει η στιμγή. Πάντως αυτός έγινε για να προφυλάξει τους παίχτες κ όχι τους ισχυρούς.

Σωστός ο Σωτήρης. 500.000 είναι πολλά.
Σωστός ο Navas. Παίρνεις καλύτερο κ ξεμπερδέυεις.
Κάνθαρε, αν ο Κασναφέρης είναι καλύτερος από τα παιχτάκια στην Under21 τότε δεν!

Υ.Γ.
(Θέλω να) ελπίζω ότι ο παίχτης δεν έχει κλείσει σε μας. Έχω ένα σενάριο (συνωμοσίας) στο μυαλό μου σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός μπλέχτηκε για να ανεβάσει το κασε του Χαβίτο. Ίδωμεν..

Ανώνυμος είπε... 11 Ιανουαρίου 2011 στις 12:48 π.μ.

Pavvou να σου πώ πως μέτριοι παίχτες γίνονται σημαίες --> Στην ποδοσφαιρική Ελλάδα σημασία δεν έχει πάντα πόσα λεφτά βάζεις αλλά το ποιός είσαι, κοινώς στην Ελλάδα μόνο τα λεφτά του παο και του οσφπ μετράνε αφού δεν χάνουν -με όλα τα μέσα- όχι πρωτάθλημα ούτε παιχνίδι σχεδόν!Σαν να σου λένε δεν πα να βάζεις ρε μαλάκα Κόντη εσύ λεφτά και να κάνεις σχέδια αυτοί που θα πρωταγωνιστήσουν είναι αυτοί.

Δεν συγκρίνομαι με παο και οσφπ σίγουρα είχανε καλές χρονιές και πήρανε πρωταθλήματα άλλα όταν συμβαίνουνε πράγματα όπως τα 2 φετινά παιχνίδια με τον παο - που είναι ένα πολύ μικρό δείγμα στο όλο πρωτάθλημα- είναι φυσικό κάποια στιγμή η προϊστορία μετά απο 50 χρόνια να γράφει σαν παράδοση 43νίκες παο 4ισοπαλίες 3 νίκες Άρη!!

..... κ έρχομαι στο Χαβίτο, όταν οι παιχταράδες των 2 "μεγάλων" ομάδων χρειάζονται διαιτησίες για να τα βγάζουνε πέρα (γιατί αυτό είδαμε προχθές με τα εκατομμύρια του παο) με μια ΑΠΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥΠΕΡ (με τα 2α παραλίγο να πάρει κ το παιχνίδι, γιατί μπορεί να έκανε ευκαιρίες ο παο αλλα ένα γκολ έβαλε, δεν μας έβαλε 4-5 δεν καθάρισε το παιχνίδι απο το 1ο ημίχρονο) τί να πούν κι αυτοί οι παίχτες που μένουνε κ προσπαθούνε κ τα βάζουνε με όλο αυτό το σύστημα;

Ο Χαβίτο όπως κ άλλες μεταγραφές μας δεν κοστίζουν εκατομμύρια όπως οι δικές σας αλλά ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΡΙΣΕΙ ΝΙΚΕΣ Κ ΧΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥΣ Κ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΟΦΣΑΙΝΤ 'Η ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΒΟΥΤΙΑ!!

Δεν ξέρω αν ακούγομαι εριστικός κομπλεξικός ή κλασσικός βόρειοελλαδίτης δεν είναι τέτοια η πρόθεση μου....αλλά πάντα οι καλύτεροι παίχτες είτε έρχονται απο το εξωτερικό είτε απο την Ελλάδα πάντα θα καταλήγουν σε παο οσφπ γιατί έτσι είναι το σύστημα στην Ποδοσφαιρική Ελλάδα πως να το κάνουμε δεν παίζεις αλλιώς CL.....και μην βιαστείς να μου πείς για την διαφορά δυναμικότητας γιατί σου ανέφερα πιο πάνω πως προκύπτει με τα χρόνια αυτή....

Αδιανόητο να παίρνει κάποια Ντόρτμουντ πρωτάθλημα με 10+ πόντους διαφορά απο την Μπάγερν, κάποια Αλκμάαρ στην Ολλανδία κάτι Βαλένθιες κάτι Σοσιεδάδες στην Ισπανία.....ε;Αυτά pavvou για την ελληνική πραγματικότητα κατ'εμέ....

Υ.Γ Παίχτες που σέβομαι στην Ελλάδα --> Cisse και Galetti

geokampour

pavvou είπε... 11 Ιανουαρίου 2011 στις 1:13 μ.μ.

Δεκτά όλα αυτά που λες. Αλλά, ας πούμε ο ΠΑΟΚ που είναι στην ίδια φάση με σας, έχει ένα ηγέτη κάποια χρόνια τώρα: Γκαρσία. Και ο Βιερίνια είναι παιχταράς, θα μπορούσε να γίνει αν έμενε.

Δεν σου λέω να πας να δώσεις ΤΑ εκατομμύρια, αλλά απορώ πως γίνεται να αποκαλείς ηγέτη έναν παίχτη για τον οποίο ταυτόχρονα λετε:

Ποτέ μου δεν θεώρησα τον Χαβίτο μεγάλο παίχτη. Ποτέ μου δεν εντυπωσιάστηκα από την τεχνική του ή το τελείωμα των φάσεων του....Ο Χαβίτο είναι ένας μέτριος παίχτης με χτυπητές αδυναμίες, έχει καταφέρει όμως μέσα από την δουλειά κ την προπόνηση να τις κρύβει όσο μπορεί. Είναι ένας παίχτης του 7 που θα σου δίνει πάντα τουλάχιστον το 6.

RedDragon είπε... 11 Ιανουαρίου 2011 στις 2:45 μ.μ.

Pavou άλλο ηγέτης κ άλλο σημαία μιας ομάδας.

Ο Χαβίτο δεν έχει ηγετικά χαρακτηριστικά που έχει ας πούμε ο Γκαρσία ή είχε ο Ζαγοράκης.

Σημαία εγώ εννοώ έναν παίχτη που είναι χρόνια στην ομάδα κ ο κόσμος τον έχει συνδυάσει με αυτή, έχει πολλές συμμετοχές κ τα δίνει όλα για την ομάδα. Όπως είναι ο Χαβίτο. Και θα ήταν ακόμη περισσότερο αν έμενε άλλα 3 χρόνια δηλαδή σύνολο 8.

Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλος παίχτης. Ο Ανατολάκης δηλαδή ήταν παιχταράς; Όχι αλλά τον θα τον έλεγες σημαία του Ολυμπιακού...

Ανώνυμος είπε... 11 Ιανουαρίου 2011 στις 7:16 μ.μ.

Όπως τα λέει ο Red pavvou.... άλλο σημαία και άλλο ηγέτης πολύ εύστοχο το παράδειγμα με τον Ανατολάκη...κ εγώ δεν μίλησα για ηγετικές ικανότητες.

geokampour