Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Τι κάνει ο Άρης εκτός έδρας φέτος.


Μία μέρα πριν το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς για τον Άρη εμείς συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με αγωνιστικά θέματα. Δεν θα ασχοληθούμε σήμερα ούτε με τον διαιτητή ούτε με τα χουντικά μέτρα που ακούμε ότι θα παρθούν για να μην βρεθούν οπαδοί του Άρη στο γήπεδο.

Προσωπικά το φοβάμαι το παιχνίδι. Δεν φοβάμαι την Καβάλα την οποία την θεωρώ ομάδα "φούσκα" όπως τον Εργοτέλη κ την Τρίπολη του 1ου γύρου. Το μόνο που φοβάμαι είναι το κακό πρόσωπο του Άρη. Ένα πρόσωπο που βλέπουμε συχνά σε παιχνίδια εκτός έδρας.

Ας δούμε λοιπόν τι έχουμε κάνει εκτός έδρας μέχρι σήμερα...



Προ Κούπερ
Τα παιχνίδια που δώσαμε με τον Μαζίνιο είναι πολύ παλιά επομένως τα βάζουμε μόνο για να δούμε τη συνολική εικόνα της ομάδας εκτός έδρας.

Ηρακλής - Άρης 2 - 2
Παναθηναϊκός - Άρης 2 - 1
Πανθρακικός - Άρης 1 - 1
Εργοτέλης - Άρης 0 - 0
Λάρισα - Άρης 2 - 2

Ασπρόπυργος - Άρης 3 - 4 (κύπελλο)

Όσοι άκουσαν το παιχνίδι από το ραδιόφωνο (δεν είχε τηλεοπτική μετάδοση) κόντεψαν να τρελαθούν. Ας είναι καλά ο Λόκο κ ο Χαβίτο.

Με Κούπερ

παοκ - Άρης 4 - 1
Πρώτο παιχνίδι με Κούπερ. Αν έμπαινε το δοκάρι του Κόκε, αν δεν έδινε το αστείο πέναλτι ο Κουκουλάκης...Αν...Αν... Με τα αν δεν παίζεται η μπάλα. Η εμφάνιση ήταν κακή ειδικά στον ανασταλτικό τομέα.

Λεβαδειακός - Άρης 0 - 2
Μέτρια εμφάνιση. Ο Λεβαδειακός είχε 2 δοκάρια με σουτ από μακριά εμείς είχαμε την ουσία κ τα γκολ. Ανασταλτικά πάντως δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα.

Ατρόμητος Αθηνών - Άρης 0 - 3
Μέτρια εμφάνιση. Το σκορ όμως δείχνει άλλα. Κάναμε 2 γρήγορα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα κ σε συνδυασμό με την αποβολή του παίχτη του Ατρομήτου, τελείωσε το παραμύθι.

Γιάννινα - Άρης 0 - 1
Κακός αγωνιστικός χώρος, κακή εμφάνιση. Τυχερό αποτέλεσμα μιας κ ο ΠΑΣ μας πίεζε όλο το 2ο ημίχρονο χωρίς να καταφέρει να βάλει γκολ (αλλά ούτε κ να κάνει κάποια μεγάλη ευκαιρία πέρα από γιόμες).

Σκόντα Ξάνθη - Άρης 2 - 1
Κακός αγωνιστικός χώρος κ κακή εμφάνιση. Φάγαμε 2 φτηνά γκολ στο 1ο ημίχρονο. Καλύτεροι στο 2ο, μειώσαμε στο τέλος, χάσαμε κ ευκαιρία για ισοφάριση.

Σκόντα Ξάνθη - Άρης 1 - 1 (κύπελλο)
Άλλος ένας κάκιστος, ακατάλληλος για ποδόσφαιρο αγωνιστικός χώρος. Και άλλη μία κακή εμφάνιση. Έβαλε το χεράκι του κ ο Δαλούκας. Αλλά να'ναι καλά ο Νέτο που στο '94 μας έστειλε στα ουράνια με την ισοφάριση του.

αεκ - Άρης 1 - 0
Κατά τη γνώμη μου η καλύτερη εμφάνιση που κάναμε εκτός έδρας επί Κούπερ. Με μια δύσκολη ομάδα, κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά χάσαμε τελικά τρώγοντας γκολ από στημένη φάση (κόρνερ).

Καβάλα - Άρης 1 - 1
Μέτρια εμφάνιση σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο όπως θα μπορούσαμε κ να χάσουμε στο τέλος. Πολλές γιόμες από την αντίπαλη ομάδα.

Πανιώνιος - Άρης 1 - 1
Κακή εμφάνιση. Τυχερό αποτέλεσμα. Η ομάδα έδειξε κουρασμένη, χωρίς δυνάμεις, με το μυαλό στο κύπελλο. Οι απουσίες αποτελούν δικαιολογία;


Συμπέρασμα
Το συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι ότι ο Άρης φέτος εκτός έδρας δεν παίζει καλά. Με το ζόρι βρίσκουμε μια πειστική εμφάνιση. Μία εμφάνιση που να λες, ναι παίξαμε καλά κ κερδίσαμε.

Αύριο λοιπόν πρέπει η ομάδα να κάνει την καλύτερη εμφάνιση της φέτος. Η ομάδα πρέπει να πάει στον τελικό. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το μόνο που υπάρχει είναι η πρόκριση με οποιοδήποτε τρόπο.

ΌΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

3 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 24 Μαρτίου 2010 στις 12:59 μ.μ.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Υπάρχει μόνο ο κακός Άρης. Άκουγα κάποιους συνοπαδούς να κάθονται να λένε ποια Καβάλα και τέτοια. Λέγανε ότι πάμε χαλαρά, παίρνουμε το Χ και κάνουμε συντήρηση. Δεν είναι έτσι. Σε αυτό το ματς χαλαρότητα και συντήρηση δεν υπάρχει. Το ματς θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Και όντως εκτός δεν αποδίδουμε καλά, αλλά αύριο θα αποδώσουμε. Πρέπει να αποδώσουμε. Ο Κούπερ φαίνεται ότι ξέρει να χειριστεί καταστάσεις, οι παίχτες δείχνουν να έχουν αντιληφθεί την κατάσταση και οι οπαδοί περιμένουν με λαχτάρα την πρόκριση στον τελικό.

RedDragon είπε... 24 Μαρτίου 2010 στις 1:34 μ.μ.

Γενικά ο κόσμος είναι συγκρατημένος κ είναι καλό αυτό γιατί η ατμόσφαιρα πριν το παιχνίδι περνάει κ στους παίχτες.

Εγώ γενικά έχω μάθει να κρατάω μικρό σακούλι γι'αυτό τα βλέπω τα πράγματα λίγο απαισιόδοξα. Να φανταστείς όταν μας έκανε το 1-1 στο 1ο ματς είχε απογοητευτεί πάρα πολύ κ έλεγα για αποκλεισμό...

Το ματς είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. Αλλά οι παίχτες το θέλουν πολύ κ δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ανώνυμος είπε... 24 Μαρτίου 2010 στις 5:37 μ.μ.

paidia to mats den einai eukolo alla pistevw exoun parei oi paiktes tin porwsi tou kosmou opote koutsa strava tha to katharisoume.to thema einai allo.pali o telikos tha ginei me kontra sinthikes gia tin omada mas.pali stin edra tou antipalou tha paiksoume.pantws tha ginei i ekdromi tou aiwna.VAMOS