Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ο Μανκάκας!

Ο Άρης ηττήθηκε με 2-0 από τον ΟΦΗ σε έναν αγώνα που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό. Όχι φυσικά για το θέαμα που μας πρόσφερε , αλλά για αυτόν τον πίθηκα με στολή διαιτητή που όπλισε και εκτέλεσε (κατ εντολή ανωτέρων φυσικά) τον Άρη.


Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε με τις αποφάσεις του , οδηγώντας χέρι-χέρι τους κρητικούς στην νίκη.





Τι να αναλύσει κανείς όταν τα βλέμματα του κόσμου στρέφονται στον διαιτητή και όχι στον αγώνα? Τι να πει κανείς για αυτό το υποκείμενο που (ξανά)έπαιξε με τον ΆΡΗ και όλους μας? Πόσο ακόμα κόμπλεξ θα βγάλει δηλαδή?

Από που να ξεκινήσω?

-Την γελοία κόκκινη κάρτα στο 2ο λεπτό? Ε-Λ-Ε-Ο-Σ ! Ποια ομάδα θα δέχονταν τέτοια κάρτα εκτός του Άρη? ΚΑΜΙΑ ! Στον αντίποδα , αν δέχονταν τέτοια κάρτα πχ ο ΟΣΦΠ ή ο ΠΑΟΚ  , την επόμενη μέρα θα είχε ξηλωθεί ο Σπάθας. Αλλά Άρης είσαι και κανείς δεν δίνει σημασία!

Έστω λοιπόν ότι ο κλόουν με την σφυρίχτρα είχε δίκαιο και ότι όλοι οι διαιτητές στο Τσάμπιονς Λίγκ ,στο Γιουρόπα , στο Ισπανικό , στο Αγγλικό και σε κάθε άλλο πρωτάθλημα του κόσμου είναι μαλάκες που δεν δίνουν τέτοιες κόκκινες. ΈΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ !

Τότε γιατί ρε ανύπαρκτε, στον παίκτη του ΟΦΗ  που πήγε με τις τάπες πάνω στον δικό μας  έδωσες κίτρινη ? ΓΕΛΟΙΕ !


-Με το αίμα να βράζει ακόμα από τα προηγούμενα , βλέπουμε και τον μασκοφόρο τον Ζορό  να κάνει καθαρό πέναλτι στον Αγκάνθο τραβώντας την φανέλα μέσα στην περιοχή , αλλά Σπάθας δίνει οφσάιντ. Σε μία φάση που ο Αγκάνθο καλύπτεται και μάλιστα είναι σε προφανή θέση για γκολ! Μετάφραση : Πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον πυγμάχο τον Ζόρο!

Και για να μην λέει ο καθένας τα δικά του , υπάρχει και φωτογραφία :



-Αλλά όχι , αυτά δεν έφταναν για τον κόρακα! Στο δεύτερο ημίχρονο , στην περιοχή του ΌΦΗ ο Ζόρο δίνει αγκωνιά στον Ιμπέχ στο πρόσωπο! Είναι πέναλτι και κίτρινη κάρτα.

- Οι παίκτες του ΟΦΗ κάνουν καντιλάκια την μπάλα μετά από κάθε σφύριγμα ( ο Σπάθας φυσικά πέρα βρέχει) αλλά ΟΧΙ . ΟΤΑΝ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Ο ΔΙΟΥΔΗΣ ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ!

- Αυτή η ευαισθησία του Σπάθα και τον συναδέλφων του για τον Άρη... Μας βλέπουν κιτρινόμαυρους και μας γεμίζουν κίτρινες κάρτες. Ξεφτίλες...

- Έχουμε και τον σχολιαστή της νόβα να δίνει ρεσιτάλ! Τον βλέπω να κάνει σχολιασμό με το κασκόλ του ΟΦΗ από τα επίσημα...

- Και το κερασάκι στην τούρτα : ο παρατηρητής Γ.Σπυρόπουλος έκρινε ότι η διαιτησία ήταν καλή!!!
No comment...

Προς Σπαθα (και κάθε Σπάθα) :

Είσαι λίγος , σαν διαιτητής , σαν επαγγελματίας (???) , σαν άνθρωπος... Ένα ασήμαντο γελοίο υποκείμενο που γλύφει ****** για να φορά μια στολή διαιτητή και να εκτελεί τις εντολές των άλλων. Κάποια μέρα που θα κοιταχθείς στον καθρέφτη και θα δεις πόσο τιποτένιος είσαι (το ίδιο και οι όμοιοι σου) , θα καταλάβεις...



Μέχρι τότε συνέχιστε την δουλειά σας πουθενάδες...













...το τέλος θα είναι και πάλι κάπως έτσι !















28 σχόλια:

RedDragon είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 1:11 π.μ.

Στη φάση του Αγκάνθο που δίνει offside μήπως είναι καποιος offside στο ξεκίνημα της φάσης;

Καλά για την αγκωνιά στα μούτρα του Ίμπεχ που να βρει τα αρχίδια να το δώσει...

Πέρα από τον διαιτητή εγώ τα έχω κ με τους δικούς μας:

Ρε Μιλίνκοβιτς τι βλέπεις σε αυτό τον Ίμπεχ που δεν το βλέπει κανείς; Ο άνθρωπος είναι ανύπαρκτος. Διακοπή συμβολαίου αύριο κιόλας...

Ρε συ Διούδη τρως γκολ από τον Κουτσιανικούλη με σουτ έξω από την περιοχή; Να μην πω για τις ανύπαρκτες εξόδους στα κόρνερ. Έλεος...

Vamos_G1 είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 1:28 π.μ.

Για την διαιτησία ο γιώργος με κάλυψε πλήρως.

Ρεντ για αυτό που λες για τους δικούς μας, τα έχουμε χιλιοπεί νομίζω οι περισσότεροι κ φυσικά συμφωνώ μαζί σου. Για 30cent, για τις μεταγραφές, για τα amber/silver alert παικτών, ακόμα κ για τον προπονητή.

Πολλοί όμως ξεχνάμε κάτι βασικό. Ότι το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι. Άρα με λίγα k απλά λόγια, αγαπητέ κ αξιότιμε πρόεδρε μας, ήγγικεν η ώρα να μας αδειάσεις την γωνιά κ συ...

Unknown είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 12:21 μ.μ.

Εγω πραγματικα θα ηθελα να ξερω τι κακο εχουμε κανει ως ομαδα, ως κοσμος, ως συλλογος και μας κυνηγανε ετσι. Σα να ειμαστε εμεις οι υπαιτιοι για την καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου. Τους εχουμε πλεον σιχαθει ολους.

Η λυση για μενα παιδια ξερετε ποια ειναι; Και ξερω τι θα πειτε, οτι θα τιμωρηθουμε, οτι θα μας ριξουν κλπ. Αλλα

Την επομενη φορα που θα συμβει κατι τετοιο, ας παρει ο προεδρος την ομαδα και ας φυγει!

Για να καταλαβουν οτι δεν μπορουν να παιζουν με τις νοημοσυνες μας λες και ειμαστε φυτα.

Ανώνυμος είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 12:30 μ.μ.

Οι παικτες μας ειαναι Φ-Ε-Λ-Λ-Ο-Ι! Μα ρε Ελσνερ αγορι μου πως πας ετσι πανω στον αλλον...τωρα για ολο το θεμα που δημιουργηθηκε...για μενα η κοκκινη ειναι σωστη...Τωρα για την αλλη την φαση δεν εχω δει ριπλει αρα δεν μπορω να εκφερω ολοκληρωτικη αποψη (αν και στο χεθσινο παο-γαυρος ο λαγος του βαζελου αν εχει δει κανεις την φαση κανει κατι πολυ χειροτερο και την βγαζει με κιτρινη...αλλα ενταξει δεν εχω δει ριπλει)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν λεω οτι ο διαιτητης μας σφυριξε 50-50...Μας αδικησε αλλα δεν υπηρχε καποια φαση πενατακαθαρη για μενα (μην ξεγελιομαστε, αμα δεν ειχε δοθει κοκκινη δεν θα λεγαμε τπτ τωρα)..απλως ο σπαθας εδειξε τον πολυαυστηρο του εαυτο που σιγουρα δεν θα τον εδειχνε στο οφη(και εμεις του δωσαμε την ευκαιρια)...ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΣΚΑΚΗ ΣΤΟ ΑΡΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ?

Δεν ξερω τι καταλαβε ο βαμος (αν και πιστευω οτι αυτα καταλαβε) αλλα ετσι ειναι...

Τωρα για καποια πραγματα που ακουστηκαν για μενα δεν εχω να πω τπτ..απλα γελαω...Οσοι ηταν μπροστα στην συζητηση τα καταλαβαν ολα.

Κωστας

Giorgos T. είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 12:35 μ.μ.

δεν εγραψα τιποτα για τους παικτες , γιατι το θεωρω αδικο να κρινω τον οποιοδηποτε απ τι στιγμη που εμεις ημασταν 10 και οι αλλοι 12...

τα εχουμε ξαναπει για Ιμπεχ και Τριανταφυλλακο (μα ποτε δεν βγαινει απο την 11αδα αυτο το ανεκδοτο?)

Ανώνυμος είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 12:39 μ.μ.

Νικ το εχω πει και εγω αυτο αλλα...

Αμα ξανασυμβει οχι μονο να φυγουμε αλλα να μην ξανακατεβουμε! Ειναι φανερο οτι θελουν να μας ριξουν..και δεν μιλαω αποκλειστικα για χθες (εχουμε δει και χειροτερα πραγματα).

Τον 30σεντ τον αδικειτε..χθες δεν ηταν και τοσο κακος (οχι πως πρεπει να παιζει).

marauder3

Vamos_G1 είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 3:00 μ.μ.

@Κώστας: Χτες κατάλαβα ακριβώς αυτά που είπες κ σήμερα διάβασα με προσοχή το σχόλιο σου. Η άποψη μου για τους XL αρειανούς με βάση αυτά που λένε, δεν αλλάζει. Αλλά δεν μένω εδώ.

Έχω μερικές απορίες για αυτά που γράφεις. Κατηγορείς κατ'αρχήν τους παίκτες μας για φελλούς. Δεν διαφωνώ απαραίτητα μαζί σου, πχ η κίνηση του Οικονομό στο κύπελλο ήταν σίγουρα αποτέλεσμα "φελλίασης". Για τον Έλσνερ όμως, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ, διαφωνώ. Ένα μαρκάρισμα στο 1ο λεπτό κάπου στα χαμένα μεταξύ κέντρου κ περιοχής, το οποίο είναι μεν σκληρό αλλά σε καμία περίπτωση αντιαθλητικό ή εσκεμμένο χτύπημα, εσύ το χαρακτηρίζεις κόκκινη. Εγώ λοιπόν λέω ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗ. Για το ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ μαρκάρισμα όμως του 14', δεν έχεις άποψη, επειδή δεν είδες το ριπλέι. Βασικά γιατί δεν το ξαναείδες, για να έχεις άποψη? Για την φάση του 10' με Τάτο-Αγκάνθο έχεις άποψη ή ούτε αυτή την είδες? Λες όμως στο καπάκι κ ένα γενικό "μας αδίκησε ο σπάθας, αλλά η κόκκινη ήταν σωστή κ δεν υπήρχε κάποια φάση ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ για μένα...", την στιγμή που δεν έχεις άποψη για τις άλλες 2 ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ φάσεις που σου αναφέρω!!!!! Άρα που μας αδίκησε κατά την άποψη σου??? Μήπως τελικά δεν μας αδίκησε κ πρέπει να τον ευχαριστούμε κιόλας για την ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΗ διαιτησία του ???

Κ για να επανέλθω στους "φελλούς". Γιατί δεν χαρακτηρίζεις έτσι κ τον προπονητή μας που σε ματς που παίζουμε με 10, κρατάει μέσα το σάπιο κρέας τον ιμπέ, βγάζει τον μικρό που μπορεί να τρέχει τρία 90λέπτα κ έχει κάνει τον 30cent τοτέμ της 11άδας μας, ανάλογο του Τότι??? Γιατί δεν χαρακτηρίζεις έτσι κ τον πρόεδρο μας, που χορηγίες ακούγαμε κ χορηγίες δεν βλέπουμε, το καλοκαίρι ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ με μεταγραφές/προπονητικό τιμ/προετοιμασία, ενώ εξωαγωνιστικά ο ΤΙΤΑΝΙΟΣ αυτός παράγοντας έχει καταφέρει να έχουμε 6 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (3 πρωτάθλημα+1 κύπελλο)????????

Χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας, περιμένω τις απαντήσεις σου.

Sotos είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 3:11 μ.μ.

Για εμένα η κόκκινη του Έλσνερ είναι καθαρή και πρέπει να τιμωρηθεί ο παίκτης από τη διοίκηση κιόλας.Να έκανε τέτοιο μαρκάρισμα προς το τέλος του παιχνιδιού, όταν είχε κουραστεί σωματικά και νοητικά να το καταλάβω, αλλά στο 2';;;Για τα υπόλοιπα με καλύπτει το άρθρο απόλυτα.Μόνοι μας και όλοι τους...Έτσι και αλλιώς πάντα μόνοι μας ήμασταν

Ανώνυμος είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 3:50 μ.μ.

1. Δεν έκανα το σχόλιο για να αλλάξεις άποψη...

2. Ενταξει αφου για σενα ΜΟΝΟ ειμαι χλαρειανος οκ..ας χωριστουμε σε xl kai sl...

3. Η κοκκινη στον ελσνερ ειναι πεντακαθαρη! παταει με τις ταπες τον αλλον παικτη...(ενταξει αφου διαφωνουμε στην κοκκινη η οχι..φυσικο ειναι να διαφωνουμε και εδω..και δεν εχω κατι με τον ελσνερ..τον θεωρω φοβερο στοπερ για μας και μου ειναι ιδιατερα συμπαθης)

4. Οσο για την φαση του 14 η νοβα μονο 1 (και αν θυμαμαι καλα) ριπλει εδειξε οποτε δεν μπορω να εχω αποψη...

5. Προφανως και δεν εχεις καλη μνημη....ΧΘΕΣ ΕΙΠΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3-4 ΦΟΡΕΣ οτι "Τραγικο λαθος του Μιλινκοβιτς που εβγαλε τον σταυρο αντι του ιμπεχ"

6. Επισης παλι δεν θυμασαι οτι εχω πει στο παρελθον οτι και η διοικηση Ηλιαδη εχει κανει πολλα λαθη και εχει -ισως- την μεγαλυτερη ευθυνη...Το ιδιο και για αλλους διαιτητες.

7. Διαβαζοντας το σχολιο σου ...μου μιλας λες και ειμαι παοκτσης!!!!!!! ελεος ρε φιλε...αμα αυτο πιστευεις τι να σου πω..οτι και να σου πω ειναι λιγο...σε ειχα για πιο εξυπνο...

8. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΡΙΠΛΕΙ) χωρις να υπαρχει μια φαση που να σηκωνεσαι και να πεις σε εσφαξε...Τοτε οσα ριπλει και να δεις δεν θα πεις οτι εγινε σφαγη (αυτο στο προς το οτι πως εχω αποψη ενω δεν εχω δει πολλα ριπλει)

9. Με κανεις και μιλαω και να φαινεται σαν να ειμαι υπερ του Σπαθα γιατι πολυ απλα προσπαθω να σου δειξω τι εννοω και γιατι το εννοω.

10. Δλδ δεν μπρουμε να πουμε την γνωμη μας για μια φαση?? χθες μπηκαν και αλλα παιδια και αρχισες επισης και (στην ουσια)τους ειρωνεουσαν και τουςεβριζες εμμεσα...Οπως θα εχεις καταλαβει απο τα σχολια οι περισσοτεροι που φωναζουμε/νε για διαιτησια το κανουν κυριως γιατι εχουν βαρεθει αυτο το σκηνικο και οχι αποκλειστικα και περισσοτερο για το χθεσινο ματς.

Περιμενω με τεραστια περιεργεια τις απαντησεις σου και στα 10 καθως και νεες ερωτησεις σου επι του θεματος (δεν το λεω ειρωνικα αυτο).

Κωστας

Ανώνυμος είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 4:50 μ.μ.

Ακολουθούν 2 κείμενα των " Κιτρινο στο μαύρο " και ΑCV-ARIS από άλλο blog :

1. Κιτρινο στο μαύρο

"Στην φάση του γκόλ, βλέπω τον Τάτο να 'παρακολουθεί' από απόσταση 2 μέτρων τον Κουτσιανικούλη, ενώ το φόρ που παίρνει την πάσα και την ξαναδίνει μαρκάρεται στο ύψος της μεγάλης περιοχής από απόσταση ενός μέτρου από τον Πουλίδο νομίζω. Με άνεση και χώρο για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του ο νεαρός χάφ Κούτσια, εφορμά στο ανοιχτό γήπεδο και σκοράρει...
Τι έχει κάνει αυτό το διάστημα ο Μιλινκοβιτς για να φτιάξει κάπως την άμυντική λειτουργία της ομάδας; Τίποτα απολύτως. Αν δεν φτιάξει αυτό δεν έχουμε κανένα μέλον σε αυτή την κατηγορία πολύ δε περισσότερο καθώς δεν σκοράρουμε. Όταν λείπει ο Ουντόζι έχουμε μηδέν ενεργητικό. Δεν διαφωνώ ότι η διαιτησία είναι καθοριστικός παράγοντας, πολλώ δε μάλον όταν δεν έχεις τους παίκτες για να αλλάξουν τις ισορροπίες αλλά αν δεν συμβεί κάτι άμεσα στο ίδιο το αγωνιστικό τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Νομίζω ότι μόνη λύση είναι η αποδοχή εκ μέρους της διοίκησης ότι δεν έχει την δυνατότητα να ηγηθεί είτε εξαιτίας αδυναμίας είτε λόγω λαθών (προπονητής και τιμ, πάλι προπονητής, επιλογή παικτών κλπ). Συμφωνώ ότι η μόνη αξιόπιστη λύση είναι η επιστροφή του Σκόνδρα και του Παπαδόπουλου το δυνατόν συντομότερα καθώς όσο περνάει ο χρόνος τόσο η κατάσταση γίνεται μη αναστρέψιμη.
Βέβαια η διοίκηση δεν αλλάζει τόσο γρήγορα παρά μόνο όταν τα πράγματα φτάσουν στο μη παρέκει. Νομίζω ότι μετά από τους επόμενους δύο αγώνες αυτό θα αντιμετωπίσουμε. Βλέπω ήττα ελπίζοντας μόνο σε αποφυγή κατάρρευσης ιδίως στην Τούμπα, καθώς το ηθικό και η αγωνιστικότητα των παικτών βρίσκονται στο ναδίρ. Φοβάμαι λοιπόν τα χειρότερα. Αν φέρουμε Χ με ΠΑΟ και χάσουμε με χαμηλό σκόρ στην Τούμπα θα συνεχίσουμε ως έχει. Αν χάσουμε με ΠΑΟ (απορώ με την αισιοδοξία ορισμένων να πάρουμε νίκη. Ο μόνος ρεαλιστικός στόχος είναι το Χ) και καταρρεύσουμε στην Τούμπα η διοίκηση εκτιμώ ότι δεν θα αντέξει και ίσως αυτό να είναι και το καλύτερο για την ώρα."

2. ΑCV-ARIS

"Στις Εκλογές της ΠΑΕ τον Ιούνιο, ο Σκόρδας είχε έτοιμο αγωνιστικό πλάνο. Θα κρατούσε τον δοκιμασμένο και αγαπητό από τους παίκτες Σούλη Παπαδόπουλο, είχε συμφωνήσει με τον βασικό κορμό παικτών (Παπαστεριανός, Καζναφέρης κλπ) και ήξερε πως να θωρακίσει εξω-αγωνιστικά την ομάδα...
Αντι αυτού, προτιμήσατε τις παπάντζες Ηλιάδη...δήθεν χορηγίες 1 εκατομμυρίου ευρώ, φάγαμε στη μαπα Μούτα-Χατζηνικολάου, χαραμίσαμε 2 θέσεις ξένων για τα παλτά (Έλσνερ-ΊΜπε), και δεχόμαστε συνέχεια διαιτητικές σφαγές από Βοσκάκηδες, Σπάθες και ένα σωρό άλλους απίθανους τύπους.....Η ανυπόληπτη διοίκηση κοιμάται όρθια, και περιορίζεται σε γραφικές ανακοινώσεις....
ΠΕΦΤΟΥΜΕ.......ΠΕΦΤΟΥΜΕ...........Συνέλθετε άπαντες........


Με τα παραπάνω γραφόμενα συμφωνώ και θα ήθελα και τις δικές σας γνώμες.

Κατα τα λοιπά για μένα δίκαιο έχει ο Κώστας ενώ φίλε vamos εσύ μου θυμίζεις τους γνωστούς τραμπούκους της λέσχης που δεν αφήναν κανέναν να μιλήσει αν δεν έλεγε σωστά το ποίημα σύμφωνα με τα κεντρικά (S3)...

Vamos_G1 είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 4:53 μ.μ.

Αρχίζω από το τέλος προς την αρχή.

Για το 10, εννοείται ότι μπορείς να λες ότι θέλεις. Δημοκρατία έχουμε. Όπως λες λοιπόν ότι οι παίκτες μας είναι φελλοί, έτσι κ γω μιλάω για XL αρειανούς. ΑΝ πάντως θέλω να βρίσω κάποιον θα το κάνω άμεσα κ όχι έμμεσα όπως λες. Το 9 το αφήνω ασχολίαστο!!! Για το 8, αυτό είναι δική σου άποψη. Για μένα οτιδήποτε εκτός του 50-50 είναι ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΗ. Κ παρακαλώ το θεό να μην έχουμε κανένα σκηνικό στην τούμπα με τις διαιτησίες αλά ΓΧ κ Καράμπελα, γιατί θα γελάσει κ ο κάθε πικραμένος τότε. Για το 7, Κώστα ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Από το συγκεκριμένο χτεσινό σχόλιο σου πάντως, πιο πολύ για παόκι σε έκοψα. Από την στιγμή όμως που κ οι υπόλοιποι είπαν ότι είσαι Αρειανός, δεν έχω λόγο να μην σας πιστέψω.

Για τα 5-6 τώρα. Όταν κάνεις κριτική, προτιμότερο είναι να την κάνεις συνολικά. Το ότι "τα είπα στο παρελθόν, ή νωρίτερα" ή ότι άλλο (δεν διαφωνώ για το ότι τα είπες, αφού το γράφεις) μου φαίνεται λιγάκι κάπως. ΑΝ στοχοποιείς με τις κρίσεις σου 1-2 πρόσωπα μόνο, αφήνεις χώρο για παρερμηνείες. Όπως πχ ότι για τη χτεσινή ήττα φταίει μόνο ο Έλσνερ!!! Για το 4, το μόνο που έχω να πω είναι ότι η φάση ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΙΠΛΕΪ. Μήπως λοιπόν μπερδεύσεσαι κ εννοείς τη φάση του 10'? Για να μην πω κ για το πέναλτυ στον ίμπε στο 2ο ημίχρονο που επίσης περιέργως πέρασε στα ψιλά... Για το 3 διαφωνώ κάθετα, οριζόντια κ διαγώνια, για το 2, δεν χρειάζεται γιατί είμαστε ήδη χωρισμένοι κ για το ένα συμφωνώ. Αυτά.

Vamos_G1 είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 5:02 μ.μ.

Χαχαχαχα, να΄σαι καλά "φίλε" "ανώνυμε" που μ'έκανες κ γέλασα! Είμαι σίγουρος ότι εσύ πιστεύεις ακόμα στον Άη Βασίλη κ στις νεράιδες των δοντιών...

Ανώνυμος είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 5:13 μ.μ.

Βαμος εσυ δεν μας ελεγες χθες οτι εχουμε παρει τπτ....οτι ειμαστε παοκτσηδες και τετοια??? αυτο τι ειναι δλδ? εγω το λεω ευγενικο και εμμεσο βρυσιμο..

6 μηνες σχολιαζω στο μπλγοκ! ελεος!!...Αποκλειεται να εισαι περισσοτερος αρειανος απο εμενα...που ξερω και εγω οτι δεν εισαι τρολ που θες να μαλωνουμε με την λογικη σου??? πως μπορεις να μου το αποδειξεις και εμενα αυτο? .

Τι εννοεις ασχολιαστο??? αφου ο λογος που σε κανει να μοιαζω με υποστηρικτη του Σπαθα ειναι γιατι θελω να σου δειξω πως σκεφτομαι!! κατι το οποιος εμμεσα δεν δεχεσαι...

Εγω η φαση που θυμαμαι ειναι ενας παικτης του οφη να πηγαινει με το ενα ποδι δυνατα στον παικτη του αρη...αμα εχεις βιντεο δωσε τα να σου πω...

Δεν ειπα οτι φταιει μονο ο Ελσνερ..ειπα οτι κανει χαζο μαρκαρισμα (κατι στο οποιο συμφωνουν πολλοι συναρειανοι).

Δεν υπαρχει χλαρειανος (και να υπαρχει δεν ειμαι εγω..ΜΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΒΟΣΚΑΚΗ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑ-ΑΡΗΣ??)

Κωστας

Unknown είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 5:32 μ.μ.

Σοβαρα κουρασατε και οι δυο απο χθες το βραδυ δεν εχει νοημα να μαλωνουμε μεταξυ μας ειναι ο,τι χειροτερο για την ομαδα. Τελειωστε το.

Vamos_G1 είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 5:38 μ.μ.

Από πότε το "παοκτσής" θεωρείται βρισιά? Το "σκατότουρκος" για παράδειγμα ναι, αλλά το παοκτσής??? Φίλους παοκτσήδες δεν έχεις? Γιατί εγώ έχω κ μάλιστα καλούς.

Δεν μπορείς να ξέρεις ότι δεν είμαι τρολ, όπως κ γω δεν μπορώ να ξέρω για σένα. Αυτό είναι το πρόβλημα με τις απρόσωπες συζητήσεις μέσω πληκτρολογίου. Ο καθένας κρίνεται με βάση αυτά που γράφει.

Στο βέροια-Άρης, ήμουν στη Βέροια φίλε. Για να λες ότι είπες κάτι, θα είπες.

Κ τέλος, λέω ασχολίαστο διότι τελικά πέρα από όσα καλώς ή κακώς είπες κ είπα, δεν μου έχεις απαντήσει σε μια συγκεκριμένη ερώτηση: ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΠΑΘΑ? ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΜΕ Ή ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΜΕ? Κ ΑΝ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΥ Κ ΠΟΤΕ?

Όσο για το βίντεο, τo site της Nova ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 14', ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕ. Για το ΣΚΑΙ δεν το συζητώ, δεν έδειξε ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΚΑΝΘΟ.

Βρε μπας κ μας ευνόησε τελικά χτες ο Σπάθας? Μπας κ πρέπει να ζητήσω συγνώμη κ από τον Βοσκάκη γιατί τον παρεξήγησα...? Μπας???

Ανώνυμος είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 6:23 μ.μ.

ΝΙΚ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΛΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ...ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ..ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 35 ΧΡΟΝΩΝ..ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ!! ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ???? ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΣΤΟ ΤΣΑΤ!

Vamos_G1 είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 6:51 μ.μ.

Επειδή τον νικ τον πάω κ του το έχω πει κιόλας, θα κάνω λιγάκι τον χαζούλη κ θα προσπεράσω το σχόλιο του δίχως απάντηση...!

jim είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 7:11 μ.μ.

Κατά βάθος το θέμα είναι στην διαφωνία νοοτροπιών που υπάρχει ανάμεσα σε ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ μεγάλης ηλικίας και ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ μικρής ηλικίας.

Από πέρυσι το παρατήρησα αυτό... Και το έκανα θέμα εδώ. Οι μεγάλοι αισθάνονται να τους πνίγει η αδικία (γι αυτό και αντιδρούν έτσι όπως ο βάμος) ενώ οι μικροί έμαθαν τον ΆΡΗ ομάδα που συμπληρώνει το πρωτάθλημα (οπότε τα βλέπουν φυσιολογικά και λένε οκ ήταν κοκκινες κλπ).

Μου φαίνεται μετά το "γκρινιάρηδες και προπονητές" θα γράψω ένα ακόμα άρθρο "μικροί και μεγάλοι"..

Θέμα νοοτροπίας είναι καθαρά. και θα χειροτερέψει πολύ η κατάσταση. Μέχρι ο ΆΡΗΣ να ανέβει επίπεδο (που δεν το βλέπω) έτσι θα είναι οι νοοτροπίες.

Ανώνυμος είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 7:14 μ.μ.

δλδ kaneis χαρη στον νικ βαμος??

Ελεος πια...εχεις αδικο..εκανες επιθεση στον Κωστα που ειναι απο τα πιο ηρεμα παιδια και παρολο που σας χωριζουν τα διπλασια χρονια (αν δεν κανω λαθος) το αντιθετο φαινεται στον γραπτο σας λογο...Κανεις δεν σου πε τπτ αλλα εσυ αρχισες και κοροιδευες επειδη εισαι απολυτος...Καλο θα ηταν να ζητησεις συγγνωμη παντως (ειχαμε σχηματισει καλυτερη αποψη για σενα. Αφου σχεδον ολοι λεμε οτι εχει δικιο ο Κωστας καταλαβε το επιτελους...


ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ3

Vamos_G1 είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 7:32 μ.μ.

Αγανακτισμένε, χάρη δεν κάνω σε κανέναν. Απλά λέω αυτό που σκέφτομαι. Το αν σου αρέσει ή όχι αυτό είναι δικό σου θέμα. Εδώ δεν είναι διαγωνισμός δημοφιλίας. Το ξαναείπα ότι με αφήνει παγερά αδιάφορο τι γνώμη έχουν οι υπόλοιποι. Δεν γράφω απλά για να γίνομαι αρεστός στους άλλους. Λέω αυτά που βλέπω. Κ ξανατονίζω ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Είμαι σίγουρος ότι είναι μια χαρά παιδί. Από την στιγμή όμως που είναι ενεργός Αρειανός, ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.

Καθίστε λοιπόν όσοι θέλετε αναπαυτικά στους καναπέδες σας, χαρούμενοι με τις ήρεμες απόψεις σας μέσα στον βούρκο του Ελληνικού ποδοσφαίρου κ κοιτάξτε τον Άρη να οδεύει μαθηματικά στην Γ' Εθνική κ τον αφανισμό. Το μια πόλη μια ομάδα, όσο διεστραμμένο κ αν μου ακούγεται είναι τελικά πολύ πιο κοντά απ'όσο μπορούσα να φανταστώ. Ίσως είναι κ καλύτερα έτσι...

Unknown είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 7:51 μ.μ.

Ρε παιδια οταν εγραψα τελειωστε το εννοουσα να σταματησετε να μαλωνετε (ο Κωστας και ο βαμος δλδ)!

Τωρα αν καταλαβατε ''τελειωστε τονν''... Εγω δε βλεπω κανενα ν στο τελος.

Ανώνυμος είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 9:36 μ.μ.

ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ..ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ν...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΜΖ..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΠΤ ΑΜΑ ΔΝΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ (ΒΑΛΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ)

Ανώνυμος είπε... 4 Νοεμβρίου 2013 στις 10:26 μ.μ.

Βαμος για το τι πιστευω για Σπαθα πιστευω σου εχω απαντησει 3-4 φορες σε αυτα τα σχολια....διαβασε τα σχολια μου ενα-ενα και θα καταλαβεις.

Κωστας

VardARIS είπε... 5 Νοεμβρίου 2013 στις 12:45 π.μ.

Καλησπέρα παιδιά, χθες δεν ήμουν σε ψυχική διάθεση να μπω να σχολιάσω οτιδήποτε για το ματς αλλά και για τον διαιτητή. Θα το επιχειρήσω με πιο καθαρό μυαλό σήμερα.

Προσωπικά θεωρώ ότι χθες είχαμε άλλη μια σφαγιαστική διαιτησία, από αυτές που μόνο ο Άρης έχει στο πρωτάθλημα. Δε θυμάμαι καμιά άλλη ομάδα να αγωνίζεται με 10 παίκτες για ολόκληρο 90λεπτο. Κάθε αγωνιστική έχουμε και ένα νέο αρνητικό ρεκόρ για τον Άρη.

Χωρίς να έχω κάνει διαιτητής ή να έχω διαβάσει το βιβλίο διαιτησίας, θεωρώ πως το κοράκι - (ψόφος), θα έπρεπε να κρίνει αν αυτό το μαρκάρισμα έγινε με δόλο ή όχι. Αν είχαμε σκοπίμως μαρκάρισμα με στόχο τον τραυματισμό του αντιπάλου, ή αν ήταν ακούσιο, πάνω στη φάση.

Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν το 2ο, για αυτό και θεωρώ ότι έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι για μένα δε χωράει κριτικής. Εδώ με 11 παίκτες λέγαμε, καλό θα είναι το Χ, με 10 τι να περιμένεις?

Συμφωνώ ότι ο Ζόραν έκανε λάθη και χθες, αλλά δεν φτάνω στο σημείο να πω ότι θέλω αλλαγή προπονητή, (από πολλούς φίλους μου, το άκουσα). Προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να μείνει, αλλά θα πρέπει να αναθεωρήσει κάποιες απόψεις. Όπως για παράδειγμα το ανέκδοτο με τον ποδοσφαιριστή(?) Ίμπε. Άμεσα διακοπή συμβολαίου για να γλυτώσουμε και τα χρήματα που παίρνει.

Όπως και για τον 30φυλλάκο. Φτάνει με το αστείο του αμ. χαφ. Αν πρέπει με το ζόρι να παίζει, (επειδή κάνει παπάδες στις προπονήσεις), βάλτον στη θέση του Τάτου, να τον δούμε ως 10άρι. Όχι όμως αμ.χαφ.

Υ.Γ. O Nick είναι κάτι παραπάνω από ένας αρθρογράφος του blog. Νομίζω ότι το έχει κερδίσει με το σπαθί του αυτό. Αν μη τι άλλο η ωριμότητα που επιδεικνύει είναι απίστευτη, οπότε η αναφορά που έγινε σε ηλικία και αν θα ήταν πατέρας του κλπ, είναι εντελώς άστοχη. O Nick αποδεικνύει ότι υπάρχουν 16χρονοι που είναι πολύ πιο ώριμοι από 40χρονους, και άλλοι 45χρονοι που έχουν μυαλά 14χρονων...

Ανώνυμος είπε... 5 Νοεμβρίου 2013 στις 12:58 π.μ.

Βαρδαρη το θεμα δεν ειναι ηταν ο νικ....ο κωστας με τον βαμος που εχουν αρχισει βεντεττα ειναι...

marauder3

VardARIS είπε... 5 Νοεμβρίου 2013 στις 1:02 π.μ.

Δεν ξέρω δεν είδα τα σχόλια τους στο cbox, για να ξέρω τι ειπώθηκε, πάντως τα σχόλιά τους είναι σε κόσμιο επίπεδο, οπότε δεν χρειάζεται να επέμβουμε.

Μεταξύ μας είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες, αρκεί να προσπαθούμε να τις επιλύουμε με επιχειρήματα, αποφεύγοντας χαρακτηρισμούς.

Vamos_G1 είπε... 5 Νοεμβρίου 2013 στις 1:22 π.μ.

Όχι κ βεντέτα ρε μάρα, δεν είμαι καν κρητικός. K οι βεντέτες εξάλλου τελειώνουν πάντα άσχημα. Δεν είμαι φαν τέτοιων καταστάσεων.

Ανώνυμος είπε... 5 Νοεμβρίου 2013 στις 2:14 μ.μ.

Βαμος και Κώστα σας περιμενει ολο το arisgod σε καμια ωρα στο τσατ να λυσετε το θεμα :P

marauder3