Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Στους 8 του Eurocup

Μετά τη χθεσινή νίκη της Άλμπα περάσαμε κ μαθηματικά στους 8 του Eurocup.

Τώρα έχουμε την πολυτέλεια στο τελευταίο ματς να διαλέξουμε αντίπαλο. Πιθανοί μας αντίπαλοι είναι η Βαλένθια η οποία θα τερματίσει λογικά 1η στον όμιλο της κ μία εκ των Χάποελ ή Ουνικς Καζάν, με πιο πιθανή την Χάποελ.

Όπως καταλαβαίνετε θέλουμε να αποφύγουμε την Βαλένθια η οποία είναι ισπανική ομάδα, δεν έχει χάσει ποτέ στην έδρα της στο Eurocup (32 νίκες) είναι 4η στο Ισπανικό πρωτάθλημα κ θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup.

Από την άλλη, με την Χαποέλ έχουμε ήδη παίξει 2 φορές  κ κερδίσαμε κ τις 2. Θα έλεγα ότι είναι του χεριού μας κυρίως από το ματς στην έδρα μας όπου είχαμε πάρει διαφορά 18 πόντων (που τελικά τη χάσαμε αλλά κερδίσαμε τον αγώνα) κ όχι τόσο από το 2ο ματς στο Ισραήλ όπου ότι σουτάραμε έμπαινε.

Η νίκη επομένως την επόμενη βδομάδα είναι μονόδρομος αν θέλουμε να έχουμε πιο εύκολο δρόμο για το Final4 της Vitoria.

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Fernando Buesa Arena της Vitoria, 10.000 θέσεων, όπου θα διεξαχθεί το final4 του Eurocup στις 17-18 Απριλίου.

Νομίζω ότι μας χωράει όλους....

Υ.Γ. Περιμένω από τον Night Audit στο Basketballaris μια στατιστική ανάλυση των πιθανών μας αντιπάλων.

3 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 4 Μαρτίου 2010 στις 11:08 π.μ.

Την Βαλένθια όντως δεν την θέλουμε. Ας την αποκλείσει κάποιος άλλος. Ας πέσουμε με Χαποέλ. Εδω την κερδίσαμε όταν η ομάδα σερνόταν, δεν θα την κερδίσουμε τώρα που πήρε μπρος η μηχανή (λεμε τωρα);

biologion είπε... 4 Μαρτίου 2010 στις 1:39 μ.μ.

Νομίζω πως δεν υπάρχει περίπτωση επιλογής παιχνιδιών! πάμε για νίκη στη Γαλλία και ελπίζουμε για αντίπαλο Χάποελ (όχι πως δεν την φοβάμαι και αυτή...) αλλά για να γλιτώσουμε την ταλαιπωρία του ταξιδιού στη Λιθουανία! Άντε...vamos για Βιτόρια!

Wackenas είπε... 4 Μαρτίου 2010 στις 7:29 μ.μ.

παιδιά χαμηλά την μπάλα. αυτή η ομάδα είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.για μένα όποιος και να είναι ο αντίπαλος το ίδιο είναι. απο τη μια χάνω από τα Τρίκαλα και απο την άλλη ρίχνω 30 την Μπανταλονα. δεν είναι ώρα για σοβαρές αναλύσεις.σε κάθε ματς η ομάδα είναι ένα ερωτηματικό.