Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Μίνι ανασκόπηση των πεπραγμένων της διοίκησης Ηλιάδη...

Μετά από καιρό θα ήθελα και εγώ να κάνω κάποιες σκέψεις σχετικά με τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ιδιαίτερα αρνητικές για τον σύλλογο, αλλά αυτό δε φαίνεται να πτοεί κάποιους που συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο, είτε αυτοί είναι μέλη της παρούσας διοίκησης, είτε είναι Σκορδικοί ή ο Κόντης με τους Ά-πλες επενδυτές...


Αλήθεια πότε θα ησυχάσουμε μια και καλή από όλους εσάς; Δεν βαρεθήκατε να ασχολείστε με τον Άρη; Μπορεί κανείς να μου πει, τελικά πόσο γλυκιά είναι αυτή η καρέκλα; 
Ας ξεκινήσω με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, τον οποίο και στήριξε ο περισσότερος κόσμος το καλοκαίρι, ελλείψει άλλης λύσης... Ας θυμηθούμε κάποιες από τις καλοκαιρινές του εξαγγελίες. 

Γενικότερα το προεκλογικό του πρόγραμμα κινήθηκε σε 3 άξονες:
1) Διακανονισμοί παικτών. 
2) Χτίσιμο ενός δυνατού συνόλου, ώστε η ομάδα να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα την παραμονή της στην κατηγορία. 
3) Εξασφάλιση χορηγικών προγραμμάτων ύψους 1,4 εκ. €. 
4) Εισαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99
5) Έλευση Επενδυτή - Βουνού που θα χώσει χρήματα!

Μετά από αρκετούς μήνες πλέον στον προεδρικό θώκο, έχουμε ήδη βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα. Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα οι περισσότεροι από μας, λέγαμε ότι το πρόσημο είναι θετικό, αφού έγιναν αρκετοί διακανονισμοί με παίκτες που οι προηγούμενες διοικήσεις δεν μπορούσαν να τα "βρουν", η συνέχεια όμως δεν είναι ανάλογη Πρόεδρε. (Βέβαια και εδώ το θέμα σηκώνει συζήτηση, αφού μπορεί κάποιος εύλογα να ρωτήσει, "άραγε οι διακανονισμοί που έγιναν, είναι προς όφελος της ομάδας, ή των παικτών;". 

Ξεκίνημα με το αριστερό στην επιλογή προπονητή. Πώς μπορείς να χτίσεις μια δυνατή ομάδα, έχοντας για δίδυμο τους Χατζηνικολάου - Μούτα; Όλος ο κόσμος ήταν ενάντια σε αυτή την κίνησή σου Πρόεδρε, αλλά εσύ έκανες του κεφαλιού σου. Τουλάχιστον αναγνώρισες το λάθος σου και τους αντικατέστησες. Το κακό όμως έγινε ήδη. Οι επιλογές των προσώπων είναι αδύνατο πλέον να αλλάξουν, οπότε πρέπει να πορευτούμε με αυτούς.

Οι χορηγίες ύψους 1,4 εκ €, έχουν καταντήσει ένα κακόγουστο αστείο. Και μπορεί τα παπαγαλάκια σου να μας παραμύθιαζαν ότι πρώτα πρέπει η ομάδα να μπει στο 99 και μετά θα τα ανακοινώσουμε, αλλά τελικά ούτε αυτό ήταν το πρόβλημα. Αυτό δεν είναι λογικό καταρχήν, αφού δε θα μετρούσε θετικά και στον φάκελό μας, αν παρουσιάζαμε και αυτά τα έσοδα στην πρόεδρο του δικαστηρίου; Δε θα ήταν υπέρ μας του να παρουσιάζαμε ότι η ομάδα εξακολουθεί να είναι ελκυστική και ορίστε και οι αποδείξεις! 1,4 σε περίοδο κρίσης...

Για το φιάσκο με το άρθρο 99 τι να πει κανείς. Πώς είναι δυνατόν να ξεπερνάς το εμπόδιο του Δημοσίου που υποτίθεται ότι ήταν ο μεγαλύτερος βραχνάς και να υποπίπτεις σε γκάφες ολκής, όπως αυτές με τα έσοδα - έξοδα της ΠΑΕ για το τρέχον έτος, ή το ποσό του Σηφάκη (που αυτομάτως έριξε το ποσοστό διακανονισμών κάτω από το 60%, ή το γεγονός ότι δεν πληρώθηκε ο Αραβίδης τα μόλις 10.000€ που έπρεπε να εισπράξει. Πώς μπορείς να ξεπληρώσεις τα άλλα χρέη σου, όταν δεν μπορείς καν να φανείς φερέγγυος για ένα ποσό της τάξης των 10.000 €; 

Μετά λοιπόν την αρνητική τροπή με το άρθρο 99, είχαμε άμεση στροφή στη λύση της έλευσης του επενδυτή - βουνού! Αύριο θα γνωρίζουμε περισσότερα. Η κάθε αθλητική ιστοσελίδα δίνει και από ένα διαφορετικό όνομα... Ελπίζω να μην είναι άλλο ένα κακόγουστο αστείο, αφού οι διοικούντες μας προδιαθέτουν θετικά λέγοντας ότι υπάρχει ήδη προσύμφωνο με τον υποψήφιο επενδυτή!

Κύριε Ηλιάδη, ξυπνήστε και μην παίζετε και εσείς με τα νεύρα των οπαδών του ΑΡΗ. Εκμεταλεύεστε το γεγονός ότι η πλατιά μάζα των φιλάθλων έχει σιχαθεί και δεν ασχολείται όσο θα έπρεπε με τα δρόμενα στην ΠΑΕ. Ίσως αυτός να ήταν εξαρχής και ο σκοπός όλων εσάς που φέρατε το καράβι του Άρη εδώ που βρίσκετε σήμερα... Κανονίστε το βουνό να είναι υπαρκτό πρόσωπο, γιατί η γιούχα θα ακουστεί μέχρι το Αμέρικα... Μην τυχόν εξελιχθεί η ιστορία σε φιάσκο, γιατί η υπομονή τελείωσε. 

Όσο για τους άλλους δύο που παραμονεύουν, ένα έχω να πω. Ας μαζέψουν τα σάλια τους, και ας ασχοληθούν με κάτι άλλο. Τους ευχαριστούμε πολύ για ό,τι "πρόσφεραν". Είναι και οι δυο τους συν-υπεύθυνοι για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ομάδα. Οπότε θα επαναλάβουμε αυτό που έχουμε χιλιοπεί. Κανένας π... που έχει διοικήσει από το 2004 μέχρι σήμερα δε θα ξανακάτσει στην καρέκλα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. 

Υ.Γ. 1: Για τους δημοσιογράφους στα ερτζιανά της πόλης που βρίσκουν ευκαιρία και βγάζουν τους πρώην (Κόντης, Γράντας, Τσαρούχας κ.α.) αλήθεια τι να πεις. Και να αναφέρεις τα ονόματά τους μόνο αξία θα τους δώσεις. Γλύψτε και άλλο. Κάντε κωλοτούμπες...

Υ.Γ. 2: Άκουσα προχθές και κάτι ακόμη από μία κοπέλα που θέλει να λέγεται αθλητικογράφος. Είπε λοιπόν η συγκεκριμένη ότι: "Αυτούς τους 2 μήνες που παρέμεινα στον Aris FM, ήταν οι χειρότεροι στην καριέρα μου". Παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από τους συμπαρουσιαστές της, δε δέχθηκε να κάνει περισσότερες αποκαλύψεις. 
Και βέβαια είναι εφιάλτης το να δουλεύεις σε μια ομάδα που σιχαίνεσαι. Δεν μπορώ να φανταστώ εμένα να δουλεύω στο πάοκ fm, και να χρειάζεται να πηγαίνω μέσα στην τούμπα για να κάνω εκπομπή, κάνοντας μάλιστα και τον οπαδό του πάοκ! Αλλά κοπέλα μου δεν φταις εσύ... Φταίει αυτός που σου έκανε τη χάρη και σε έβαλε μέσα εκεί. Φταίει επίσης και ο Χρύσανθος που σου έδωσε το βήμα.
Κάνε μας όμως τη χάρη, και κράτα τα μέσα σου. Ασχολήσου με την ομάδα που υποστηρίζεις, και μην πιάνεις στο στόμα σου τον Άρη. 

3 σχόλια:

jim είπε... 28 Νοεμβρίου 2013 στις 12:53 π.μ.

Καλά τα λες Γιάννη...

Συμπερασματικά και γω δεν γουστάρω κανέναν πίσω που διοίκησε από το 2004 μεχρι τώρα... Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Ν..

Το κακό όμως έχει γίνει.

Από περσι λεγαμε αν θυμασαι οτι δεν βλεπουμε φως και δυστυχως επιβεβαιωνόμαστε...

Αν με ρωτήσεις τι έχω να προτείνω, θα σου απαντήσω ότι εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν ρεαλιστικές λύσεις..

Οπότε είτε μένουμε μ αυτούς εδω είτε επιστρέφει ένας παλιός... Ο παλιός δεν θέλει να πέσει η ομάδα σε χαμηλές κατηγορίες πράγμα που δεν θέλεις ουτε συ, ούτε γω, ούτε οι πιο πολλοί... Αλλά δεν γουστάρουμε κιόλας τον παλιό..

Μεγάλος μύλος φίλε...

VardARIS είπε... 28 Νοεμβρίου 2013 στις 1:09 π.μ.

Στο ράδιο ακούγονται όλα τα ενδεχόμενα:
1) Αγορά ΑΦΜ ομάδας Β΄Εθνικής
2) Πτώση ομάδας στην Γ' Εθνική και χρεωκοπία.
3) Προσπάθεια για ένταξη της ομάδας στο 99.

Κατά την άποψή μου, προτιμώ την 3η λύση. Αλλά κάνοντας ότι μπορώ για να βοηθήσω:
1) Προτεραιότητα να σωθεί η ομάδα
2) Έφεση για το 99, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες για να σώσουμε τα προσχήματα
3) Τρέξιμο και ενεργοποίηση όλων των αρειανών παραγόντων για να βρεθεί λύση και στο οικονομικό (για τις τρέχουσες υποχρεώσεις), αλλά και προκειμένου να βρεθεί κάποιος σοβαρός επενδυτής, έστω και αν δεν είναι βουνό...

Giorgos T. είπε... 28 Νοεμβρίου 2013 στις 1:31 π.μ.

συμφωνω vardari με οσα λες... εχει κουρασει η ολη ιστορια.

Περιμενουμε τωρα να δουμε αν ολα ηταν αερολογιες η αν οντως υπαρχει καποιος που ενδιαφερεται για την ΠΑΕ.

Η γνωμη μου? Δεν πιστευω ΤΙΠΟΤΑ ! ουτε προσυμφωνα ουτε τιποτα μεχρι να πεσουν υπογραφες και να ειναι κατι επισημο ! εχω βαρεθει την παρελαση των επενδυτων απο τον Φερναντο Μπλα μεχρι την Αγγελοπουλου και απο τους αραβες και τους δρακους !

Το καλο που τους θελω να μην μας λενε παπαριες παλι...