Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΆΡΗΣ - Πανιώνιος 63 - 65

Δυστυχώς η ομάδα μας δεν τα κατάφερε κ ηττήθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά από τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο!!!

Πραγματικά αυτό το στατιστικό με εκνευρίζει απίστευτα...

Αυτό όμως που με στεναχώρεσε περισσότερο δεν ήταν η ήττα αυτή καθαυτή αλλά ο τρόπος που ήρθε...

Για άλλη μία φορά χάσαμε ένα παιχνίδι που στο 1ο ημίχρονο το ελέγχαμε πλήρως κ φαινόταν ότι θα το κερδίσουμε εύκολα.

Η εξέλιξη του αγώνα μου θύμισε πολύ την εξέλιξη του αγώνα με τον Παοκ. Και εκεί στο 1ο ημίχρονο πήραμε μία διαφορά, στο 3ο δεκάλεπτο τη χάσαμε κ στο τέλος χάσαμε το παιχνίδι από κακές επιλογές.

Διότι η άμυνα που παίζουμε στον Ντούβνιακ (σεληνιάζεται όταν παίζει εναντίον μας) είναι τραγική όπως τραγική είναι κ η τελευταία μας επίθεση.

Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχουμε 2 νίκες και 2 οριακές ήττες κ 1 εύκολη ήττα. Την επόμενη αγωνιστική παίζουμε με τον Απόλλωνα Πάτρας κ η νίκη είναι μονόδρομος διότι ακολουθούν 2 ήττες από Βάζελο κ Γαύρο...

Αν νικούσαμε Πανιώνιο και Παοκ δεν θα άλλαζε κάτι στους στόχους μας αλλά σίγουρα θα άλλαζε πολύ η ψυχολογία του κόσμου η οποία σε συνδιασμό με τη κακή πορεία του ποδοσφαίρου είναι στα τάρταρα...

Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση αλλά από ότι φαίνεται δεν θα την έχει. Από τη μία η απαγόρευση μεταγραφών από την άλλη το περιορισμένο μπάτζετ μας αναγκάζουν να συνεχίσουμε με τους ίδιους. Και δυστυχώς σε κάθε ματς θα έχουμε ντισαβαντάζ διότι όλες οι άλλες ομάδες έχουν τουλάχιστον 3 Αμερικάνους που τις ενισχύουν σημαντικά.

Αν στα παραπάνω βάλουμε κ την έλλειψη πείρας των περισσοτέρων παιχτών μας καταλαβαίνουμε ότι θα πρέπει να κάνουμε πολύ υπομονή. Ας ελπίσουμε η δουλειά όλων να έχει αποτέλεσμα κ η ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι να παρουσιάζεται καλύτερη.






7 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 12 Νοεμβρίου 2013 στις 12:54 π.μ.

Με παοκ και νιονιο που εχουν πολυ καλυτερες ομαδες απο εμας , μπορουσαμε να κερδισουμε και οι ηττες μας ηταν ουσιαστικα αυτοκτονια!

κατι καλο χτιζεται στο μπασκετ φετος...

VardARIS είπε... 13 Νοεμβρίου 2013 στις 3:10 μ.μ.

Ξέχασες να μας πεις ότι πήρες για πρώτη φορά τον μπόμπιρα μαζί σου στο γήπεδο! Φάνηκε να του αρέσει ο παλμός που έδινε το τύμπανο... Τον βλέπω σε λίγα χρόνια να δίνει ρυθμό στην 5!

Δυστυχώς 0/2 για μένα (που πήγα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ). Λίγος κόσμος στο Νick Galis Hall, παρόλο που το εισιτήριο ήταν 15 € για 2 άτομα!

wrathchild είπε... 14 Νοεμβρίου 2013 στις 4:28 μ.μ.

μπορει κατι καλο να χτιζεται στο μπασκετ αλλα αν θελουμε και γεματο γηπεδο και αποτελεσματα πρεπει να διωξουμε τον κολυμενο αγγελου και ολα καλα.μην ξεχνατε οτι ο τελικος κυπελου ειναι σε ενα μηνα και μη περιμενουμε ανετη νικη ακομη και αν η διαφορα παει και 20 ποντοι.ολες οι ηττες που εχουμε κανει ειναι καθαρα απο κολυματα αγγελου και το τονιζω.οποιος εχει αντιθετη αποψη απο αυτην ας μου απαντησει.φιλικα παντα αριανα και ομορφα.

RedDragon είπε... 15 Νοεμβρίου 2013 στις 10:40 π.μ.

@Wrathchild

Και μένα σε γενικές γραμμές δε μου αρέσει ο Αγγέλου αλλά δε μπορώ να παραβλέψω ότι κάνει δουλειά.

Ειδικά με τους μικρούς.

Επίσης πέρυσι όλη τη χρονιά βολοδέρναμε κ στο τέλος για λεπτομέρειες δεν αποκλείσαμε τον Πανιώνιο να μπούμε στην τετράδα.

Σκέψου λίγο κ τις συνθήκες με τις οποίες δουλεύει. Χωρίς την ελευθερία να κάνει μεταγραφές, χωρίς Αμερικάνους. Και τον Ομπράντοβιτς να είχαμε δεν θα βλέπαμε πολύ διαφορετικά πράγματα (άσε που κανένας μεγάλης εμβέλειας προπονητής δεν θα ερχόταν στον Άρη υπό τέτοιες συνθήκες)

Συμφωνώ ότι στις 2 εντός έδρας ήττες μας έχει ευθύνη αλλά δεν συμφωνώ να τον διώξουμε.

1ον Γιατί δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος αυτή τη στιγμή να μας αναλάβει

2ον Ας τον αφήσουμε να κάνει τη δουλειά που νομίζει κ μετά θα κριθεί. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε.

Ανώνυμος είπε... 15 Νοεμβρίου 2013 στις 3:16 μ.μ.

Παιδια η ομαδα στο μπασκετ χτιζεται..Δεν εχει φετος καθαρους στοχους...

Μαραουντερ3

υγ.Βαρδαρη απο τα βιντεο παντως που ειδα μου φανηκατε πανω απο 2,5χιλ?

VardARIS είπε... 15 Νοεμβρίου 2013 στις 6:10 μ.μ.

Δε θα έλεγα ότι είχαμε 2500, μάλλον για 1200-1500 άτομα. Το πέταλο εντελώς άδειο, to ίδιο και τα επίσημα...

Ανώνυμος είπε... 16 Νοεμβρίου 2013 στις 10:49 μ.μ.

1.500 mono??? Καλα στο μπασκετ δεν υπαρχει σουπερ3 οπως..για τα επισημα δεν το συζητω..

Μαραουντερ3