Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Δύσκολο το αυριανό

Με τον Jim είπαμε να καταργήσουμε τα preview και αραιά και πού να γράφουμε κάποια άποψη κάνα 24ωρο πριν το ματς. Αύριο, λοιπόν, η αγαπημένη μας ομάδα αναμετριέται στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναικό, σε ένα ματς πολύ δύσκολο.





Όλοι ξέρουμε πως το να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα (Χ2) είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όχι ότι οι άλλοι είναι κάποια ομαδάρα, κάθε άλλο. Απλα εμείς δεν έχουμε ην ομάδα που θα κυνηγήσει ένα χ2 μες στο ΟΑΚΑ.

Αυτοί στους τελευταίους αγώνες έχουν ανακάμψει παρά το κακό τους ξεκίνημα, έχοντας πάρει τα πάνω τους από το χ με την Τότεναμ, και δείχνουν ανεβασμένοι ψυχολογικά.

Μεσοεπιθετικά είναι αρκετά δυνατοί σε μονάδες, αφού έχουν παίκτες όπως ο Σισοκό, ο οποίος είναι εξαιρετικός τεχνίτης, πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια και μοιράζει το παιχνίδι, ο Κουίνσι, που τον ξέρουμε και από πέρσι, αλλά και ο Λάζαρος, που δεν ξέρω αν θα παίξει, αλλά στα τελευταία ματς φαίνεται πολύ ανεβασμένος.

Από την άλλη, εμείς προερχόμαστε από την αλλαγή προπονητή, μετά την παραίτηση του Κατσαβάκη αναθέσαμε σε 2 δικά μας παιδιά, τον Πασιαλή και τον Μπουγιουκλή, να αναλάβουν την ομάδα.

Δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμοι ή προσωρινοί. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η δεύτερη επιλογή φαντάζει στους περισσότερους ως ένα μεγάλο ρίσκο, αφού πολλοί, χωρίς να θέλουν να πουν ότι είναι άσχετοι, θεωρούν ότι είναι άπειροι για να ξαναβάλουν το καράβι στην κανονική του ρότα και πιστεύουν πως θα ήταν καλύτερα μία δοκιμασμένη και έμπειρη λύση.

Δεν διαφωνώ με αυτούς, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να τους δοθεί μια ευκαιρία. Τα περισσότερα παιδιά ειδικά ο Πασιαλής τα ξέρει, αφού τους είχε πριν 1-2-3 χρόνια στην Κ20, ενώ με πολλούς από αυτούς κατέκτησε και πρωτάθλημα.

Πέρα από τους μόνιμους Τριανταφυλλάκο και Ηρακλή άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού καρδιοχτυπήσαμε λίγο με 3 βασικά γρανάζια μας (Κάζνα, Γιαννιώτας, Αγκάνθο) ένιωθαν ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά όλα πήγαν καλά και θα δώσουν κανονικά το παρόν στην αναμέτρηση.

Για να μιλήσουμε και λίγο για μπάλα, άκουσα ότι το δίδυμο σκέφτεται να παρατάξει την αρχική 11άδα με 3 αμυντικά χαφ. Λογικά ο ένας θα έχει ρόλο 6αριού με τους άλλους 2 λίγο πιο μπροστά του, αφού δεν υπάρχει ο παίκτης που θα αναλάβει τον οργανωτικό ρόλο.

Λογικά αυτοί θα είναι Κοέλιο (6άρι), Παπαστεριανός και Νταμαρλής.

Επίσης, ακούω ότι προορίζεται ο Καπετάνος για αριστερό χαφ. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε επιτέλους ότι το παιδί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΕΜ;;; Καλύτερα βάλε έναν νεαρό πχ Σουνάς εκεί πέρα για να σου δώσει ταχύτητα, και ανάλογα με την εξέλιξη του ματς βάζεις τον Καπε αλλαγή.

Για την άμυνα λέγεται ότι η τετράδα θα είναι ή Παπαζαχαρίας-Πουλίδο-Ψυχογιός-Μαργαρίτης ή Παπαζαχαρίας-Πουλίδο-Καζναφέρης-Ψυχογιός. Εγώ θα πήγαιανα με τη δεύτερη, πάντως.

Αυτά πάνω κάτω για το αυριανό ματς. Όποιος θέλει γράφει την άποψή του για το τι πιστεύει ότι θα γίνει άυριο, για το τεχνικό δίδυμο, αλλά και για το ποια θα ήταν η καλύτερη 11άδα κατά τη γνώμη του.

Καλό υπόλοιπο Σαββάτου σε όλους σας!

4 σχόλια:

ΝΑVAS είπε... 20 Οκτωβρίου 2012 στις 9:42 μ.μ.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΝΤΙΔΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΗ

Unknown είπε... 20 Οκτωβρίου 2012 στις 10:04 μ.μ.

Όντως κι εγώ το αναρωτιόμουνα αυτό. Μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και ο Πουλίδο το μόνο καλό που έχει είναι ένα ημίχρονο εναντίον της Κέρκυρας και τπτ παραπάνω.

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 21 Οκτωβρίου 2012 στις 1:44 μ.μ.

O ΠΟΥΛΙΔΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΤΙΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΡΑΞΙΜΟ.

Unknown είπε... 21 Οκτωβρίου 2012 στις 10:37 μ.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.