Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Συμπολίτες μας κουράσατε!


Επειδή έχουμε κ άλλους αγώνες να ασχοληθούμε κ μάλιστα πιο σημαντικούς από τον ντέρμπι περίπατο της περασμένης Κυριακής καιρός να τελειώνουμε με την πάρτη σας.

Καταλαβαίνουμε ότι δεν αντέχεται η ήττα από τον αιώνιο αντίπαλο Άρη, πόσο μάλλον όταν αυτή σας κόβει όποιες ελπίδες είχατε για πρωτάθλημα αλλά οι μεγάλες ομάδες (που λέτε ότι είστε) εκτός από το να κερδίζουν ξέρουν κ να χάνουν. Ειδικά όταν ο αντίπαλος την έχει πατήσει μέσα στο γήπεδο.

Ακούστε λοιπόν γιατί μας τα πρήξατε...




Μας λέτε για τη Διαιτησία

Ναι λοιπόν ο Σπάθας έπαιξε έδρα. Όπως παίζει έδρα ο κάθε διαιτητής στην Τούμπα. Τι περιμένατε δηλαδή στο Βικελίδης; Στην πραγματικότητα εμείς θα έπρεπε να έχουμε παράπονο από τη διαιτησία διότι μια ολοκάθαρη επικράτηση την έκανε να φαίνεται σαν διαιτητική σφαγή. Ποια σφαγή ρε πρόβατα; Τις κόκκινες τις έβγαλε στο 78 κ στο 80. Μέχρι τότε δεν υπήρχατε στον αγωνιστικό χώρο. Ούτε υποψία ευκαρίας δεν κάνατε.

Όσο για τις κόκκινες ήταν πεντακάθαρες. Στην πρώτη ο Κάλβο φεύγει από τον Σναουτσερ κ αυτός μην έχοντας άλλο τρόπο κ ενώ βγαίναμε στην αντεπίθεση τον έριξε κάτω. Όσο για του Αντελίνο, από πότε το τάκλιν από πίσω δεν είναι κάρτα; Κόκκινη κάρτα είναι, γιατί αν τον έβρισκε καλά θα του έκοβε τη μπάλα. Δεν φταίμε εμείς που ο Κάλβο έκανε κουδούνια τους παίχτες σας.

Και ναι μας χάρισε 2-3 κάρτες (η φάση με τον Κάμπορα πρώτα του γίνεται φάουλ κ μετά κάνει την προβολή). ΑΠΟ ΠΟΤΕ 2-3 ΧΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ;

Μας λέτε για ατμόσφαιρα τρομοκρατίας.

Καλά μας δουλεύετε ρε; Στην ίδια πόλη ζούμε. Τα ίδια κ χειρότερα δεν γίνονται στην Τούμπα; Στον 1ο γύρο δεν θυμάστε τι έγινε με τον Λαμπριάκο ο οποίος είπε το αυτονόητο ότι η ομάδα του είναι η μεγαλύτερη. Τα ίδια κ χειρότερα δεν έγιναν επι Σταυρίδη; Ναι τότε που θέλατε τη νίκη γιατί αλλιώς μπαίνατε σε περιπέτειες.

Άντε να τα λέτε στους απ'έξω να το καταλάβουμε αλλά να κοροιδευόμαστε μεταξύ μας για ατμόσφαιρα τρομοκρατίας; Το κόρνερ στην Τούμπα έχει γίνει παράδοση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μόνο που κοιτάμε κάθε φορά είναι αν τα μπουκάλια που θα πέσουν είναι από ρετσίνα ή μπύρα. Τα γεγονότα στη Σουρωτή τα θυμάστε; Την επίθεση στα αυτοκίνητα την περασμένη βδομάδα; Την επίθεση στο πούλμαν του Άρη προχθές πριν το ματς; Αν έγραφα όλα τα γεγονότα θα ήθελα πολλά post.

Το κουτόχορτο του πρωταθλήματος

Αλλά στην πραγματικότητα δεν φταίτε εσείς. Σας φούσκωσαν τα μυαλά οι δημοσιογραφίσκοι της πόλης ότι μπορείτε με αυτή την ομάδα να πάρετε το πρωτάθλημα. Φάγατε τον παπά κ εσείς άλλο που δεν θέλατε. Αλλά όταν χρειάστηκε να παίξετε ένα σοβαρό παιχνίδι κ η ομάδα σας δεν ανταποκρίθηκε βρήκαμε τον φταίχτη. Όχι δε μπορούμε να κατηγορήσουμε τον Άρη γιατί δεν έκατσε να χάσει θα κατηγορήσουμε τον Σπάθα γιατί δεν έβγαλε 3 κίτρινες.

Θα ήταν μεγάλη επικοινωνιακή ήττα να πούμε ότι χάσαμε το πρωτάθλημα από τον μισητό Άρη, οπότε χάσαμε το πρωτάθλημα από το κατεστημένο της Αθήνας κ ζήσανε αυτοί καλά κ εμείς καλύτερα.

Θα έγραφα κ άλλα όμως βαρέθηκα να ασχολούμαι μαζί σας. Έχουμε σημαντικό ματς αύριο για το κύπελλο. Στρωθείτε στις τηλεοράσεις σας με την ελπίδα να αποκλειστούμε μήπως σκάσετε κανά χαμογελάκι.

Καληνύχτα Συμπολίτες.

3 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 17 Μαρτίου 2010 στις 1:09 π.μ.

Το πρόβλημα RedDragon είναι οι δημοσιογραφίσκοι όπως είπες. Ειδικά στην Σαλονίκη υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Αν και όταν διορθωθεί αυτό το σοβαρότατο πρόβλημα, τότε ίσως θα μπορούμε να μιλάμε ότι έχουμε κάνει βήματα προόδου.

Υ.Γ. Οι φίλοι ΠΑΟΚτσήδες το φυσάνε και δεν κρυώνει.

Άντε καληνύχτες!

Wackenas είπε... 17 Μαρτίου 2010 στις 1:31 π.μ.

Ετριβε τα χέρια του ο Ζαγορακης στις 2 κοκκινες.Αλλοθι για να'χουν να λένε.

Ανώνυμος είπε... 17 Μαρτίου 2010 στις 10:51 π.μ.

Billy
Πραγματικα πολυ καλο αρθρο φιλε Redragon,εντυπωσιαστηκα.Επιτελους καποιος επρεπε να τα πει εξω απο τα δοντια για το κατεστημενο της τουμπας ,τις μαλαματινες στα κορνερ και τη γκρινια τους για τη διαιτησια και το κατεστημενο της Αθηνας που τους κατατρεχει.