Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Φιλικών Συνέχεια...


Χωρίς πολλά πολλά, και σε συνέχεια προηγούμενου άρθρου μας, παραθέτουμε τη συνέντευξη τύπου του κου Δερμιτζάκη, πριν και μετά το ματς πού είχε να δώσει στην τούμπα:

Πριν το ματς:                          "Εμπειρία το ματς με τον ΠΑΟΚ"

"Το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, ίσως το πιο δυνατό. Ο αντίπαλος μας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με συνεχόμενα καλά και νικηφόρα παιχνίδια. Αυτό το δείχνουν και τα στατιστικά. Διαθέτει πολύ καλή επιθετική γραμμή και ταυτόχρονα έχει πολύ καλή αμυντική γραμμή όπου και διαθέτει την καλύτερη του πρωταθλήματος. Έχει φτάσει να διεκδικεί με πολλές αξιώσεις το πρωτάθλημα, αυτό φαίνεται και από τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών και είναι σίγουρο ότι θα επιζητήσει την νίκη. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αποτελούν τον 12ο παίχτη και θα προσπαθήσουν να ωθήσουν την ομάδα τους στην νίκη.
Για τον Πανθρακικό αποτελεί μια μεγάλη εμπειρία η συγκεκριμένη αναμέτρηση όπου όλοι μας έχουμε να μάθουμε πολλά. Πιστεύω πως αν αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας έχουμε ελπίδες να πάρουμε κάτι θετικό από το ματς".

Συμπολίτης - Πανθρακικός 3 - 0:

Προπονητής Πανθρακικού: ''Σε καλό δρόμο για τον τίτλο ο ΠΑΟΚ''


''Eίχαμε να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα. Την πιο φορμαρισμένη της χώρας με έναν προπονητή που για μένα είναι ο καλύτερος που έχει περάσει από την χώρα μας. Και φυσικά με έναν κόσμο που είναι κορυφαίος.

Ο ΠΑΟΚ έκανε τρία τελειώματα και δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ για να μπούμε στο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε με τις ευκαιρίες των Παπουλή και τον Μπέλεκ.

Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να πετύχει αυτόν τον υψηλό στόχο. Ότι και να κάνει όμως με αυτήν την πορεία που έχει κάνει αξίζει πολλά μπράβο, τόσο η διοίκηση, όσο ο κόσμος, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες.''

Υ.Γ. "έκανε τρία τελειώματα και δύο γκολ... Αστοχία σήμερα. Κανονικά θα έπρεπε να έχει δύο τελειώματα, τρία γκολ!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 6 Μαρτίου 2010 στις 10:40 μ.μ.

ANTE bre koblexares.pali me ton paok asxoliste.
akoma kai oi bkabaliotes sas doulevoun.

den tha pareis kupelo pote ariane ariane

RedDragon είπε... 7 Μαρτίου 2010 στις 2:59 π.μ.

Καλά τι γλύψιμο είναι αυτό; Ψάχνει τρόπο να διοριστεί στον συμπολίτη ο Δερμιτζάκης;

Τα φιλικά τελείωσαν όμως την άλλη βδομάδα έχει Βικελίδης...τέρμα τα ψέματα.

Wackenas είπε... 7 Μαρτίου 2010 στις 1:49 μ.μ.

στα θετικα παντως ο τραυματισμος του κριστιανο(ροναλντο)!φοβος και τρομος θα ηταν στο Βικελιδης!

RedDragon είπε... 7 Μαρτίου 2010 στις 3:50 μ.μ.

Μόλις είδα τα γκολ του συμπολίτη...Η άμυνα του Πανθράξ έδωσε ρεσιτάλ...Ειδικά το 2ο είναι μαγεία...Εύγε.