Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΗΣ - ΠΑΟ 59-75

Σε ένα μέτριο παιχνίδι μας ηττηθήκαμε από μια καλύτερη ομάδα με 16 πόντους διαφορά.

Το παιχνίδι δεν αντέχει και μεγάλης κριτικής, ο παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. 

Μετά το κακό μας ξεκίνημα στον αγώνα ο αντίπαλος διατήρησε το προβάδισμά του, κράτησε όλες τις - πολλές - φορές που αντεπιτεθήκαμε και προσπαθήσαμε να περάσουμε στο σκορ (είναι χαρακτηριστικό πως 7 φορές μέσα στο ματς χάναμε με 7 πόντους, δηλαδή 7 φορές κυνηγήσαμε και ρίξαμε τη διαφορά και άλλες τόσες μας ξέφυγαν) και στο τέλος δε χρειάστηκε να κάνει και πολλά αφού οι κακές μας επιλογές, τα πολλά λάθη και η αστοχία δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο.

Καλύτεροι από τον ΑΡΗ οι Βεζένκωφ (αλλά άστοχος όπως όλη η ομάδα) και Σαρικόπουλος, με τον δεύτερο να πληρώνει την εμμονή του Αγγέλου στα πλάνα του και να μην του δίνεται η ευκαιρία να κάνει ένα μεγάλο ματς που θα τον ανέβαζε ψυχολογικά μετά από την πολύμηνη απουσία του. Θετικό θα χαρακτήριζα το ντεμπούτο του Λαρεντζάκη στο λίγο χρόνο που έπαιξε, περιμένουμε να δείξει τι αξίζει όταν εγκλιματιστεί πλήρως.

Πήραμε λοιπόν μια γεύση από την απόσταση που μας χωρίζει από τους 2 μεγάλους, είδαμε που θέλουμε να φτάσουμε, κρατάμε τα θετικά (καλή προσπάθεια στο 2ο και 3ο δεκάλεπτο, ανεβασμένο ποσοστό στις βολές!) και συνεχίζουμε.

Ακολουθεί το επίσης πολύ δύσκολο ματς στο ΣΕΦ όπου πρέπει να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό και να συνεχίσουμε την προσπάθεια να εμφανιζόμαστε σε κάθε αγωνιστική και πιο βελτιωμένοι, σε ένα πρωτάθλημα που δείχνει πως θα είναι άκρως ενδιαφέρον για τις θέσεις κάτω από το 1-2.

Και όλα αυτά με το ένα μάτι στις δυσάρεστες εξωαγωνιστικές εξελίξεις της μπάλας.

6 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 26 Νοεμβρίου 2013 στις 12:36 μ.μ.

ετσι ακριβως... κραταμε το 2ο-3ο δεκάλεπτο και την προσπάθεια και συνεχίζουμε.

Αυτη η εμμονή του Αγγέλου στο κοντό σχήμα όμως δεν είναι καλή ! έχουμε 2 καλούς σέντερ , είναι κρίμα να τους κρατάμε εξω στο 2ο ημίχρονο. πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο ένας έχει 11 πόντους σε 12 λεπτά...

Sotos είπε... 26 Νοεμβρίου 2013 στις 5:33 μ.μ.

Καλή μέχρι ένα σημείο η εμφάνιση μας αμυντικά κυρίως γιατί επιθετικά βάλαμε αρκετά "σκοτωμένα" σουτ και κρατιόμασταν κοντά.Κατά τα άλλα για τον Σαρικόπουλο θεωρώ ότι ήταν σωστή η μη χρησιμοποίηση του στο δεύτερο ημίχρονο.Ο Παναθηναϊκός έβγαλε όλο το δεύτερο με Γκιστ για σέντερ ο οποίος παίζει μόνο με πρόσωπο στο καλάθι χρησιμοποιώντας την έκρηξη, την ταχύτητα και την αλτικότητα του, στοιχεία που δεν έχει ο βαρύς Σαρικόπουλος.

Giorgos T. είπε... 26 Νοεμβρίου 2013 στις 6:15 μ.μ.

Τρόπος υπάρχει για να μαρκάρεις κάθε αντίπαλο. Ο Σαρικόπουλος θα είχε πρόβλημα στην άμυνα με τον Γκίστ αλλά στην επίθεση λόγο ύψους ίσως να είχε πλεονέκτημα.

Δεν έχει λογική να τον αποσύρεις ενώ τα πάει τόσο καλά!

Ανώνυμος είπε... 27 Νοεμβρίου 2013 στις 10:57 μ.μ.

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΑΝΙΑΣ 3 ΗΜΟΥΝ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ) ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑ..ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ..ΑΜΑ ΜΕ ΑΦΗΝΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑ ΡΕ ΒΑΡΔ...:P ΑΝ ΓΝΤ ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΝ

Ανώνυμος είπε... 27 Νοεμβρίου 2013 στις 11:44 μ.μ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΣΟΥΠΕΡ 3 (ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΑΝ ΜΑΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ)

MΠΗΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΩ ΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Ο ΤΣΚΑΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ΑΡΕΝΑΟΤΙ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ!! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΝΜΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑ Ο ΒΟΛΙΩΤΗΣ! ΑΜΑ ΜΕ ΑΦΗΝΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ.....ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑΔΗ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ :P .... ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΗΤΑΝ...

VardARIS είπε... 28 Νοεμβρίου 2013 στις 12:22 π.μ.

Σόρρυ φίλε... Επειδή και τα νεύρα μας δεν ήταν καλά, δεν είχα όρεξη να γράφω στον Βολιώτη. Για αυτό και σου έκανα άμεσα ban...