Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η απόδοση των παικτών στον πρώτο γύρο


Τελείωσε λοιπόν ο εφιαλτικός πρώτος γύρος για τον ΆΡΗ. Ένας γύρος που φυσικά χαρακτηρίζεται ως ο χειρότερος των τελευταίων ετών, από την άνοδο και μετά.

Η ομάδα μετράει μόλις 2 νίκες, έχοντας πολλές ισοπαλίες και αρκετές ήττες, παρουσιάζοντας ένα κακό πρόσωπο, αλλά που πάνω κάτω ήταν αναμενόμενο.

Παρακάτω παραθέτω μία ήρεμη (ξέρω ότι έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα, και πολλοί μπορεί να μην έχετε όρεξη, αλλά πρέπει να ασχολούμαστε και με το αγωνιστικό) και αρκετά επιεική άποψη (για μερικούς) για όλους τους παίκτες.





Παρακάτω δε λαμβάνω υπόψη μου το ματς κυπέλλου στην Καλλιθέα.

Πάμε να δούμε έναν έναν τους παίκτες:

Τερματοφύλακες


Μάρκος Βελλίδης

Απογοήτευση σχεδόν σε όλα τα ματς που έπαιξε φέτος. Δεν τον περίμενε κανείς τόσο χάλια. Πολλά λάθη, καμία σχέση με τον περυσινό Βελλίδη, ενώ είχε και ένα επεισόδιο με τον Κατσαβάκη στις αρχές. Όπως και να 'χει, είναι υποχρεωμένος να βελτιωθεί.






Σωκράτης Διούδης

3 ματς έπαιξε όλα κι όλα και άφησε άριστες εντυπώσεις. Πολύ καλές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε, σταθερός στις εξόδους του και ενέπνεε εμπιστοσύνη. Απέκρουσε και πέναλτι στην Τρίπολη δίνοντας τον βαθμό στην ομάδα. Δεν καταλαβαίνω, αφού ο Βελλίδης διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος δεν πήρε περισσότερες ευκαιρίες.

Κεντρικοί αμνυτικοί


Γρηγόρης Παπαζαχαρίας

Πολύ light παίκτης για να χτίσεις την άμυνά σου σε αυτόν. Πότε εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων δε μου έδωσε να καταλάβω για ποιο λόγο υπήρχαν τόσο ανεβασμένες προσδοκίες για έναν τόσο μέτριο παίκτη. Κοντρόλ για γέλια, θέλει 3 δευτερόλεπτα να ξεκινήσει και πολλά ατομικά λάθη.



Ρούμπεν Πουλίδο

Υποτίθεται ότι ο ξένος που θα ερχόταν για σέντερ μπακ θα ήταν και ο ηγέτης της άμυνας. Ο Πουλίδο δε μπορεί να επωμιστεί αυτόν τον ρόλο, γιατί είναι απλά ένας καλός στόπερ. Πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, μερικές φορές έκανε κάτι λάθη τραγικότατα. Στο τελευταίο ματς με την Ξάνθη, έδειξε αρκετά βελτιωμένος και πρέπει να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε στο εν λόγω ματς.

Νίκος Παντίδος

Έχει περίσσιο πάθος στο παιχνίδι του, είναι πολύ δυνατός στον αέρα, έχει καλές τοποθετήσεις και είναι σταθερός. Πρέπει να ελέγξει λίγο τον ενθουσιασμό του που τον οδηγεί σε ατομικά λάθη μερικές φορές, αλλά σίγουρα μπορεί να προσφέρει.

Μιχάλης Γιαννίτσης

Στα πρώτα ματς της σεζόν ξεκίνησε ως μπακ, αφήνοντας αρκετά καλές εντυπώσεις αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν είχε παίξει ξανά σ' αυτή τη θέση. Με το που χρησιμοποιήθηκε στη φυσική του θέση, αυτή του στόπερ, όμως, ήταν το λιγότερο τραγικός και πολύ φοβισμένος στην αρχή, αλλά με τον καιρό άρχισε να γίνεται καλύτερος και ουσιαστικότερος. Αξίζει ευκαιρίες.

Πλάγιοι μπακ


Νίκος Ψυχογιός

Ξεκίνησε πολύ καλά, όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΆΡΗ σε όλα τα πρώτα του παιχνίδια, με σταθερότητα, καλή αμυντική συμπεριφορά και καλές πρωοθήσεις. Κάτι έπαθε στη συνέχεια όμως, και παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος στο πολύ χειρότερο, με ντροπιαστικές εμφανίσεις. Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψει στα αρχικά στάνταρ απόδοσης γιατί έχουμε πρόβλημα. Φυσικά, όμως, πρέπει να παίζει γιατί δεν έχουμε άλλον δεξιό μπακ.


Γιώργος Μαργαρίτης

Το ίδιο με τον Ψυχογιό. Ξεκίνησε αρκετά καλά, αφήνοντας καλές εντυπώσεις, αλλά μόλις καπάρωσε τη θέση του αριστερού μπακ (ελλείψει άλλου βέβαια) κάτι έπαθε και πλέον είναι από τους αδύναμους κρίκους μας. Πρέπει να συνέλθει γιατί από αριστερά μπάζουμε κυριολεκτικά.

Στέλιος Τσουκάνης

Σε 1-2 ματς που τον είδαμε, δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, κυρίως αμυντικά. Τον επηρέασε φυσικά και η απουσία του για πολύ καιρό αφού οι Κατσαβάκης και Πασιαλής-Μπουγιουκλής δεν τον εμπιστεύονταν.

Ανδρέας Ηρακλής

Ο μεγάλος άτυχος. Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην προετοιμασία, αλλά υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό που του στέρησε όλον τον πρώτο γύρο. Ας ελπίσουμε όταν επιστρέψει να δείξει και ''επισήμως'' αυτά που έδειξε στην προετοιμασία.

Αμυντικά χαφ


Νούνο Κοέλιο

Σαν τον Πουλίδο. Απλά ένας καλός αμυντικός χαφ, που όταν θέλει είναι άψογος αμυντικά, πολύ καλός (όταν θέλει) όταν χρησιμοποιείται σε ρόλο σκούπας. Έχει και πολύ καλό άλμα. Αλλά, δημιουργικά είναι ανύπαρκτος, δε μπορεί να βγάλει μια 30άρα της προκοπής. Πέραν του ότι έχει πολλές μεταπτώσεις η απόδοσή του. Οφείλει να είναι πιο σταθερός.




Μανόλης Παπαστεριανός

Άλλος ένας light παίκτης για να στηριχθεί η ομάδα. Φέτος είχε πολύ αυξημένες ευθύνες, αλλά φάνηκε ανέτοιμος να ανταπεξέλθει. Δεν αντιλέγω ότι ξέρει μπάλα, αλλά εκτός από 3-4 αναλαμπές δε μου έχει δείξει κάτι. Από το περυσινό καλοκαίρι τον Παπαστεριανό της γριάς δεν τον είδαμε...

Ερωτόκριτος Νταμαρλής

Ακόμα να καταλάβω γιατί με τον καιρό έχασε τη θέση του από τον μέτριο Οικονομόπουλο. Σε όσα ματς έπαιξε ήταν από τους κορυφαίους, έχοντας άριστες αμυντικές αντιδράσεις, και πολύ καλά τρεξίματα, μόλις στα πρώτα του επαγγελματικά παιχνίδια!

Μπάμπης Οικονομόπουλος

Κάτω του μετρίου. Αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί από το 2009 που έχει πρωοθηθεί είναι στην αφάνεια. Δε βλέπω κάτι το ιδιαίτερο. Αμυντικά; Αστάθεια. Δημιουργικά; Ανίδεος. Επιθετικά; Τραγικός. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πήρε ξαφνκά τη θέση του Νταμαρλή, και συνέχισε να επιλέγεται!

Δημήτρης Ασλανίδης

Χαχαχαχαχα

Παντελής Αντωνιάδης

Λίγα λεπτά τον είδαμε. Συνέχεια στη δουλειά και θα έρθει η καθιέρωση!

Μεσοεπιθετικοί


Γιάννης Γιαννιώτας

Τι να πει κανείς γι' αυτή την περίπτωση. Είναι πολύ μεγάλο ταλέντο και ξέρει πάρα πολλά κιλά μπάλα, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. ΑΛΛΑ... το 'χει καβαλήσει. Την έχει δει Μέσι. Όλο κρατάει μπάλα, θέλει να τα κάνει όλα μόνος του, δε δίνει ποτέ πάσα, με αποτέλεσμα να καταστρέφει πολλές επιθέσεις. Πρέπει να σοβαρευτεί, για να ωφεληθεί και ο ίδιος και ο ΆΡΗΣ. Στα τελευταία ματς με Αλκαράθ έδειξε να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του και να κάνει στο γήπεδο αυτά που περιμέναμε από αυτόν φέτος.

Κώστας Καζναφέρης

ΜΕΤΡΙΟΣ. Δεν υπάρχει άλλη λέξη για να τον περιγράψω. Για πάγκο και πολύ είναι. Πέρσι και πρόπερσι είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία. Πού είναι αυτά; Χάλι μαύρο είναι. Δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό. Μία κούρσα, μία καθέτη. Για να μη μιλήσω για τα κοντρόλ του, που δεν είναι κοντρόλ ΟΥΤΕ ερασιτέχνη. Πείτε μου άλλον έναν που να του φεύγει η μπάλα κάτω από τα πόδια σε πάσα 0,5m ή που να την ανοίγει 10 μέτρα για μια απλή υποδοχή. Σοβαρέψου!

Κώστας Καπετάνος

Πρώην ποδοσφαιριστής. Θα του βάλεις να τρέξει 100άρι στα 40 θα τα φτύσει. Δε μπορεί να αντέξει για 20 λεπτά. Όταν ξεκινούσε με τον Κατσαβάκη κάθε φορά τρελαινόμουνα! Ούτε πάσα, ούτε σουτ, για να μη μιλήσω για τα στημένα. Απλά τραγικός. Δε μπορεί αυτός ο άνθρωπος ούτε στο φετινό ΆΡΗ που παλεύει να παραμείνει. Αμφιβάλλω αν θα τα καταφέρει στη Γ. Ουστ απο 'δω ρε!

Δημήτρης Σουνάς

Το ταλέντο δεν του λείπει σε καμία περίπτωση. Αντιθέτως, σε πολλές περιπτώσεις φαίνεται η απειρία του. Όμως, μπορεί να προσφέρει πολλά. Σκόραρε μάλιστα και γκολ κόντρα στον Ατρόμητο. Έχει καλή πάσα και είναι γρήγορος, λόγω του χαμηλού ύψους του. Αν ''ξεψαρώσει'' λίγο και σταματήσει να αγχώνεται, θα αποτελέσει βαρύ χαρτί για τον ΆΡΗ.

Γιάννης Γκέσιος

Λίγα πράγματα. Ως φορ ήρθε, δεξί χαφ χρησιμοποιείται. Είναι πολύ μέτριος, δεν έχει κάτι καλό στο παιχνίδι του. Ένα σουτ της προκοπής, μία κούρσα της προκοπής, πολύ αργός. Έχει πάρει και 2 κόκκινες. Μοναδική αναλαμπή το νικητήριο γκολ με τη Βέροια.

Σέντερ Φορ

Νταβίντ Αγκάνθο

Αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής μέχρι τώρα. Μας έχει βγει πραγματικά λαχείο. Πέτυχε κρίσιμα γκολ, ενώ με την παρουσία του γεμίζει η επίθεση και ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα. Προσαρμόστηκε γρήγορα και μέχρι στιγμής μας έχει σώσει και έχει λύσει εν μέρει το επιθετικό πρόβλημα, παρόλο που στα τελευταία ματς δεν τα πήγε καθόλου καλά, παρασυρμένος από τη γενική μετριότητα και τον τραυματισμό του.


Σάκης Κανούλας

Στην πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε ως βασικός, ελλείψει του Αγκάνθο, στη Λιβαδειά, κατάφερε να πετύχει γκολ. Απο ΄κει και πέρα, είναι πολύ βαρύς και πολύ αργός, αν και έχει πολύ δύναμη και κερδίζει μονομαχίες. Στα θετικά του το πείσμα του. Έχει ακόμα να δείξει.

Βασίλης Τριανταφυλλάκος

Κι αυτός άτυχος. Ξεκίνησε βασικός στα πρώτα ματς, αλλά εν συνεχεία τραυματίστηκε και έμεινε εκτός δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα, και όταν επέστρεψε δεν είχε φυσικά το ρόλο που θα είχε αν δεν τραυματίζονταν. Σε όσα ματς έπαιξε, ήταν η χρυσή μετριότητα πάντως, καμιά σχέση με τον περσινό Τριανταφυλλάκο. Έχασε και μία τεράστια ευκαιρία με την Ξάνθη που είναι αδικαιολόγητος.


*δεν μπόρεσα να κρίνω Αγγελούδη και Καραγιάννη από το λίγο διάστημα που έπαιξαν

Γενικά

Η ομάδα, πολλές φορές προσεγγίζει τα παιχνίδια με λάθος τρόπο. Σε ματς με θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους μπαίνει με τη λογική της ''πιο βαριάς φανέλας''. Λάθος. Η ομάδα είναι για να κλείνεται πίσω και να περιμένει τον αντίπαλο, ώστε να βγει στη κόντρα εκμεταλλευόμενη τις ατομικές ικανότητες παικτών όπως ο Γιαννιώτας ή ο Αγκάνθο.

Απο 'κει και πέρα, το μεγάλο πρόβλημα διαπιστώνεται στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Γίνονται πολλά παιδαριώδη ατομικά λάθη, αλλά το κακό είναι συνολικό, αφού σε άμυνα με ηγέτη τον Παπαζαχαρία τι περιμένεις. Και τα μπακ αμυντικά είναι τραγικά. Πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθεί η συγκεκριμένη λειτουργία, γιατί υποτίθεται πως α ήταν το δυνατό μας σημείο φέτος.

20 σχόλια:

Skolix είπε... 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:10 μ.μ.

Συμφωνω σε μεγαλο βαθμο. Το δε σχολιο για τον Ασλανιδη ειναι ολα τα λεφτα!

VardARIS είπε... 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 4:05 μ.μ.

Βελλίδη θα κάνω το ίδιο σχόλιο που σου είχα κάνει και στο άρθρο σου για τον Παπαζαχαρία.

Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις κρίσεις μας για παίκτες που ακόμη αγωνίζονται στον Άρη, ενώ δεν υπάρχει και περίπτωση να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ, αφού δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές. Με αυτούς θα πορευτούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Να μην παρεξηγηθώ: δε διαφωνώ για τις κρίσεις σου για τον Παπαζαχαρία ή τον Ασλανίδη και τον Κάπε, απλά τους χρειαζόμαστε όλους! Ας τους εκμεταλλευτούμε όσο και όπως μπορούμε...

Unknown είπε... 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:39 μ.μ.

VardAri, το ξεκαθαριζω: το αρθρο δεν εχει κακες προθεσεις. Εννοειται οτι πρεπει να τους στηριξουμε. Αυτη ειναι η φετινη ομαδα, γι' αυτο αλλωστε ειμαστε και στη θεση που ειμαστε ετσι; :Ρ

Σωτήρης είπε... 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:41 μ.μ.

Ακριβώς όπως το έγραψε ο Vardaris. Η πρώτη σφαλιάρα ήρθε από τον Κάπε, ακόμα και αν δεν το υπολογίζανε θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες.
Κατά 99,9% δεν θα κάνουμε μεταγραφές, αν αρχίσουμε να χάνουμε και παίκτες ενώ οι άλλοι ενισχύονται....

Unknown είπε... 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:56 μ.μ.

Ακουσα οτι η αεκ παιρνει Πετροπουλο. Αν και ποτε δν μου αρεσε ως παικτης, στην αεκ πιστευω πως θα βοηθησει σημαντικα. Εμεις να δουμε τι θα κανουμε με τις 2 θεσεις που καιγομαστε. Βεβαια, υπαρχουν κι αλλες, αλλα 2 ειναι οι σημαντικοτερες (κατα τη γνωμη μου).

RedDragon είπε... 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:56 μ.μ.

ΔΕΝ χρειάζονται όλοι. Παπαζαχαρίας κ Καπετάνος είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Χίλιες φορές να παίζουν μικροί στις θέσεις τους.

Όσον αφορά τις κριτικές:

Ο Βελλίδης δεν είναι τόσο κακός όσο λες. Είναι πολύ λίγα τα γκολ στα οποία έχει ευθύνη ενώ έχει κάνει κ σωτήριες επεμβάσεις. Σίγουρα δεν είναι ο περσινός Βελλίδης.

Ο Διούδης μπορεί να έπιασε πέναλτι αλλά το έκανε κιόλας με χαζό τρόπο. Επίσης έφαγε το γκολ στην Τρίπολη επειδή ήταν εκτός θέσης (όπως κ αυτό στην Καλλιθέα). Θέλει πολύ δουλειά για να γίνει βασικός.

Για τον Μαργαρίτη πιστεύω ότι έγιναν ανάποδα από αυτό που γράφεις. Ήταν τραγικός στην αρχή αλλά με τα παιχνίδια βελτιώθηκε με αποκορύφωμα τα ματς με την Ξάνθη όπου ήταν εξαιρετικός.

Ο Οικονομόπουλος όταν τον έβαλαν στο κέντρο ήταν αρκετά καλός. Στο κέντρο όμως.

Τον Ασλανίδη τον βάζουν συνεχώς σε λάθος θέσεις με αποτέλεσμα να εκτίθεται ο παίχτης. Όχι ότι είναι κ κανένας παιχταράς...

Ο Κανούλας είναι κλασικό βαρύ φορ. Αν κ δεν είναι κ τόσο βαρύς όσο δείχνει. Έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία όσο έχει αγωνιστεί.

navas είπε... 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 6:15 μ.μ.

an eksereseis ton aganzo ton gianniota ton poulido kai ton papasteriano opote thelei oi alloi einai epipedou b ethnikis

jim είπε... 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 6:19 μ.μ.

Vellidi, λες οτι εννοειται να τους στηριξουμε αλλά ο ένας χαχαχα, ο αλλος την ειδε Μεσι, ο αλλος κατω του μετριου, ο αλλος πολυ μετριος, ο χ δεν μπορει να επωμιστει τον ρολο τυο ηγετη, ο ψ light, o ενας light, ο αλλος Light...

Δηλαδή, ναι οκ τους στηριζουμε, αυτους εχουμε αλλά μετα απο λιγο είναι προβληματικοι οι περισσότεροι.. Δηλαδή, πάει το θέμα στο ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...

Ουτε έξυπνος στο παίζω, ούτε παλιός (που λένε και στο στρατό),
ούτε ξερόλας...


Unknown είπε... 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 6:28 μ.μ.

Αντε παλι. Ειπα εγω ρε Τζιμ οτι δν πρεπει να τους στηριξουμε και οτι θα πηγαινουμε ξερω γω γηπεδο για να τους βριζουμε κλπ;

Και υστερα, λες τα σχολια μου, αλλα δε λες που διαφωνεις και που οχι.

Διευκρινισε αυτα που λες, για να σε καταλαβω(ουμε).

jim είπε... 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 6:40 μ.μ.

Διαφωνώ με το γενικότερο σκεπτικό σου ρε βελλίδη... Είσαι στην φάση, ναι τους στηρίζουμε, ναι τους ανεβάζουμε αλλά που είναι η στήριξη όταν λες για τον έναν την έχει δει Μεσι, ο άλλος πολύ λίγος, οι μισοί light κλπ..

Πριν 2 εβδομάδες, τα έχωνες στον Παπαζαχαρία.. Τωρα, γραφεις ολοκληρο αρθρο και βγαζεις τα 2/3 της ομάδας άχρηστη...

Χαίρω πολύ ότι δεν είναι παίκτες υψηλού επιπέδου όλοι τους. Αλλά, πρέπει να το φωνάζουμε, να το γράφουμε και να έχουμε 10 σχόλια από κάτω ω ναι δεν κάνουν κλπ...;;;

Να πω ότι είχαμε ομάδα (όπως με Μπαγιεβιτς ή Κούπερ ή Μαζίνιο) να κάνεις κριτική και να τα χώσεις...

Αλλά, βλέπεις ότι δεν έχουμε φέτος... Με το να βγαζουμε τον εναν Μεσι, τον αλλον λίγο, τον άλλον λάϊτ, τον άλλον χαχα είναι ακόμα χειρότερο...

RedDragon είπε... 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 6:44 μ.μ.

Και δηλαδή επειδή δεν έχουμε άλλους δεν θα πρέπει να κάνουμε κριτική;

Θα τους λέμε μπράβο όταν η ομάδα διασύρεται; όταν χάνουν τα γκολ πάνω στη γραμμή; Όταν είμαστε 1ο φαβορί για φούντο;

Η κριτική είναι ένας τρόπος βελτίωσης. Καλά έκανε ο Vellidis και έγραψε την άποψη του. Όποιος διαφωνεί με τις κριτικές το γράφει όπως έκανα εγώ για κάποιους παίχτες.

jim είπε... 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 7:03 μ.μ.

Γιατί, είπα εγώ μπράβο σε κάποιον τόσο καιρό;;;

Εγώ, δεν βροντοφωνάζω εδώ και καιρό σε τι ξεφτιλσμένοι φάση είμαστε ; ; ;

Από τον Ιανουάριο του 2011 που την έκανε ο Κούπερ, τα χώνω όπου σταθώ και όπου βρεθώ για τις διοικήσεις.

Με παίκτες ασχολήθηκα όταν είχαμε υλικό επιπέδου. Τώρα, δεν έχουμε υλικό επιπέδου..Με εξαίρεση τον Ισπανό και τον Γιαννιώτα θα πάλευε να σωθεί στην βήτα... Αλλά πρέπει να βγαίνεται και να τους βγαζετε άχρηστους ; ; ;

Δηλαδή, αν ένας συνάδελφος σας είναι κερατάς, θα τον φωνάζετε " ε κερατα φέρε καφέ" ; ; ;

Θα ήταν προτιμότερο να βγάζετε Ά Χ Ρ Η Σ Τ Ε Σ τις διοικήσεις, τους παράγοντες και τους χειρισμούς τους, παρά τους παίκτες της ομάδας, που στη τελική δεν φταίνε τίποτα...

Όπως κατάλαβες Red, δεν είναι θέμα διαφωνίας με τις κριτικές αλλά με το όλο πνέυμα που έχει αναπτυχθεί...

Και εφόσον το στηρίζεις και το παροτρύνεις, εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω...

RedDragon είπε... 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 7:14 μ.μ.

Αν ένας συνάδελφος μου είναι κερατάς ούτε που με νοιάζει.

Αν ένας συνάδελφος μου δεν κάνει σωστά τη δουλειά του θα του πω τι κάνει λάθος για να το διορθώσει.

Το συγκεκριμένο Post αναφέρεται στο αγωνιστικό κ όχι στις διοικήσεις.

Επειδή είναι χαμηλού επιπέδου οι παίχτες δεν θα τους κρίνουμε;

Αν εμείς του λέμε άχρηστους (όπως λέω εγώ Παπαζαχαρία και Καπετάνο) ας αποδείξουν στο γηπεδο ότι δεν είναι. Δυστυχώς όμως αποδεικνύουν ότι είναι.

Που να δεις τι ακούνε οι παίχτες στο γήπεδο...

Εγώ διαφώνησα με κάποιες κριτικές κ έγραψα την άποψη μου. Έτσι κ αλλιώς ο καθένας έχει την άποψη του και την εκφράζει ελεύθερα από αυτό το blog.

jim είπε... 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 7:27 μ.μ.

Στο παράδειγμα, με τον συνάδελφο "κερατά", έκανα παρομοίωση.. Εννοούσα ότι οι παίχτες μας έχουν θέματα στο αγωνιστικό. Με το να τους τα χώνουμε και να τους ταπεινώνουμε δεν βγαίνει άκρη.

Και δεν είναι μόνο για αυτό το ποστ, αλλα και σε άλλα ακόμη.

Όπως και να το κάνουμε δεν βοηθούν οι ειρωνικοί χαρακτηρισμοί σε μια ήδη προβληματική ομάδα αγωνιστικά (γιατί τα εξωαγωνιστικά είναι άλυτα).

Εντάξει... Συνεχίστε να εκφράζετε ελεύθερα τις απόψεις σας.. οκ

Unknown είπε... 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 7:33 μ.μ.

Ενταξει παιδια τωρα δε θα μαλωσουμε για το τιποτα. Απλα, ο τζιμ διαφωνησε καθετα και το εξεφρασε εντονα. Αλλα φιλε πιστευω πως με το να κανουμε κριτικη ειναι καλο.

Ουτως η αλλως, οι παικτες δε θα διαβασουν αυτο το ποστ. Και να το διαβασουν δε θα επηρεαστουν απο την αποψη ενος απλου οπαδου.

Εσυ διαφωνεις με το σκεπτικο μου. Το δεχομαι και το κατανοω απολυτα.
Αλλα, δεν πιστευεις οτι πρεπει να γραφουμε την αποψη μας σχετικα με την αποδοση και πολλα αλλα θεματα;

VardARIS είπε... 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 8:48 μ.μ.

Είμαστε 2-2... Εγώ συμφωνώ με τον Jim. Μπορεί όπως λέτε να μη διαβάζει ο Κάπε ή ο Παπαζαχαρίας τα άρθρα μας, αλλά τα διαβάζουν άλλοι συνοπαδοί μας.

Θα μου πεις χρειάζεται να διαβάσουν το άρθρο μας για να καταλάβοουν ότι δεν υφίσταται ποδοσφαιριστής Παπαζαχαρίας? ΌΧΙ...

Αλλά έτσι νομιμοποιούμε όλους αυτούς που πηγαίνουν στο γήπεδο και τους κράζουν. Σε κάθε κοντρόλ του Κάπε ακούγεται μουρμούρα, σε κάθε μη πάσα του Γιαννιώτα ακούγονται μπινελίκια και πάει λέγοντας.

Και επαναλαμβάνω: με αυτούς τους παίκτες θα βγει η χρονιά. Χρειάζεται υπομονή και όχι αφορισμούς. Ειδάλλως ορίστε τα αποτελέσματα: Κάπε προσφυγή και άντε να πληρώνεις και 170.000...

VardARIS είπε... 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:04 μ.μ.

To πρωί είχαν γράψει για 170.000, όταν επέστρεψα το απόγευμα έγιναν 600.000!!! Αύριο μπορεί να γίνει και μύριο...

Ανώνυμος είπε... 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:42 μ.μ.

Η ομαδα χρειαζεται εναν παιχτη με προσωπικοτητα στο κεντρο. ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως γινεται η Αεκ να κλεινει μεταγραφες (Μητροπουλο,Πετροπουλο;), εχει αυτο το δικαιωμα;