Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Το πάθημα της Γιουβέντους ας μας γίνει μάθημα! (vid)


Όσοι από εσάς πιστεύετε ότι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου έχει τελειώσει μετά το 3-1 του 1ου παιχνιδιού, είστε πολύ γελασμένοι!

Αυτό μάλλον πίστεψαν και οι παίχτες της Γιουβέντους όταν κέρδισαν τη Φούλαμ στο 1ο ματς για τους 8 του Europa League με 3-1.

Δείτε όμως τι έπαθαν...


Το 2ο ματς στην Αγγλία ξεκίνησε ιδανικά για την Γιουβέντους. Προηγήθηκε στο 2ο λεπτό με 0-1 κ όλοι σκέφτηκαν ότι κλείδωσε την πρόκριση. Έκαναν λάθος όμως...

Το 1-1 γίνεται στο 10ο λεπτό ενώ στο 26 έρχεται η αποβολή του Καναβάρο, κ η Γιουβέντους πρέπει να παίξει 60 λεπτά με παίχτη λιγότερο.

Για να μην το πολυκουράζουμε μόλις στο 47 είχε ισοφαριστεί το σκορ του 1ου αγώνα κ το τελειωτικό χτύπημα ήρθε στο 82.

Μια πολύ μικρότερη ομάδα (σε ιστορία κ τίτλους) ταπείνωσε τη "μεγάλη κυρία". Ας ελπίσουμε ότι ο Άρης δεν θα την "πατήσει" με παρόμοιο τρόπο.

Το 3-1 είναι πολύ πονηρό σκορ. Θέλει απόλυτη συγκέντρωση σε όλο τον αγώνα. Οι παίχτες πρέπει να τα δώσουν όλα. Πρέπει να μπουν μέσα θεωρώντας ότι το 1ο ματς ήρθε 0-0.

Δεν πρέπει με τίποτα να φάμε πρώτοι γκολ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα πεθάνουμε από την αγωνία μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι.

Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι η Καβάλα θα μπει πολύ επιθετικά οπότε θα αφήσει την άμυνα της ανοιχτή. Μία άμυνα η οποία έχει φάει 9 γκολ στα τελευταία 3 παιχνίδια.

Χαίρομαι πάντως διότι κ κόσμος είναι συγκρατημένος. Πιστεύω κ η ομάδα λόγω Κούπερ θα είναι κ αυτή συγκρατημένη κ απόλυτα συγκεντρωμένη.

Την έχουμε πληρώσει την υπερβολική αισιοδοξία, στο τελικό του 2008. Ελπίζω τουλάχιστον να μάθαμε κάτι από κείνη τη μέρα...

Υ.Γ. Ξέχασα να αναφέρω τις δηλώσεις του προπονητή της Καβάλας σύμφωνα με τις οποίες το ματς για τον Άρη θα είναι κόλαση, αλλά κ ότι η Καβάλα δεν έχει πια στόχους στο πρωτάθλημα κ μοναδικός της στόχος είναι το κύπελλο.

Δείτε τις φάσεις του 2ου ματς ανάμεσα στη Φούλαμ κ στη Γιουβέντους.

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 23 Μαρτίου 2010 στις 2:18 μ.μ.

Αυτό που με καίει ειναι να παμε τελικό. Τώρα πως θα παμε, πως θα παιξουμε δεν με νοιαζει τοσο. Σημασια εχει να παμε και λειτουργωντας σωστα να το παρουμε. Μεγάλη δύναμη ο Κούπερ που δείχνει να κρατάσει τις ισοροπίες και να προσγειώνει τους παιχτες.
Τωρα ποια Γιουβεντους μου λες εσυ...Άρης λαιμαι!

Καλό μεσημέρι!

Wackenas είπε... 23 Μαρτίου 2010 στις 10:06 μ.μ.

ενα γρηγορο γκολ θελουμε.δεν μπορω να αγχωνομαι ολοκληρο 90λεπτο.τον αγαπημενο του συμπολιτη μας εβαλαν(Δαλουκα).βαλτε ενα Σπαθα να γουσταρουμε