Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Για το διπλό σε μία δύσκολη έδρα

Καλησπέρα σε όλους. Ο ΆΡΗΣ μας στην τελευταία αγωνιστική πριν την 15νθήμερη περίπου διακοπή για τις εθνικές, αντιμετωπίζει στη Ν. Σμύρνη μία από τις πιο αντιπαθητικές ομάδες της Ελλάδας.

Ο λόγος για τον Πανιώνιο, ο οποίος κόντρα στα προγνωστικά, βρίσκει (όπως πάντα) τρόπο να παίρνει παιχνίδια και να μην κινδυνεύει. Ο ΆΡΗΣ αντιθέτως, παρότι παρουσιάζει βελτιωμένο πρόσωπο, δεν παίρνει αποτελέσματα.






Για άλλο ένα Σαββατοκύριακο δεν προτίθομαι να γράψω πολλά πολλά. Οι ποδοσφαιριστές του ΆΡΗ καλούνται επιτέλους να δείξουν τσαμπουκά, να σταματήσουν να ξενερώνουν τον κόσμο και να φέρουν ένα πολύτιμο διπλό.

Με τον Μιλίνκοβιτς στον πάγκο η ομάδα παίζει καλά. Η τοποθέτηση του Έλσνερ πίσω συμμάζεψε κάπως τα πράγματα στην γελοία άμυνα, ενώ η επιστροφή του Αγκάνθο αναμφίβολα θα δώσει ώθηση (στο πρώτο ματς μετά από 5-6 μήνες ήταν λογικό να μην μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα).

Επιθετικά επίσης είναι κατά παολύ βελτιωμένη. Απόδειξη οι 50 τελικές στα 3 τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα δημοιουργεί βγάζει κάποιες καλές συνεργασίες και δημιουργεί προϋποθέσεις, όμως δυσκολεύεται να βάλει τη μπάλα στο πλεκτό. Ας ελπίσουμε αυτή η γκίνια-αστοχία να τερματίσει εδώ.

Όσον αφορά τον ορισμό του Στυλιάρα ως διαιτητή, δεν θέλω να πω τίποτα γιατί θα ξεφύγω. Δεν μπορώ να εκφραστώ χωρίς να βρίσω άσχημα και δεν θέλω να το κάνω. Απλά παίζουν με τα νεύρα μας και τη νοημοσύνη μας κάποια γελοία ανθρωπάκια. Το κλείνω εδώ.



11άδα

Για την αυριανή 11άδα θα ήθελα να δω 2 αλλαγές:

Δίδυμο αμυντικών χαφ: Οι απουσίες των Γ. Παπ. και 30φυλλάκου αναγκαστικά βάζουν τον Μιλίνκοβιτς να τοποθετήσει τους Οικονομό-Νταμαρλή στη θέση των αμυντικών χαφ. Είναι καλό το ότι κατά 99% θα δούμε και πάλι τον Νταμαρλή βασικό. Ελπίζω να μην κάνει καμιά τρέλα και βάλει τον Έλσνερ αμυντικό χαφ και νεαρό στόπερ δίπλα στον Πουλίδο και έχουμε κλάματα μετά.

Θα ήθελα να δω την εξής 11άδα:





Η παράδοση

Η Νέα Σμύρνη είναι μία από τις πιο δύσκολες έδρες για τον ΆΡΗ. Συνολικά σε 00 αγώνες μετράει 9 νίκες, 12 ισοπαλίες και 32 ήττες, με 40 γκολ υπέρ και 75 κατά...



Συμπέρασμα

Οι παίκτες πρέπει να τα δώσουν όλα για το διπλό. Μία νίκη σε μία δύσκολη έδρα θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία όλων και θα διώξει τα μαύρα σύνεφα από το Χαριλάου. Το Χ σίγουρα δεν είναι αποτυχία, αλλά το ζητούμεενο είναι η υπερπολύτιμη νίκη.



Πρόβλεψη

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Χ
ΣΚΟΡ: 1-1
ΣΚΟΡΕΡ: Ουντότζι

Περιμένουμε τις δικές σας προβλέψεις!



27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 4 Οκτωβρίου 2013 στις 4:37 μ.μ.

Θα χασουμε παλι!2-0 Μου τη δινει που δε μπορω να ειμαι αισιοδοξη μα πως να ειμαι;Νικο μου βγηκαν τα ματια για να διαβασω το αρθρο σου.Γκρι φοντο και αχνα μαυρα γραμματα :-( συγνωμη ενημερωτικα στο λεω.Παντως αν νικησει ο ΑΡΗΣ εγω θα βγω στην αριστοτελους και θα χορευω γκαγκναμ σταιλ με μουσικη υποκρουση το παπακι παει στην ποταμια.Αριστεά

Arisleme είπε... 4 Οκτωβρίου 2013 στις 4:58 μ.μ.

1-2 σκορερ αραβιδης, αγκανθο, ουντοζι

Αντε μπας και πετυχουμε καμια νικη γιατι την ρημαδα απο την πρωτη αγωνιστικη την προβλεπουμε αλλα δεν ερχεται!

Unknown είπε... 4 Οκτωβρίου 2013 στις 5:35 μ.μ.

Αριστεα λογικα θα μπαινεις απο κινητο και δεν θα σου φαινεται καλα. Απο μενα παντως φαινεται φυσιολογικοτατα, σε PC και κινητο. Δεν ξερω λογικα κατι θα εχει η συνδεση η το κινητο σου.

Ανώνυμος είπε... 4 Οκτωβρίου 2013 στις 6:57 μ.μ.

Ας συνεχίσουμε να είμαστε αισιόδοξοι.
0-1 με πέναλτι(Τάτος)

necon

VardARIS είπε... 4 Οκτωβρίου 2013 στις 9:52 μ.μ.

0-1 με Αγκάνθο (πέναλτι ουρακοτάγκο δώρο από Στυλιάρα)...

Ανώνυμος είπε... 4 Οκτωβρίου 2013 στις 11:33 μ.μ.

0-2 ΑΓΚΑΝΑΘΑΡΟΣ και Τατος

μαραουντερ3

Ανώνυμος είπε... 4 Οκτωβρίου 2013 στις 11:34 μ.μ.

Αυροο δεν γντ να μην νικησουμε αν και ο πανιωνιος εχει πολυ καλη ομαδα...λεω 0-1 με τον Αγκανθο.

Κωστας

Ανώνυμος είπε... 5 Οκτωβρίου 2013 στις 12:16 π.μ.

Σηφακης3
κουλουρακια θεσσαλονικης φρεσκα-φρεσκα....

Vamos_G1 είπε... 5 Οκτωβρίου 2013 στις 2:07 π.μ.

Δύσκολο από κάθε άποψη το ματς. Η προϊστορία δεν μας ευνοεί (32-12-9), η ομάδα ακόμα ψάχνεται αγωνιστικά κ το ηθικό είναι χαμηλό. Το να προσθέσω σε αυτά κ την κρισιμότητα του αγώνα δεν έχει νόημα, διότι όσο οι νίκες δεν έρχονται, έτσι κ κάθε ματς που δίνουμε θα είναι ζωής κ θανάτου.

ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΟΜΩΣ (κ ας γίνομαι κουραστικός) ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ. Φαίνεται πλέον ότι κάτι πάει να γίνει, ότι κάτι αλλάζει αγώνα με τον αγώνα κ πρέπει να το πιστέψουν κ οι παίκτες αυτό. Γιατί ότι κ να λέμε εμείς, μπάλα αυτοί παίζουν.

Είμαι λοιπόν της άποψης ότι στο συγκεκριμένο ματς θα πρέπει να πάμε για το Χ. Τρέξιμο στο κέντρο, πίεση, κοντά οι γραμμές κ προσοχή στα ατομικά λάθη. Αν φυσικά έρθει το γκολ ακόμα καλύτερα, αλλά ας αρχίσουμε από την θωράκιση των μετόπισθεν. Προσήλωση 100% κ όχι άλλα φτηνά γκολ. Το Χ κατά πρώτο λόγο θα προσφέρει μια κάποια ηρεμία, ακολουθεί κ η διακοπή των 2 εβδομάδων κ επιστροφή για το ματς με την Βέροια. Εκεί λοιπόν ναι, θα πρέπει να έρθει κ το διπλό! Αλλά στον νιόνιο προέχει να μην χάσουμε.

Για την 11άδα δεν θα πω πολλά, εκτός του ότι κ γω θα ήθελα να δω τον Ντάμα μέσα, αλλά όπως φαίνεται θα μείνουμε με την όρεξη. Τουλάχιστον αυτοί που θα παίξουν να τα δώσουν όλα για να ξαναμπούμε στο κόλπο.

Τέλος όσον αφορά την διαιτησία, για τον συγκεκριμένο "κύριο" ότι κ να πω είναι απλά πολύ λίγο. Είμαι πάρα πάρα πολύ επιφυλακτικός κ ελπίζω να μην χρειαστεί ο πρόεδρος μας να χρειαστεί να γίνει ακόμα σκληρότερος με τα αρμόδια όργανα (μέσω π.χ. αποστολής e-mail ή ταχυδρομικού περιστεριού)...

Πρόβλεψη: σημείο Χ, σκορ 1-1, σκόρερ Αγκάνθο.

Ανώνυμος είπε... 5 Οκτωβρίου 2013 στις 2:20 μ.μ.

διπλο ειναι το ματς.με ξανθη ο αρης ηταν καλυτερος και δεν κερδισε,με παναιτωλικο το ιδιο.σημερα θα κερδισει 0-1 με σκορερ τον ουντοζι]
νικολα νικιτς

Ανώνυμος είπε... 5 Οκτωβρίου 2013 στις 3:11 μ.μ.

ρεντ τι εκπληξεις ειναι αυτες? δεν μας ειχες συνηθισει τετοια σκορ ...εσυ να λες οτι θα χασουμε..κατι περιεργο συμβαινει :P

κωστας

RedDragon είπε... 5 Οκτωβρίου 2013 στις 3:15 μ.μ.

είδα ότι με την αισιοδοξία δε βγαίνει άκρη. :)

Οπότε είπα να μαζέψω κανά πόντο στο διαγωνισμό γιατί έχω πιάσει πάτο...
:)

VardARIS είπε... 5 Οκτωβρίου 2013 στις 3:35 μ.μ.

Δυστυχώς Red, πάλι θα χάσεις... θα κερδίσουμε σήμερα.

Sotos είπε... 5 Οκτωβρίου 2013 στις 4:59 μ.μ.

Θα πω 1-0 μήπως και αλλάξει το γούρι, τι να πω.ΆΡΗ μη μασάς...

Ανώνυμος είπε... 5 Οκτωβρίου 2013 στις 5:03 μ.μ.

το χαμε δοκιμασει και στο ματς με τον παναιτωλικο αλλα απετυχε σωτο

μαραουντερ3

Specchio είπε... 5 Οκτωβρίου 2013 στις 5:15 μ.μ.

2-1 νίκη για τον νιονιο δυσυχώς εκτός αν για πρώτη φορά αποφασίσουν να ξεπληρωθεί κομμάτι χρεους της διαιτησίας...

Το Γκολ μας ο Αγκάνθο ο οποίος αφού το βάλει προσέχει, δεν πανηγυρίζει αλλά παρόλαυτα ο διαιτητής του βγάζει κόκκινη κάρτα.