Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Κρέμασε τη σφυρίχτρα σου, είσαι (κι εσύ) λίγος‏

Παραθέτω ένα άρθρο από την εφημερίδα Metrosport το οποίο με βρίσκει σύμφωνο στο μεγαλύτερο μέρος του:

Πολύ γρήγορα προσαρμόστηκε ο Σισοκό στην Ελλάδα, ξεχνώντας τη.. γερμανική αντίληψη περί ποδοσφαίρου.

Εκεί δηλαδή που τα καραγκιοζιλίκια και οι αστείες βουτιές μέσα στην περιοχή προκαλούν την οργή των πάντων και δεν τόλμησε ποτέ του να κάνει με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ.

Μπορεί όμως κανείς να τον κατηγορήσει; Τον ενημέρωσαν τον άνθρωπο πως εδώ οι διαιτητές είναι ανθρωπάκια που εκτελούν εντολές πάντα υπέρ των ''δυνατών'' του παρασκηνίου. Όπερ και εγένετο χθες (την Κυριακή) στο ΟΑΚΑ.

Ο λίγος Καλογερόπουλος έδωσε ένα απίστευτο πέναλτι. Μία βουτιά του Σισοκό που έπρεπε να τιμωρηθεί ξεκάθαρα με κίτρινη κάρτα για θέατρο και πιθανότατα θα την έδινε και ο mr Twitter Αλαφούζος, μετατράπηκε στην εσχάτη των ποινών και σε κόκκινη κάρτα στον Παπαζαχαρία που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που σφύριξε.

Ο ρέφερι από τον σύνδεσμο της... Αθήνας, όμως, δεν είχε ούτε τύψεις. Δεν τον ένοιαζε αν 'εβαζε το χεράκι του για να στερήσε ιτον κόπο των παικτών του ΆΡΗ. Δεν τον ένοιαζε τίποτε. Φάνηκε και στη συνέχεια όταν η δεύτερη κάρτα στον Σειταρίδη για φάουλ από πίσω στον Γιαννιώτα δεν δόθηκε ποτέ μιας και το σκορ ήταν ρευστό ακόμα υπέρ του Παναθηναικού.

Και διακιώθηκε για τη... ρευστότητα του σκορ, καθώς ο Γιαννιώτας φρόντισε να τον τιμωρήσει με τον καλύτερο τρόπο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και χάρισε στον ΆΡΗ έναν πραγματικά ηρωικό βαθμό.

Ένα βαθμό που άξιζε 1000% γιατί ήταν καλύτερος του αντιπάλου του, κατέθεσε την ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε... επιτέλους πως μοπρεί να ανέβει ψηλότερα στη βαθμολογία και να μην επιτρέψει να γίνει όυτε.. σκέψη για μάχη παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

0 σχόλια: