Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΟΦΗ - ΑΡΗΣ (preview)

Μετά την ήττα από τον Πλατανιά και τον αποκλεισμό από το κύπελλο , που συνοδεύτηκαν από άσχημες εμφανίσεις , ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μια έδρα στην οποία δεν τα πάμε και πολύ καλά...





ΟΦΗ

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται και αυτοί (όπως και εμείς) σε περίοδο κρίσης , αφού μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με την Καλλιθέα υπήρξαν αντιδράσεις από τους οργανωμένους οπαδούς.

Ο προπονητής τους δήλωσε παλαιότερα πως ''πρέπει να αλλάξουν πολλά σε αυτή την ομάδα'' , κάτι που ακόμα δεν έγινε. Η ουσία είναι ότι ο ΟΦΗ ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις και για να σταματήσουν οι αποδοκιμασίες και οι γκρίνιες.

Ωστόσο στον σημερινό αγώνα θα αγωνιστεί χωρίς τον Γκαλέτι και τον Βερόν , δυο παίκτες που είναι βασικοί.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Λαμπρόπουλος και ο Μακρής , ενώ δυσαρέσκεια υπάρχει για τις άσχημες εμφανίσεις του Ζε Εντουάρντο (που μπορεί να χάσει την θέση του στην 11αδα)



                                                                   ΑΡΗΣ

Σε παρόμοια κατάσταση με τον ΟΦΗ βρίσκεται και ο ΆΡΗΣ, με τον κόσμο να είναι πικραμένος από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

Επιπλέον , έχουμε να διαχειριστούμε και απουσίες βασικών παικτών. Σημαντικότερη του Ουντόζι , που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή λόγο τραυματισμού. Έπειτα είναι και ο Οικονομόπουλος που δέχθηκε μια γελοία κόκκινη κάρτα , ενώ η συμμετοχή του Ηρακλή είναι αμφίβολη. Λογικά λοιπόν θα δούμε τον Παπαδόπουλο με τον Νταμαρλή στο κέντρο και  τον Ιμπέχ στα αριστερά.

Ο αγώνας θα είναι δύσκολος , αλλά η πίεση θα είναι μεγαλύτερη για τους γηπεδούχους , που όσο περνά η ώρα χωρίς να κερδίζουν θα έχουν την ''μουρμούρα'' των θεατών στις κερκίδες.

Ζητούμενο το Χ2 , αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα...

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 3 Νοεμβρίου 2013 στις 11:27 π.μ.

Η λογική λέει ότι θα γίνει κλειστό παιχνίδι. Τουλάχιστον από τη μεριά μας. Και με δεδομένο ότι οι άμυνες είναι της πλάκας, δεν θα εκπλαγώ αν σκοράρουμε. Τώρα το πως θα γίνει χωρίς τον Ουντότζι, δεν το ξέρω. Πλήγμα η απουσία του. Ας ελπίσουμε ότι ο Αγκάνθο θα είναι νοητικά νηφάλιος.

Giorgos T. είπε... 3 Νοεμβρίου 2013 στις 5:03 μ.μ.

πιστευω οποιος βαλει πρωτος γκολ θα κερδισει