Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ένα Παλέ από τα παλιά...(vid)



Πραγματικά το χθεσινό Παλέ θύμισε παλιές καλές εποχές. Δεν είναι μόνο ότι είχε τόσο πολύ κόσμο αλλά το γεγονός ότι ο κόσμος ήταν "ζεστός" από το ξεκίνημα του αγώνα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Βοήθησε την ομάδα να πιάσει ρυθμό κ τελικά να φτάσει εύκολα στη νίκη αλλά κ η ομάδα με την εμφάνισή της κράτησε ζεστό τον κόσμο σε όλο το ματς.

Τι είναι αυτό όμως που έκανε τον κόσμο να έχει τέτοια ανταπόκριση χθες μετά την ήττα-τραγωδία από τα Τρίκαλα;



Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι ο κόσμος βλέπει στο θεσμό του Eurocup μια προοπτική, έναν στόχο. Βλέπει ότι μπορεί να βρεθεί πάλι σε ένα final4 και διεκδικήσει έναν ακόμη τίτλο. Αυτό του δίνει όραμα.

Ο κόσμος του Άρη έχει μεγαλώσει με τίτλους κ είναι πολύ απαιτητικός από την ομάδα. Γι'αυτό κ το ελληνικό πρωτάθλημα όπου τα τελευταία χρόνια έχει μπει "ταβάνι" η 3η θέση τον ξενερώνει.

Ο κόσμος του Άρη θέλει να διεκδικεί μόνο την 1η θέση κ τπτ λιγότερο και στο φετινό Eurocup βλέπει ότι αυτό είναι πιθανό....

Μένει να μας το αποδείξει κ η ομάδα στους επόμενους αγώνες.

6 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 3 Μαρτίου 2010 στις 10:26 π.μ.

Εμένα με πορώνει να περιμενω το τζάμπολ του αγώνα για να δω τα χαρτάκια και να ακούσω το σύνθημα. Συμφωνώ ότι ο κόσμος βλεπει ότι υπάρχει προοπτική. Παρουσιάζεται τεράστια ευκαιρία να πάμε στο f 4 και γιατί όχι να το πάρουμε. Βέβαια ανοίγεις τεράστια κουβέντα με τις απαιτήσεις του κόσμου. Είναι όντως απαιτήσεις; Πιο πολύ μου φαίνονται ως εμπάθεια στο κομπολόι. Η κριτική είναι καλή, αλλά όταν γίνεται κακοπροαίρετη, άκαιρη και ίσως και λίγο άδικη, τότε οδηγούμαστε σε λάθος μονοπάτια. Το τραγικό της υπόθεσης θα είναι να πας κανά f 4 και να ζητάνε εισιτήρια άνθρωποι που έχουν να πατήσουν στο παλέ πέντε χρόνια. Κι όλα αυτά γίνονται την στιγμή που στο ποδόσφαιρο δεν έχεις πετύχει κάτι το φοβερό κι όπως και στο μπάσκετ βλέπεις την πλάτη άλλων ομάδων. Αλλά έκεί η στήριξη είναι δεδομένη. Τεράστια κουβέντα

RedDragon είπε... 3 Μαρτίου 2010 στις 11:11 π.μ.

Και όμως φίλε Kanthare στον Άρη υπάρχουν καθαρά "μπασκετικοί" οπαδοί οι οποίοι έχουν μείνει στο παρελθόν. Αρκετοί από αυτούς στηρίζουν ακόμη την ομάδα, αρκετοί όμως δεν το κάνουν, για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.

Αν συνδυάσουμε το γεγονός αυτό με την πτώση που παρατηρείται στο μπάσκετ σε όλα την Ευρώπη αλλά κ την ραγδαία άνοδο του ποδοσφαίρου δεν θέλει κ πολύ στο Βικελίδης να μαζεύεις 15-20 χιλ κόσμο και στο Παλέ με μικρούς αντιπάλους...800.

Unknown είπε... 3 Μαρτίου 2010 στις 11:40 π.μ.

Παιδιά κακά τα ψέματα,ας είμαστε ρεαλιστές κάποιες φορές και η ομάδα πρέπει να τραβήξει τον κόσμο στο γήπεδο...φέτος η ομάδα μας έχει μια ζέστη και μιά κρύο. Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και ειδικά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία έχουν ζήσει τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ στις μεγάλες του στιγμές και κάπου απογοητεύτηκαν φέτος.Τώρα γιατί πήγε ο κόσμος στο γήπεδο μετά την ήττα απο τα Τρίκαλα; Φυσικά γιατί μας δίνει όραμα το final-4 της Βιτόρια και μέσα στο ΠΑΛΕ με τέτοιο κόσμο δεν περνάει κανείς..
Να πώ τον καημό μου ρε παιδιά, επειδή γήπεδο δεν βλέπω να κάνουμε ότι το 2014 αλλά ούτε το 2024, ενώστε την θυρα 10 με την 1 να γίνει το ΠΑΛΕ Κολοσσαίο...

KANTHAR0S είπε... 3 Μαρτίου 2010 στις 12:05 μ.μ.

Animation σωστό αυτό που λες για την ένωση.

Και σου λέω ότι παίρουμε την κούπα. Αυτοί που κράζουνε από την αρχή της σεζόν τι θα λένε τώρα; Κι όλα αυτά έχουν ξεκινήσει για μένα από ηλίθιους λόγους. Τέσπα.

RedDragon είπε... 3 Μαρτίου 2010 στις 12:14 μ.μ.

Αυτό με την ένωση της Θύρας 10 με την 1, το θέλουμε όλοι ήταν να γίνει τότε που έγιναν τα έργα στο Παλέ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και αν θυμάμαι καλά, απορρίφθηκε γιατί υπήρχαν τεχνικοί λόγοι...
Θα ήταν η καλύτερη έδρα στον κόσμο, σε μια τέτοια περίπτωση...

Πάντως παιδιά αυτό που με εντυπωσίασε χθες δεν ήταν η προσέλευση του κόσμου αλλά το πάθος που είχε. Λίγοι ήταν καθιστοί (κ αυτοί στα επίσημα) κ όλοι φώναζαν κ τραγουδούσαν.

Τα τελευταία 3 χρόνια τόσο πάθος έχω δει σε αγώνες με τον συμπολίτη κ στο περσινό τελευταίο ματς με το Μαρούσι. Ούτε σε αγώνες της Ευρωλίγκα δεν υπήρχε τόσο πάθος ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Wackenas είπε... 3 Μαρτίου 2010 στις 7:44 μ.μ.

θα συμφωνησω με τα παραπανω αλλα θελω να επιμεινω στη πτωση του Ευρωπαικου μπασκετ που ανεφερε κ ο reddragon.ειναι λογικο ο κοσμος να ξενερωνει αφου απουσιαζει ΠΑΝΤΕΛΩΣ η λεξη θεαμα.

Σκοπιμοτητα,σκοπιμοτητα,σκοπιμοτητα και τπτ αλλο.αμυνες ζωνης,ανανεωση χρονου,στα 5 φαουλ βολες ολοι αυτοι ειναι παραγοντες ανασταλτικοι για να δεις θεαμα.

Ερχονται αμερικανοι με πλουσιο ταλεντο(βλεπε Τσιλντρες) και περιοριζονται σε αμυντικους ρολους.

νομιζω πως πρεπει να 'δανειστουν' πολλους κανονες απο το ΝΒΑ για να υπαρχει βελτιωση.