Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Στο ύψος τους...

Μετά το πρώτο άρθρο που αναφέρονταν στους παίκτες που μέχρι τώρα  απογοητεύουν , σήμερα θα μιλήσουμε για αυτούς που μέχρι στιγμής ξεχωρίζουν από αυτή την αγωνιστική μετριότητα.









1) Χαράλαμπος Οικονομόπουλος

Ο μέσος του Άρη , που ανανέωσε το καλοκαίρι το συμβόλαιό του , θεωρήθηκε από πολλούς (και από εμένα)  ως παίκτης που απλά θα συμπληρώσει το ρόστερ και θα αποτελέσει μια επιπλέον λύση για το χόρο του κέντρου. Άλλωστε ως βασικοί λογίζονταν άλλοι ποδοσφαιριστές.

Τελικά κατάφερε να γίνει βασικός , αφού σε αυτό συνέβαλαν πολλοί παράγοντες. Καταρχάς η μετακίνηση του Ελσνέρ στην άμυνα και οι τραγικές (μέχρι στιγμής) εμφανίσεις του Παπαδόπουλου. Έπειτα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι και ο Οικονομόπουλος βελτιώθηκε σε σχέση με πέρσι και πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα (αν εξαιρέσουμε μερικές αχρείαστες κάρτες που δέχτηκε).


2) Νίκος Ψυχογιός

Ο δεξιός μπακ του Άρη πέρασε από χίλια κύματα για να βρεθεί στην ενδεκάδα και από τότε που τα κατάφερε έχει πάρει , δίκαια , την φανέλα του βασικού στο σπίτι.

Κατά τη γνώμη μου είναι από τους καλύτερους φετινούς μας παίκτες , με σταθερά καλή παρουσία σε όλους τους αγώνες και αρκετά καλός στα επιθετικά του καθήκοντα (κάτι που δεν έχουν οι άλλοι πλάγιοι μπακ μας).

**Αυτόν άφησε έξω ο Χατζηνικολάου για να έχει βασικό τον Καραγκούνη ! Απλά Ε-Λ-Ε-Ο-Σ !


3) Γίωργος Μαργαρίτης

Βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός ομάδας (μαντέψτε ποιος θα τον έδιωχνε) και  τελικά όχι μόνο παρέμεινε αλλά είναι πλέον και βασικός. Ανήκει και αυτός στην κατηγορία των παικτών που θα αποτελούσαν εναλλακτική λύση. Ο Νίκος Τσουμάνης αποκτήθηκε ως βασικός αλλά όντας μέτριος έχασε δίκαια την θέση του από τον βελτιωμένο (σε σχέση με πέρσι) Μαργαρίτη.

Μπορεί να μην είναι πολύ καλός στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά διακρίνεται για την μαχητικότητά του και στα ανασταλτικά του καθήκοντα.


4) Ερωτόκριτος Νταμαρλής


Μέχρι και Amber Alert βγάλαμε για να τον εντοπίσουμε. Τελικά βρέθηκε και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει.

Δικαίωσε όλους εμάς τους ''προπονητές της κερκίδας'' (με την καλή έννοια φυσικά) που κράζαμε τους πάντες και τα πάντα επειδή τον άφηναν εκτός αποστολής συνέχεια...



5) Ουντόζι

Ο πρώτος σκόρερ του Άρη φέτος και αναμφίβολα η καλύτερη μεταγραφή μας. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και μας χάρισε με δικά του γκολ τους 7 από τους 8 βαθμούς που έχουμε.

Από το καλοκαίρι λέγαμε ότι είναι μεταγραφή... must !




** Ο Σταυρόπουλος έκανε προς το παρόν μερικά καλά παιχνίδια όπως και ο Ηρακλής έδειξε ότι ως χαφ είναι καλός. Μπορούν και οι 2 να προσφέρουν πολύ παραπάνω , στο χέρι τους είναι να βελτιωθούν. 














4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 20 Νοεμβρίου 2013 στις 12:17 π.μ.

Φανταζεστε αν δεν ερχοταν ο Ουντοτζι...

marauder3

Unknown είπε... 20 Νοεμβρίου 2013 στις 3:01 μ.μ.

Στον Οικονομοπουλο θα σταθω περισσοτερο επειδη εχει φαει πολυ κραξιμο απο τους οπαδους (Σκολιξ ακους; :P :P), και απο εμενα φυσικα.

Ειναι ενας παικτης που με τη σκληρη του δουλεια, την αγαπη του για την ομαδα και το παθος και η διαθεση που βγαζει στο γηπεδο, ενω ειναι παικτης του 4-5 βγαζει στο γηπεδο 6-7. Προσωπικα τον συμπαθω πολυ, ασχετα που μερικες φορες με νευριαζει, γιατι την ποναει την ομαδα και ειναι και Αρειανακι απο τα σπλαχνα του (γνωστο αυτο). Ενας μετριος παικτης που ομως ξερεις οτι αυτο που εχει θα σου το δωσει και με το παραπανω! Μου αρεσουν τετοιοι παικτες και παντα χρειαζονται.

Ο Ψυχογιος ειναι ο πιο σταθερος σε αποδοση παικτης μας σε ολη τη σεζον. Μακαρι να συνεχισει ετσι. Ειναι ο μονος μαζι με αλλους 2-3 που πρεπει να παιζει οπως και δηποτε, καθως ειναι σημαντικοτατη μοναδα για το φετινο ΑΡΗ (ασχετα αν σε αλλες εποχες δεν θα ηταν σε εμας, αλλα τι να κανουμε τωρα).

Ο Μαργαριτης ειναι ενας μετριος μπακ, που ομως δουλευει σκληρα, και μαζι με τους επισης μετριους Τσουμανη και Καραγκουνη μπορουν να βγαλουν τη χρονια.

Ο Νταμαρλης οντως μας δικαιωσε εμας τους προπονητες. Εμφανεστατα καλυτερος απο τον κατι σαν ποδοσφαιριστη 30φυλλακο και τον κατω του μετριου Γ. Παπ.

Ο Ουντοτζι ειναι οπως ο περσινος Αγκανθο. Και κατι παραπανω κατα τη γνωμη μου. Το Α και το Ω της ομαδας μεσοεπιθετικα.

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 20 Νοεμβρίου 2013 στις 7:54 μ.μ.

Διαφωνώ για Οικονομόπουλο, Μαργαρίτη.Το ειναι αρειανός και πονάει την ομάδα συμφωνώ.Αλλά και εγω αρειανός ειμαι.Να πάω να παίξω;
Ψθχογιός Ουντότζι μαζί σου.
Για Νταμαρλή το οτι ειναι καλύτερος απο Παπ και 30.Αυτοί οι δύο ούτε για 18αδα ειναι.πάντως τον πιστεύω και εγώ.