Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Javier campora Vs Marco Van Basten (vid)

Μη βιαστείτε να με κατηγορήσετε για ιερόσυλο. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των 2 παιχτών, ο Κάμπορα είναι σαφώς ανώτερος (χιουμοράκι).

Απλώς το 2ο γκολ του αγαπημένου μας "Κουταβιού" (πιο πολύ σε bulldog μου φέρνει εμένα) μοιάζει πολύ με το γκολ που πέτυχε ο VanBasten στον τελικό του Euro 1988.

Δείτε τι εννοώ...

Το γκολ του VanBasten.

Από σέντρα από αριστερά πιάνει απευθείας το βολέ με τον αμυντικό μπροστά του κ κρεμάει τον τερματοφύλακα ο όποιος δεν κατάλαβε από που το έφαγε. Πραγματικά απίστευτο γκολ.




Το γκολ του Campora.

Από σέντρα από δεξιά πηδάει να διεκδικήσει την κεφαλιά από τον αμυντικό που είναι 2 κεφάλια ψηλότερος. Συγκρούονται στον αέρα αλλά δεν χάνει την ισορροπία του κ κάνει απίστευτο γυριστό σουτ χωρίς να βλέπει εστία.




Ποιο είναι καλύτερο;

Του VanBasten είναι δύσκολο διότι το πιάνει απ'ευθείας στην κίνηση. Βέβαια ο αμυντικός πετάει λίγο αετό. Αλλά η τροχιά της μπάλας είναι απίστευτη. Κ μην ξεχνάμε ότι το έβαλε στον τελικό του Euro 88 εναντίον της Ρωσίας.

Του Κάμπορα είναι εξίσου δύσκολο διότι κερδίζει τη μονομαχία από πολύ ψηλότερο αντίπαλο, κ πλασάρει χωρίς να βλέπει την εστία με γυρισμένη την πλάτη. Το ντέρμπι Άρης - Παοκ δεν φτάνει σε καμιά περίπτωση την αίγλη ενός τελικού Euro αλλά με τη νοοτροπία αυτής της πόλης μπορεί να θεωρείται κ πιο σημαντικό!!!

Η επιλογή είναι δική σας, εγώ δε μπορώ να διαλέξω. Τα θεωρώ και τα 2 εξαιρετικά γκολ.

Κλείνοντας θέλω να ρωτήσω τη διοίκηση του Άρη: 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ;

3 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 15 Μαρτίου 2010 στις 11:57 μ.μ.

Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Γιατί δεν έχει υπογράψει ακόμα; Όσο καθυστερούμε τόσο θα ανεβαίνει και η τιμή του. Και ο Ζήσης καραδοκεί.

VardARIS είπε... 16 Μαρτίου 2010 στις 12:15 π.μ.

Πραγματικά Red Dragon, όπωσδήποτε και άμεσα ανανέωση. Και εδώ να πούμε και ένα μεγάλο μπράβο και στον Κόντη (που με πραγματικό scouting, και όχι διακοπούλες) βρήκε αυτόν τον άγνωστο (πιστεύω για τους περισσότερους από εμάς) γυρολόγο της Λατινικής Αμερικής (έχει γυρίσει αρκετές ομάδες).

Γιατί ξέρουμε μόνον να κράζουμε, άκουγα πολλούς στο γήπεδο πέρυσι στο δεύτερο μισό να κρίνουν και να λένε που βρήκαμε αυτό το γατάκι, (τελικά μόνο γατάκι δεν είναι), κ.α. τέτοια.

Wackenas είπε... 16 Μαρτίου 2010 στις 12:31 π.μ.

ψηφιζω καλυτερο γκολ του Καμπορα γιατι καταφερνει να σκοραρει μπροστα απο τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ αμυντικο και διεθνη(αρε Γκαγκατση να δουμε ακομα ποιον αλλον θα στειλεις) ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΜΑΛΕΖΑ!!!