Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Κοτόπουλα με κράνη...


...της πόλης οι ρουφιάνοι!

Είδαμε πάλι τους γνωστούς-αγνώστους να επιδίδονται σε αυτό που ξέρουν τόσο καλά... τη ρουφιανιά.

Μη μπορώντας να υποστηρίξουν την ομάδα τους, η οποία έχει αποκλειστεί νωρίς-νωρίς από τον θεσμό του κυπέλλου, είπαν (για άλλη μία φορά) να υποστηρίξουν τον αντίπαλο του Άρη!

Μαζεύτηκαν λοιπόν κ πήγαν στο γήπεδο της Καβάλας, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ...κράνη, λοστούς, αλυσίδες, πυρομαχικά..ναι αυτά που είχαν χρησιμοποιήσει κ στα γεγονότα της Σουρωτής...



Πώς αυτοί κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο κ μάλιστα στη θύρα των επισήμων, μόνο οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου και οι αστυνομικοί, μπορούν να μας απαντήσουν.

Μπορούν άραγε να μας πουν κ πως βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο να κάνουν επίθεση στους οπαδούς τους Άρη;

Ένα μεγάλο μυστήριο το οποίο ερευνά με ζήλο η τοπική αστυνομία είναι πως για άλλη μια φορά δε συνελήφθη κανένας τους! Παράλληλα οι τοπικές αρχές έχουν αναλάβει έργο κ για τη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του μεταφραστή της ΠΑΕ ΆΡΗΣ για ειρωνεία στη συνέντευξη τύπου!!!!!!!

Κρίμα όμως για όλους αυτούς διότι ο Σέρχιο έβαλε το γκολ πριν τελειώσει το ημίχρονο κ σηκώθηκαν κ έφυγαν νωρίς από το γήπεδο...Τσάμπα τα λεφτά που πλήρωσαν (;;;;) για τα εισιτήρια...

Μάλλον η παρουσία τους ήταν στα πλαίσια της "κόλασης" που θα έβρισκε ο Άρης στον επαναληπτικό αγώνα, σύμφωνα με τον Ντε Μος.

Άντε καλή τηλεθέαση στον Τελικό του ΟΑΚΑ. Εκεί θα υποστηρίζετε τον βάζελο. Σας το λέμε μήπως κ μπερδευτείτε, τόσες ομάδες έχετε αλλάξει φέτος για χάρη του Άρη.

Υ.Γ. Αυτά ήταν τα αντίποινα για την ήττα στο Χαριλάου πριν 2 εβδομάδες;

2 σχόλια:

VardARIS είπε... 26 Μαρτίου 2010 στις 6:00 μ.μ.

Μπράβο τα κοτόπουλα, Shoei κράνη φορούσαν?

Ανώνυμος είπε... 27 Μαρτίου 2010 στις 3:18 μ.μ.

Δείτε τι ακριβώς έγινε στην Καβάλα εδώ
http://vimeo.com/10467645