Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Εντυπώσεις προγνωστικών (08.03.10) (vid)

1) Η ομαδάρα της Μπάρι μας έδωσε νωρίς νωρίς τη σιγουριά του 1 και μας πλήρωσε το 2.09 που πλήρωνε:




2) Η ομάδα που στηρίξαμε, το Παλέρμο, με τον παικταρά Μίκολι μας έκανε τη χάρη (έστω και στο 81') και μας επιβεβαίωσε που την υποστηρίζουμε:



3) Δυστυχώς αυτή που μας πίκρανε ήταν η Μαρσέιγ. Η ομάδα ξεκίνησε πολύ χαλαρά (είδα το ματς) έβγαινε ο Νιαγκ τετ α τετ, και έκανε πλακίτσα... παρόλα αυτά κατάφερε να προηγηθεί πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με 1-0.

Και ενώ η πιθανή νίκη της θα την οδηγούσε μόνη τρίτη και θα ξεπερνούσε τη Λυών, αυτή κατάφερε να ισοφαριστεί από την αδιάφορη Λοριάν με το παρακάτω αστείο γκολ.

Στο τέλος μάλιστα βγήκε όλη η ομάδα μπροστά για να βάλει το νικητήριο γκολ, και παρα λίγο να το πληρώσει με ένα δεύτερο γκολ της Λοριάν (έχασε τετ α τετ)!



Δεν πειράζει, δε μασάμε συνεχίζουμε... καλύτερες προβλέψεις το επόμενο Σαβ - Κυρ! Μάλιστα θα προχωρήσουμε και στη δημιουργία μιας εικονικής μπάγκας, προκειμένου να γνωρίζουμε πώς τα πηγαίνουμε.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 8 Μαρτίου 2010 στις 8:41 μ.μ.

sou exo ena sigouro diplo gia thn kyriakh an thes na sto doso tdm edo

KANTHAR0S είπε... 8 Μαρτίου 2010 στις 9:49 μ.μ.

Αν δεν χάσεις δεν μαθαίνεις!

Πάντως ωραίο να παίζεις στοίχημα και να βλέπεις το ματς που έπαιξες.
Δίνει άλλο ενδιαφέρον στο ματς.

VardARIS είπε... 8 Μαρτίου 2010 στις 11:56 μ.μ.

Πραγματικά φίλε Kantharos, μόνο όποιος έχει παίξει στοίχημα μπορεί να το καταλάβει αυτό! Φαντάζεσαι για παράδειγμα να είχες παίξει 1 Ρεάλ - Σεβίλλη, και ενώ στο 60' θα ήσουν έτοιμος να σπάσεις την τηλεόραση (με το 0-2), ξαφνικά στο 90' που έκανε το 3-2 θα ήθελες να κεράσεις όλον τον κόσμο...

RedDragon είπε... 9 Μαρτίου 2010 στις 12:25 π.μ.

Εύγε VadARIS... ωραίος ο τρόπος που αναλύεις τα ματς...

Wackenas είπε... 9 Μαρτίου 2010 στις 9:08 μ.μ.

το ειδα και εγω το Ρεαλ-Σεβιλλη.ματσαρα με τα ολα του.αλλα δεν ειναι για να παιζεις τα λεφτα σου.αυτος ο Ιγκουαιν και τι δεν εχασε!!