Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Αποκλειστικός στόχος: ΤΡΙΠΟΝΤΟ!

Καλησπέρα σε όλους. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα της Ριζούπολης από τον Απόλλων Σμύρνης ήρθε η ώρα για τη δεύτερη αγωνιστική.

Ο ΆΡΗΣ την Κυριακή αντιμετωπίζει στο Κλεάνθης Βικελίδης την νεοφώτιστη Καλλονή με μοναδικό στόχο φυσικά τους 3 βαθμούς.










Ο στόχος του ΆΡΗ για πολλούς και ευνόητους λόγους στο αυριανό ματς είναι ένας: ΝΙΚΗ, ΝΙΚΗ, ΝΙΚΗ. Δεν θα πω ότι είναι τελικός, κλπ., αλλά επιβάλλεται να κερδίσουμε, για λόγους βαθμολογικούς, ψυχολογικούς, ''προπονητικούς'', κλπ.

Βέβαια το έργο μας μόνο εύκολο δεν θα είναι. Όσοι είδαν την πρεμιέρα της Καλλονής με τον Ολυμπιακό, είδαν μία εξαιρετικά δυσκολοκατάβλητη ομάδα, με εξαιρετική αμυντική λειτουργία, πολύ καλά στημένη στο γήπεδο και ικανή να σου κάνει τη ζημιά. Φανταστείτε ότι έχασε από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό με 1-0 από στημένη φάση!

Γι' αυτό το λόγο σε αυτό το ματς χρειάζεται ΥΠΟΜΟΝΗ. Και από τους παίκτες και από τον κόσμο. Οι παίκτες ακόμα και στο 80' να είναι και να είναι το σκορ 0-0, να συνεχίσουν να κάνουν το παιχνίδι τους. Το γκολ θα έρθει αν η ομάδα έχει σωστή ανάπτυξη και επιτέλους εκμεταλλευτεί τις στημένες φάσεις. Επιβάλλεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο ο Τάτος, καθώς και να είναι αποτελεσματικοί στις μπούκες τους τα εξτρέμ.

Υπομονή θέλει και από τον κόσμο. Αν επίσης είναι στο 80' και 0-0, να μην αρχίσουμε τις γκρίνιες και τα γιουχαρίσματα. Χειροκρότημα, ενθάρρυνση, συμπαράσταση, τόνωση ηθικού και το γκολ θα έρθει. Υπομονή από όλους.


Όσον αφορά τα πρόσωπα, η 11άδα που θα παρέτασσα εγώ είναι με 4 αλλαγές σε σχέση με την 11άδα της πρεμιέρας:

Ψυχογιός αντί Ηρακλή: Ο Ηρακλής έχει ''αποδείξει'' πολλάκις ότι δεν είναι δεξί μπακ. Είναι παίκτης άξονα. Στόπερ και αμυντικό χαφ. Όχι παίκτης πτέρυγας. Επίσης, ο Ψυχογιός είναι απαραίτητος και στον φετινό ΆΡΗ, και πρέπει να παίζει όταν είναι διαθέσιμος. Είναι πολύ σημαντική μονάδα και πρέπει να είναι βασικός.

Έλσνερ αντί 30φυλλάκου: Ο 30φυλλάκος δεν μπορεί να παίξει το ρόλο του κόφτη. Είναι 8άρι, 10άρι και δεύτερος επιθετικός. Οπότε δίπλα στον πάντα απαραίτητο Γ. Παπ., πρέπει να τοποθετηθεί ο Έλσνερ. Να δούμε και τι ψάρι τσιμπήσαμε στη μία θέση του ξένου.

Σταυρόπουλος αντί Ιμπέ: Ο Ιμπέ ήταν ο αδύναμος κρίκος της ομάδας στην πρεμιέρα. Άφαντος πραγματικά. Με το που μπήκε ο Σταυρόπουλος, είδαμε την δεξιά πλευρά μας να πετάει. Και γενικά ο νεαρός έβγαλε μάτια στην προετοιμασία, οπότε εφόσον θέλει χρόνο ο Ιμπέ, καλό είναι να παίζιε βασικός ο Σταυρόπουλος από τα δεξιά και να μετατοπιστεί αριστερά ο Ουντότζι, που παίζει με την ίδια άνεση.

Αγγελούδης αντί Μανιά: Πέραν των ενοχλήσεων που είχε ο Μανιάς, εγώ και πάλι τον Αγγελούδη θα έβαζα. Είδαμε ότι μπήκε στην Ριζούπολη και άλλαξε όλο το ματς, σκόραρε και ήταν μέσα στις φάσεις. Πρόκειται για μεγάλο killer και πρέπει να παίζει, καθώς είμαι σίγουρος ότι ο ΆΡΗΣ θα βγάλει κέρδος από αυτόν. Βασικός φορ ο Αγγελούδης, λοιπόν.

Έτσι, η 11άδα που θα κατέβαζα θα ήταν η εξής:





Αυτά από μένα. Περιμένω τις απόψεις σας, πώς βλέπετε το παιχνίδι, ποια 11άδα θα κατεβάζατε εσείς και φυσικά τις προβλέψεις σας για το διαγωνισμό του μπλογκ! Οι δικές μου:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 1
ΣΚΟΡ: 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: Ουντότζι


*να υπενθυμίσω ότι όταν κάνετε τις προβλέψεις σας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βάζετε και ένα ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ, διότι κρατάμε βαθμολογία. όποιος γράφει πρόβλεψη ως ανώνυμος, απλά δεν θα λαμβάνεται υπόψην η συμμετοχή του.

30 σχόλια:

VardARIS είπε... 24 Αυγούστου 2013 στις 1:18 μ.μ.

Συμφωνώ σε όλα Nick και θα πρόσθετα και Μαργαρίτη στη θέση του Τσουμάνη...

Η πρόβλεψή μου θα είναι 2-1, με γκολ από Αγγελούδη και Τάτο.

Unknown είπε... 24 Αυγούστου 2013 στις 1:34 μ.μ.

Τον Τσουμανη δεν τον αλλαζω διοτι ειναι το πουλεν μου απο τη φετινη ομαδα. Τον πιστευω παρα πολυ αυτον τον παικτη.

RedDragon είπε... 24 Αυγούστου 2013 στις 1:54 μ.μ.

Η Καλονη έδειξε οτι έχει καλή άμυνα εμείς από την άλλη δείξαμε οτι επιθετικά έχουμε πρόβλημα. Δυσκολευόμαστε ιδιαίτερα να ανοίγουμε κλειστές άμυνες.
Πιστεύω οτι η Καλονη θα έρθει θα ταμπουρωθει πίσω κ θα χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Εμείς θα έχουμε μια ανούσια κατοχή.
Προβλέπω λοιπόν:
Τελικό αποτέλεσμα: Χ
Σκορ: 0-0
Αν κάποιος βάλει γκολ θα κερδίσει κιόλας ελπίζω να είμαστε εμείς...

RedDragon είπε... 24 Αυγούστου 2013 στις 1:54 μ.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
RedDragon είπε... 24 Αυγούστου 2013 στις 2:09 μ.μ.

Nick κάτι έκανες στο κείμενο του blog κ δεν βγαίνει σωστά στη mobile έκδοση. Βγαίνει μαύρο σε μαύρο background στη mobile έκδοση. Εκανες κάποια αλλαγή στα γράμματα του κειμένου;

Unknown είπε... 24 Αυγούστου 2013 στις 2:20 μ.μ.

Ρεντ δεν εκανα τιποτα. Αυτα που βαζω παντα εβαλα..

Ανώνυμος είπε... 24 Αυγούστου 2013 στις 2:28 μ.μ.

Ετσι και ερθει ισοπαλια ο Αρης θα σε κυνηγαω με το τακουνι στο χερι αγαπητε

Giorgos T. είπε... 24 Αυγούστου 2013 στις 3:40 μ.μ.

κλειστο παιχνιδι απο καλλονη ενω και εμεις δεν θα ρισκαρουμε πολυ.

αποτελεσμα 1
σκορ 1-0
γκολ τσουμανης

Skolix είπε... 24 Αυγούστου 2013 στις 4:04 μ.μ.

Συμφωνω με όσα λες και σχεδόν με όλη την ενδεκάδα. Θα έβαζα κι εγώ Μαργαρίτη αντί Τσουμάνη. Ο τελευταίος δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι είναι καλύτερος του πρώτου.

Θα προέβλεπα κ εγώ 1-0, αλλά αφενός με τρόμαξε η άμυνα στην πρεμιέρα και αφετέρου το πάτε πολλού για 1-0, οπότε λέω να διαφοροποιηθώ!

Πρόβλεψη: 1-1 (ισοπαλία)
Σκόρερ: Τάτος με πέναλτι

Unknown είπε... 24 Αυγούστου 2013 στις 4:53 μ.μ.

Ελααα ολοι να προβλεπουμεεε τι πιστευετε για το ματσακι!

panos είπε... 24 Αυγούστου 2013 στις 7:06 μ.μ.

Πιστεύω θα μας υποτιμήσει η καλλονή και θα κατέβει με σκοπό το διπλό. Είτε θα το πάρει είτε θα φάει πολλά(ας το ελπίσουμε). Είμαι ασιόδοξος.. Πρόβλεψη 3-0 με μανιά(2),ελσνερ

Specchio είπε... 24 Αυγούστου 2013 στις 7:24 μ.μ.

Συνεχίζει η ατελείωτη αισιοδοξία μου: Μουστοκούλουρα με πετιμέζι, 0-0.

Ανώνυμος είπε... 24 Αυγούστου 2013 στις 8:11 μ.μ.

2-0 σταυροπουλος-αγγελουδης

Bismp

Arisleme είπε... 24 Αυγούστου 2013 στις 9:30 μ.μ.

Παιδια η καλλονή δα-γκώ-νει. Δεν πρεπει να παμε αντε γιουρια επιθεση γιατι θα φαμε 2-3 γκολ στην αντεπίθεση.Θελει εξυπνο παιχνίδι και ΥΠΟΜΟΝΗ.

Πιστεύω οτι πρέπει να αξιοποιήσουμε τις στημένες φάσεις.Θεωρω οτι αν σκοράρουμε απο εκει θα σκοράρουμε. Βασικός αγγελούδης και αν ειναι 0-0 στο 70 ρίχνεις και μανια να κανουν διδυμο.

Πρόβλεψη: 2-1
Σκορερ: αγγελούδης, ουντόζι

Vamos_G1 είπε... 24 Αυγούστου 2013 στις 10:20 μ.μ.

Κ γω συμφωνώ με το post. Για εντεκάδα μέσες-άκρες είμαι μαζί σου Nick. Ίσως στα άκρα να διάλεγα αριστερά Καραγκούνη κ δεξιά τον πιτσιρικά τον Λεμονή (ξέρω ότι είναι εκτός 20άδας, αλλά θέλω να δω το δίδυμο Λεμονή-Σταυρόπουλου κ σε επίσημο ματς ενώ επιπλέον δεν πιστεύω στον Ηρακλή για την συγκεκριμένη θέση).

Όσο για το σκορ, βλέπω σφιχτό ματσάκι, ελπίζω όμως σε νίκη μας! Σκορ 1-0, σκόρερ Αγγελούδης.

Ανώνυμος είπε... 25 Αυγούστου 2013 στις 2:52 π.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε... 25 Αυγούστου 2013 στις 2:55 π.μ.

an perasei o paok mexri tou xronou to kalokairi kathe mera tha ton akoute ton ymno


teliko skor 1-3
skorer
poulido

nikola nikits

Vamos_G1 είπε... 25 Αυγούστου 2013 στις 5:58 π.μ.

Επειδή όμως δε γουστάρουμε ούτε την ομάδα σου, ούτε τους ύμνους σου, άκου εσύ προς το παρόν τον ύμνο του Παναιτωλικού να τον εμπεδώσεις κ μετά τα κουβαδάκια σου κ σε άλλο site. Προς gazzetta μεριά, να συνεχίσεις το εθνικό σας σπορ, ξέρεις εσύ...

Ανώνυμος είπε... 25 Αυγούστου 2013 στις 8:18 π.μ.

Ειναι που δεν ασχολειστε με τον ΑΡΗ μπαοκια μ...ς Ολο σε σαιτ του ΑΡΗ και σε Μπλογκς μπαινετε και σχολιαζετε.Φαε μια π...α απο τη Σαλκε και μη μιλας.Μου Θελετε και σεντονι.Που με π...α να σας περασουνε θελουν.Θυμηθηκαν οι μ...ς μετα απο 5χρ.να τιμωρησουν την μεταλιστ και για αγωνα που ουδεμια σχεση εχει με ευρωπη.Και ενω αποκλειστηκατε σας περασαν.Μ...ς ανυπαρκτοι τον ΑΡΗ δε θα τον φτασετε Π Ο Τ Ε. Αριστέα

Ανώνυμος είπε... 25 Αυγούστου 2013 στις 9:25 π.μ.

ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΖΜΠΑΟΓΚΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΤΑΜΕΡΛΑΝΟΥ.ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΣΑΣ.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ.ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚ ΠΑΓΛΟΥ "ΟΜΟΡΦΙΑ" ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε... 25 Αυγούστου 2013 στις 9:43 π.μ.

ΑΡΗΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ = 3-0
ΜΑΝΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ

fireman

Ανώνυμος είπε... 26 Αυγούστου 2013 στις 12:37 π.μ.

μονος πρωτος με 2 βαθμους
αντε και στο τελος της χρονιας θα γινω συντακτης στο
αρης γκοντ μπλογκ σποτ


νικολα νικιτς

Unknown είπε... 26 Αυγούστου 2013 στις 12:03 μ.μ.

Φυσικα και αμα βγεις πρωτος (που δεν θα βγεις) δεν θα κερδισεις τπτ. Ο διαγωνισμος ειναι μονο για ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ και ακομπλεξαριστους οπαδους αλλων ομαδων. Οποτε τζαμπα προβλεψεις κανεις.