Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ - ΆΡΗΣ Preview


Για τον μήνα Μάρτιο δεν χρειάζεται να αναφερθούμε νομίζω πως το post του reddragon (επηρεασμένος και από την επικαιρότητα!!) δείχνει την κρισιμότητα του. Εμεις θα ασχοληθούμε με το πρώτο από τα 3 ματς μεταξύ του Αρη και της Καβάλας.

Στα αγωνιστικά εκτός αποστολής o Σηφάκης που σημαίνει κάτω από τα δοκάρια ο Πέσκοβιτς. Αν κρίνουμε τα 2 παιχνίδια που έπαιξε βασικός(κύπελλο κ Πανθρακικο) μόνο καλά δεν είναι τα δείγματα.


θέλω να πιστεύω πως δεν θα κάνει άλλη γκέλα. Με τον Φερναντεζ τραυματία λογικά ο Κούπερ θα ξεκινήσει Ναφτι-Πριττα αν και θα ήθελα να ξεκινήσει τον Νατσο βασικό (παρόλο που είναι ντεφορμέ). Στα χαφ αν ξεκινήσει πάλι με Χαβίτο θα μου δώσει την εντύπωση πως δεν τον πολυπιστεύει τον Αντού εκτός αν έχει να κάνει με συγκεκριμένη τακτική.

Όπως και να χει θέλω να πιστεύω πως θα φύγουμε με τους 3 βαθμούς για να ξεκαθαρίσει και η υπόθεση των PLAY-OFF. Το πιο σημαντικό όμως είναι ο Κούπερ να "ζυγίσει" την ομάδα της Καβάλας ώστε να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια του κυπέλλου.

Υ.Γ. Στο γήπεδο θα υπάρχουν λίγοι Αρειανοί και αυτοί μεμονωμένοι. Λογικό μου ακούγετε αφού για να πάρεις εισιτήριο χρειάζεται λέει να έχεις ταυτότητα ,δίπλωμα, ένσημα από το ΙΚΑ, απολυτήριο Λυκείου-Στρατου και να γεννήθηκες στη Καβάλα!!!!!!

Υ.Γ. 'Οσο για τη φωτογραφία μόνο τυχαία δεν είναι. Είναι από τον πρώτο αγώνα και φυσικά αυτή η καρατέκα δεν είναι πέναλτι. Σωστά κ. Κουκουλάκη; Ε ρε κεράκια που έχουμε να σβήσουμε......

4 σχόλια:

VardARIS είπε... 6 Μαρτίου 2010 στις 12:45 π.μ.

Wackena, αυτό είναι το χαρακτηριστικό τάκλιν στην καρωτίδα!!! Έτσι κόβεις την μπάλα στον αντίπαλο μια και καλή. Μάλιστα αν τον πετύχεις καλά, ίσως και να του κόψεις και το νήμα της ζωής...

Και εγώ θα ήθελα Nacho μέσα. Ξέρεις τώρα, πουλέν...

KANTHAR0S είπε... 6 Μαρτίου 2010 στις 1:14 π.μ.

Το αυριανό ματς μαζί με το αυτό του ΠΑΟΚ θα κρίνουν κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό την συμμετοχή μας στα play off. Η θέση μου για αυριο είναι πολύ απλη. Πας και κερδίζεις. Απομακρύνεσαι 5 βαθμούς από την Καβάλα και αντίο.

RedDragon είπε... 6 Μαρτίου 2010 στις 1:20 π.μ.

Wackena κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Αύριο στο γήπεδο πιστεύω θα έχει πολλούς Αρειανούς. Σιγά μη μας σταματήσουν τα τερτίπια του Αγαπούλα...

jik είπε... 6 Μαρτίου 2010 στις 11:46 π.μ.

και η νίκη και η ισοπαλία είναι καλά αποτελέσματά και βέβαια σημαντική θα είναι και η συνέχεια που θα έχουμε ,όχι ήττα πάντως με καβάλα απαγορευτικό!!!