Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΗΣ - ΠΑΟ (preview)

Έχοντας κατρακυλήσει στην βαθμολογία , μετά τις ήττες από Πλατανιά και ΌΦΗ (σφαγή) , ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον πρώτο φετινό ''τελικό''. Η νίκη είναι μονόδρομος!





ΑΡΗΣ

Χωρίς τους Ηρακλή (τραυματίας) , Οικονομόπουλο (τιμωρημένος) , Ελσνέρ (τιμωρημένος)  θα παραταχθεί ο Άρης σήμερα. Στα θετικά η επιστροφή του μόνιμου σκόρερ μας Ουντόζι

Ο Κύργιας επιστρέφει στο βασικό σχήμα  μετά από καιρό, ενώ στο κέντρο θα βρίσκεται ο Νταμαρλής με τον Παπαδόπουλο. Ο τελευταίος μάλιστα , μετά από συνεχόμενα παιχνίδια που ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ στο γήπεδο , καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει  σε αυτή την ομάδα...

Στην επίθεση θα είναι ο Αγκάνθο (αν και έχασε προπονήσεις πάλι) ,ενώ ο Σταυρόπουλος θα αντικαταστήσει τον Ιμπέχ.

Όπως είπα και παραπάνω , η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος! Δεν με νοιάζει πως θα έρθει αυτή , αν θα παίζουμε με 10 , με 9 ή με 15 παίκτες. Στο μυαλό των παικτών πρέπει να υπάρχει μόνο η νίκη και τίποτα άλλο. Να δούμε 11 μαχητές σήμερα στο γήπεδο ,αυτό ζητάμε !




ΠΑΟ

Ο Αναστασίου σκέφτεται να διατηρήσει τον ίδιο κορμό με το τελευταίο παιχνίδι σε διάταξη 4-4-2 με ρόμβο. Είναι το σχήμα με το οποίο κόντραρε τον Ολυμπιακό και μάλιστα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες , αν και στο τέλος ηττήθηκε με γκολ του Μήτρογλου.

Εκτός αποστολής βρίσκεται ο Πράνιτς , όπως επίσης και οι Κουίνσι , Πίντο , Αποστολόπουλος και Σπυρόπουλος.

Φυσικά ο Αναστασίου μπορεί (όπως έχει κάνει και στο παρελθόν) να αλλάξει σχήμα και πρόσωπα την τελευταία στιγμή.

Όπως και να έχει , ο Παναθηναϊκός παραμένει ένας επικίνδυνος αντίπαλος και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο επιθετικό τους δίδυμο.




** Διαβάζοντας το  άρθρο του Τάσου Νικολογιάννη  ''Η ώρα του πρέπει'' (gazzeta.gr) ,  βλέπω ότι αναφέρει εύστοχα :

''Απλά θέλω να πω ότι δεν πρέπει να μας ξεγελάει η βαθμολογική θέση του Αρη. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει 11 ταλιμπάν και μόνο αν και οι δικοί του παίκτες είναι ταλιμπάν θα το πάρει το ματς.''

Αυτό θέλω να δω σήμερα στο γήπεδο από τον Άρη....11 ταλιμπάν !!!


4 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 9 Νοεμβρίου 2013 στις 1:48 μ.μ.

Δεν ξέρω αν θα είμαστε ταλιμπάν. (Ταλιμπάν σημαίνει να παίρνεις κόκκινες;) Ξέρω ότι το ματς ξεκινά από το 0-0 και τελειώνει στο 0-0. Προβλέπω ελάχιστες ευκαιρίες, πολλά λάθη και μάλλον επιφυλακτική προσέγγιση του ματς. Αναφέρομαι και για τις δυο ομάδες.

Vamos_G1 είπε... 9 Νοεμβρίου 2013 στις 5:01 μ.μ.

Ταλιμπάν σημαίνει να παλεύεις για 90+ λεπτά, να μην καταθέτεις τα όπλα κ να δίνεις το 101% των δυνατοτήτων σου σε κάθε ματς.

Όσο γι'αυτό που λες για τις κόκκινες, επειδή μόνο ως σπόντα μπορώ να το εκλάβω, υποθέτω ότι ο Πουλίδο που πήγε να δώσει το χέρι του στον τρισκατάρατο βοσκάκη ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ στη βέροια (κ άρα δεν θα μπορούσε να παίζει ακόμα σκληρά όπως υπονοείς), μάλλον θα πρόλαβε να φορέσει κάποιο αποκριάτικο κοστούμι "ταλιμπάν" με ψεύτικο μούσι, AK-47 κ τουρμπάνι ε...?

KANTHAR0S είπε... 9 Νοεμβρίου 2013 στις 5:04 μ.μ.

Συγγνώμη, αλλά αυτό που περιγράφεις σαν ταλιμπάν είναι κάτι που πρέπει να ισχύει σε κάθε αγώνα. Ο όρος ταλιμπάν υποδηλώνει διαφορετικά πράγματα. Αν είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τέτοιους όρους, τότε περπατάμε σε επικίνδυνα μονομάτια.

Vamos_G1 είπε... 9 Νοεμβρίου 2013 στις 10:46 μ.μ.

Εννοείται ότι έτσι πρέπει να είναι σε κάθε ματς. Κ για να μην παίζουμε με τις λέξεις, αντί για ταλιμπάν, χρησιμοποίησε εσύ το "να γυαλίζει το μάτι τους", να είναι "με το μαχαίρι στο στόμα" ή ότι άλλο politically correct όρο μπορείς να σκεφτείς.