Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (Preview)

Σήμερα η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της πόλης. Τα δεδομένα είναι γνωστά και για τις 2 ομάδες που προέρχονται από ήττες , αλλά ο Άρης δυστυχώς βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Ήδη άρχισαν πολλοί να μιλάνε για αλλαγή προπονητή , για επενδυτές για κάστρα , δράκους και δεν ξέρω τι άλλο... Θα έρθει η ώρα και για αυτά ,αλλά προς το παρόν θα αναφερθώ μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.





ΠΑΟΚ 

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με 4-0 από τον γαύρο ,  πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση. Από πλευράς τους φαντάζει ιδανικό το σενάριο να επανέλθουν στις νίκες με ένα επιβλητικό σκορ σήμερα. Ακούστηκε μάλιστα ότι ''κάτω από 5-0 θα είναι αποτυχία''....

Στα αγωνιστικά τώρα , ο Χακόμπο δεν θα αγωνιστεί αφού αρπάχτηκε με μέλος της προπονητικής ομάδας. Άρα τέρμα θα είναι ο Γλύκος. Έπειτα εκτός αποστολής θα είναι οι Νίνης , Γεωργιάδης , Σπυρόπουλος , Λόπεθ , Γκαρσία, Βίτορ και Κωσταντινίδης.

Τα σενάρια για την ενδεκάδα είναι δύο. Τις τελευταίες μέρες δοκιμάστηκε σχήμα χωρίς τους Λούκας και Στοχ βασικούς , με Σαλπιγγίδη και Ολίσε στα πλάγια.

Το άλλο είναι να ξεκινήσει με 4-4-2 και το δίδυμο Σαλπιγγίδης-Αθανασιάδης στην επίθεση.

**Στην αποστολή του ΠΑΟΚ υπάρχουν μόνο 2 κεντρικοί αμυντικοί...

ΑΡΗΣ

Η κατάσταση στον Άρη είναι ΤΡΑΓΙΚΗ , μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και ζητούνται επειγόντως βαθμοί στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Μιλίνκοβιτς ετοίμασε μια 11αδα έκπληξη για τον σημερινό αγώνα , αφήνοντας εκτός αποστολής Αγκάνθο (ανέτοιμος) και Πουλίδο (άρρωστος την τελευταία στιγμή ?). Θα δούμε λοιπόν τον Σταυρόπουλο δεξί μπακ παρακαλώ (!!!) , τον Μανιά εξτρέμ και τον Τριανταφυλλάκο να επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα μετά από απουσία 2 εβδομάδων περίπου. Η διάταξη θα είναι ένα ιδιότυπο 4-3-3.

Πρόκειται για πολύ δύσκολο παιχνίδι  με την ιδιαίτερη , για όλους μας , σημασία του. Εμείς αυτό που ζητάμε από τους παίκτες μας είναι να παίξουν δυνατά , με πάθος και με ποδοσφαιρικό εγωισμό! Να πιστέψουν στον εαυτό τους και επιτέλους να δώσουν και μια χαρά στον λαό που συνεχίζει να τους στηρίζει παρά τα τραγικά αποτελέσματα!

** Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με τον Πουλίδο... Δεν θα επεκταθώ ακόμα σε αυτό αφού προέχει ο αγώνας και αναμένονται εξελίξεις!

2 σχόλια:

psomod είπε... 24 Νοεμβρίου 2013 στις 2:30 π.μ.

πρέπει να φύγει αυτή η διοίκηση είναι επικίνδυνη.Με εντολή του προέδρου είναι εκτός οι Αγκανθο,Οικονομοπουλος,Πουλιδο,Κοτσαριδης,Παπαδοπουλος,Ψυχογιος κλπ.
Εάν δεν υπάρχει σεντς για να πληρωθούν τα μεγάλα συμβόλαια που έχουν μείνει στην ομάδα ας μας το πουν.Δεν μας φοβίζει η αλήθεια και τα συνεχόμενα ΨΕΜΑΤΑ μας εκνευρίζουν.
Παρ`όλα αυτά
Δεξί μπακ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
σέντερ μπακ Ελσνερ-Κυργιας
Αριστερό Μπακ Μαργαριτης
Αμυντικα χαφ Ηρακλης-Νταμαρλης
10αρι Τατος ή Τριανταφυλλακος
δεξι εξτρεμ ΡΕΝΙΑ
αριστερο εξτρεμ ΤΣΟΥΚΑΝΗΣ
φορ ΟΥΝΤΟΤΖΙ ή ΜΑΝΙΑΣ

ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΡΗΣ ΒΟΗΘΟΣ


Giorgos T. είπε... 24 Νοεμβρίου 2013 στις 2:47 π.μ.

δεν νομιζω να ειναι θεμα με τα συμβολαια αδερφε...

Πιστευω οτι ο Μιλινκοβιτς απογοητευτηκε απο μερικους παικτες του (οπως και εμεις) και τωρα θελει να κανει πειραματα.

Το αν ειναι καλο το timing δεν ξερω...