Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Τα προβλήματα συνεχίζονται

Όσοι με παρακολουθείτε από τότε που γράφω στο μπλογκ ξέρετε πολύ καλά ότι δε μου αρέσει καθόλου να ασχολούμαι με εξωαγωνιστικά θέματα και τα διοικητικοοικονομικά μας προβλήματα. Όμως, οι συγκυρίες το επιβάλλουν, κι έτσι θέλω να παραθέσω μία άποψη πάνω στην εξωαγωνιστική επικαιρότητα.




Προσφυγές

Πάνω που ησυχάζουμε λίγο, να σου και νέα εμπόδια. Εδώ και λίγες ώρες έχουμε άλλα 2 προβλήματα στο θέμα των προσφυγών. Ο Παλαθουέλος, άλλος ένας από τους δεκάδες Ισπανούς που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια στον ΆΡΗ, αφού η FIFA τον δικαίωσε στην προσφυγή που είχε καταθέσει κατά του ΆΡΗ και του εκδίακσε το ποσό των 58.000 ευρώ.

Εκτός απ' αυτό, ο Κόκε μας απασχολεί και πάλι. Ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε μας χρωστάει 650.000 για κάτι επιταγές που είχε υπογράψει για να εξαγοράσει την ελευθερία του και να μετακινηθεί στις ΗΠΑ, ξαφνικά προσέφυγε και αυτός στη FIFA και ζητάει τα... 40.000 ευρώ που του χρωστάει η ΠΑΕ από τα δεδουλευμένα του. Ώστε θες το καλό του ΆΡΗ; Ήθελες να επιστρέψεις, τρομάρα σου...

Άρθρο 99

Εδώ και ένα μήνα μας απασχολεί αυτό το θέμα και είναι αλήθεια ότι έχει κουράσει. Είναι ένα σκωτσέζικο ντους αυτό το πράγμα. Πάνω που είσαι μία ανάσα στο να υπαχθείς, ξαφνικά βγαίνουν ρεπορτάζ και συνεντεύξεις που λένε ότι τα πράγματα δυσκολεύον για διάφορους λόγους, μετά είσαι ξανά ένα βήμα, κλπ. κλπ.

Οι τελευταίες συνεντεύξεις από τους νομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση πάντως δίνουν αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον. Άντε με το καλό να υπαχθούμε να τελειώσει κι αυτή η ιστορία. Πάντως όσοι νομίζουν πως υπάχθηκες-σώθηκες είναι πολύ γελασμένοι. Μονο αυτό λέω...

Τι γίνεται με τον έλεγχο;

Κατά τις 20 Σεπτέμρη είχα ακούσει live τον αντιπρόεδρο ή ότι είναι στην ΚΜΑ τον Παναγιώτη Αλεξανδρίδη να λέει ότι στις επόμενες ημέρες θα βρεθεί η εταιρία που θα κάνει τον έλεγχο στον ΆΡΗ από το 2004 και μετά ώστε να αποδοθούν ευθύνες.

11 Οκτώβρη φτάσαμε. Τίποτα νεότερο. Ο έλεγχος έπρεπε να γίχνει ΧΘΕΣ και ακόμα έχει περάσει σε μία γωνίστα και περιμένει. Ρε σεις ο κόσμος θέλει να δει ποιος-ποιοι έφταιαξν και είναι η ομάδα εδώ που είναι και σεις στην ΚΜΑ εκεί πέρα περιμένετε; Δηλαδή τι περιμένετε;

Επεισόδια

Επειδή κάποιοι (μαλάκες) επιτέθηκαν στον Τσαλτίδη, η αρμόδια αρχή έδειξε και πάλι την ανυπέρβλητη ευαισθησία της και το πόσο αγαπάει τους δημοσιογράφους και επέβαλε στον ΆΡΗ πρόστιμο 15.000 ευρώ, τη στιγμή που ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα μπορούσε να τιμωρηθεί και η έδρα! Δηλαδή οι άλλοι πέρσι που κατέστρεψαν το ΟΑΚΑ τι έπρεπε να πάθουν. Αμεροληψία σε όλο της το μεγαλείο...

Πασσιαλής-Μπουγιουκλής

Ακούστηκε ότι ίσως αναλάβουν κανονικά και όχι υπηρεσιακά τις τύχες της ομάδας. Δε θα με χαλούσαν. Αλλά αν μείνουν, τους θέλω μέχρι το τέλος της χρονιάς να σου σώσουν την κατηγορία και να αναδείξουν κάνα παικτάκι, που τους ξέρουν κιόλας, και το καλοκαίρι παίρνεις έναν καλό προπονητή και αρχίζεις από την αρχή.

Μπάσκετ

Και ένα σχόλιο για το μπάσκετ. Έγινε γνωστό πως οι Αμερικάνοι κατά 99% δε θα μπορούν να αγωνιστούν. Πολύ κρίμα γιατί πήγε στράφι όση προσπάθεια έγινε εκεί. Άντε τώρα να βρει την όρεξη ο κόσμος να πάει στο Παλέ.

Μία ερώτηση για το τέλος; Οι Αθανασιάδης-Δαμιανίδης που βρίσκονται; Ζουν; Πού είναι ρε αυτές οι ψυχές;;;

0 σχόλια: