Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Ο "Καυτός" Μάρτης του Άρη

Ο μήνας Μάρτιος είναι ο πιο σημαντικός για την ομάδα του Άρη κ θα κρίνει τους κόπους όλης της χρονιάς, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο κ στο μπάσκετ.

Αν πάει καλά αυτός ο μήνας στα 2 αθλήματα κ με γνώμονα το γεγονός ότι διεκδικούμε πρόκριση σε:

  • Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας
  • Συμμετοχή στα Play off για έξοδο στο Champions League
  • Πρόκριση στο Final4 του Eurocup

τότε μπορεί ο Απρίλιος του 2010 να μείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη μας. Αλλά ας δούμε αναλυτικά τι μας περιμένει...




Ποδόσφαιρο

Θα δώσουμε συνολικά 6 αγώνες (4 για το πρωτάθλημα κ 2 για το κύπελλο) σε διάστημα 22 ημερών. Από τους 6, οι 3 είναι στο Βικελίδης. Ξεχωρίζουν οι διπλοί ημιτελικοί με την Καβάλα αλλά κ το τοπικό ντέρμπι με τον συμπολίτη. Βέβαια όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί κ δεν τίθεται θέμα επιλογής.

Σίγουρα ο Κούπερ θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά το υλικό, διότι θα υπάρξουν τιμωρίες με κάρτες κ τραυματισμοί. Ήδη ο Γκιάρο δεν θα παίξει στα ματς με Πανιώνιο κ Λεβαδειακό.Ο Σηφάκης μάλλον θα χάσει το ματς του Σαββάτου με την Καβάλα ενώ ο Φερναντέζ θα χάσει μάλλον όλο το Μάρτιο.

Αναλυτικά οι αγώνες:

  • Καβάλα - ΆΡΗΣ, Σάββατο 6/3
  • ΆΡΗΣ - Παοκ, Κυριακή 14/3
  • ΆΡΗΣ - Καβάλα για το κύπελλο, Τετάρτη 17/3
  • Πανιώνιος - ΆΡΗΣ, Κυριακή 21/3
  • Καβάλα - ΆΡΗΣ για το κύπελλο,  Πέμπτη 25/3
  • Άρης - Λεβαδειακός,  Κυριακή 28/3

Μπάσκετ

Ο Μάρτιος στο μπάσκετ μπήκε πολύ καλά με την 30αρά στην Μπανταλόνα κ την πρόκριση στου 8 του eurocup. Μένει 1 αγώνας με τη Λεμαν για το Eurocup όπου θα κυνηγήσουμε την 1η θέση.

Για το πρωτάθλημα έχουμε σημαντικούς αγώνες τους οποίους πρέπει να τους κερδίσουμε ΟΛΟΥΣ αν θέλουμε να μπούμε στα play off.

Τους εντός έδρας με πανιώνιο κ αεκ πιστεύω δύσκολα ή εύκολα θα τα πάρουμε (εύκολα ελπίζω). Εκεί που έχω αμφιβολίες είναι τα δύσκολα εκτός έδρας ματς με Περιστέρι κ Κολοσσό.

Να σημειωθεί ότι λογικά μέσα στο Μάρτη θα δώσουμε κ αγώνες για την πρόκριση στο final4 του Eurocup. Δεν έχουνε βγει όμως ακόμη οι ημερομηνίες. Thanx στον Night Audit που μας έδωσε τις ημερομηνίες γιατί το site του Eurocup είναι απαράδεκτο.

Αναλυτικά οι αγώνες:
  • ΆΡΗΣ - Πανιώνιος, Σάββατο 6/3
  • Λεμάν - ΆΡΗΣ,  Τρίτη 9/3
  • Περιστέρι - ΆΡΗΣ, Τετάρτη 17/3
  • ΆΡΗΣ - Αεκ, Σάββατο 20/3
  • 1ος Ημιτελικός Eurocup, Τετάρτη 24 Μαρτίου 
  • Κολοσσός - ΆΡΗΣ, Σάββατο 27 Μαρτίου (μάλλον)
  • 2ος Ημιτελικός Eurocup, Τετάρτη 31 Μαρτίου

Υ.Γ. Στη φωτογραφία βλέπουμε την Miss Μάρτιο από τo ημερολόγιο του Playboy 2010 (κλικ για να τη δείτε μεγαλύτερη)...Δεν βάζουμε τπτ στην τύχη στο blog... :)

9 σχόλια:

Proponitis tis kerkidas είπε... 5 Μαρτίου 2010 στις 12:50 μ.μ.

24 και 31 Μαρτίου είναι οι προημιτελικοί για το Eurocup reddragon...Οπότε ο Μάρτιος θα είναι πιο καυτός και από την κυρία ;)

KANTHAR0S είπε... 5 Μαρτίου 2010 στις 1:07 μ.μ.

Στο μπάσκετ περιμένω μόνο νίκες κι επιτέλους μια σταθερότητα. Τι πράγμα είναι αυτό ρε παιδί μου; Ας ελπίσουμε ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη και πιο σταθερή. Το ζητούμενο είναι όσο περνάει ο καιρός να παρουσιαζόμαστε πιο συμπαγείς. Κρίνεται και η Ευρώπη.

Για την μπάλα τώρα οι στόχοι σου είναι δυο. Να περάσεις την Καβάλα στο κύπελλο και να μπεις play off. Για να γίνει αυτό πρέπει να περάσεις αύριο από την μακαρομάδα και να κερδίσεις τον ΠΑΟΚ την επόμενη βδομάδα. Μακάρι να κερδίσουμε και στα δυο παιχνίδια.

RedDragon είπε... 5 Μαρτίου 2010 στις 1:07 μ.μ.

Που τις βρήκες ρε αλάνι; Στο ηλίθιο site του Eurocup δε μπόρεσα να τις βρω...

RedDragon είπε... 5 Μαρτίου 2010 στις 1:15 μ.μ.

Kanthare μη λες για Μακαρομάδες διότι σκεφτόμαστε τις μακαρoνάδες και πεινάμε... :) :)

KANTHAR0S είπε... 5 Μαρτίου 2010 στις 1:25 μ.μ.

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ μακαρονάδες σκεφτόμουν όταν το έγραφα!

Proponitis tis kerkidas είπε... 5 Μαρτίου 2010 στις 1:36 μ.μ.

Στο σαιτ τους μέσα το βρήκα ... http://www.eurocupbasketball.com/ulebcup/home/on-court/format

Ανώνυμος είπε... 6 Μαρτίου 2010 στις 8:29 μ.μ.

symmetoxi sta playoffs mporei kai na to kataferete an kai dyskola alla vre gatia giati grafete malakies peri exodou sto Champions League? xypniste reeeeeeeeeeeeee!!

RedDragon είπε... 7 Μαρτίου 2010 στις 3:22 π.μ.

Καλά ας μπω εγώ στα play off με 3 πόντους διαφορά κ πες μου εσύ ο παντογνώστης του ποδοσφαίρου ότι δε μπορώ να κάνω μία νίκη παραπάνω κ να βγω ch league...