Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Η μάχη για τα Play Off - 3 αγώνες πριν το τέλος

3 αγώνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος φαίνεται να τελειώνει η υπόθεση Play Off για τον Άρη.

Ουσιαστικά με νίκη επί του Λεβαδειακού είμαστε κατά 99% στα Play Off. Και σε περίπτωση που η Καβάλα δεν κερδίσει τον Εργοτέλη (που καίγεται για βαθμούς) τότε θα είμαστε κ μαθηματικά σίγουροι.

Αυτός ήταν κ ο στόχος που είχαμε θέσει, δηλαδή να καθαρίσουμε την είσοδο στα Play Off πριν τα 2 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια μας τις 2 τελευταίες αγωνιστικές.




Αυτή την Κυριακή είδαμε να επιβεβαιώνεται το best case σενάριο για τον Άρη. Η ομάδα ήταν κακή, κουρασμένη κ πολύ τυχερή. Εγώ προσωπικά το περίμενα αυτό και δε με στεναχώρησε τόσο πολύ. Σίγουρα θα θέλαμε να μειώσουμε τη διαφορά με τους πάνω αλλά ο βαθμός της ισοπαλίας είναι πολύ σημαντικός.

Η Αεκ συνέχισε την καλή της πορεία κ αν δούμε κ το πρόγραμμα της δείχνει να μπορεί να κάνει μόνο νίκες μέχρι το τέλος. Πριν το ματς στην τούμπα έλεγα στους φίλους μου τους παοκτζήδες ότι το ματς είναι Χ2. Όχι δεν είμαι μάντης ούτε παίζω στοίχημα σαν τον VardARIS, αλλά ο παοκ έκανε ένα λάθος που έχουμε κάνει κ εμείς πολλές φορές στο παρελθόν. Ασχολήθηκε με τη διαιτησία πάρα πολύ, χωρίς να δει τα δικά του λάθη. Η ομάδα αποπροσανατολίστηκε κ το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο.

Η Καβάλα ακολουθεί το worst case σενάριο που είχαμε προβλέψει κ δείχνει να "ξεφουσκώνει". Σύμφωνα κιόλας με τον προπονητή της δεν έχει πια στόχους για το πρωτάθλημα κ θα τα δώσει όλα στο κύπελλο. Χαρακτηριστικό είναι ότι για 3ο συνεχόμενο ματς έφαγε 3 γκολ.

Το παιχνίδι όλης της χρονιάς είναι ο ημιτελικός της Πέμπτης. Θέλει μεγάλη προσοχή. Πολύ μεγάλη προσοχή. Αλλά θα τα ξαναπούμε μέχρι τότε.

1 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 22 Μαρτίου 2010 στις 3:05 μ.μ.

Το παιχνίδι με τον Κομπώτη είναι άκρως σημαντικό. Κερδίζεις και εξασφαλίζεις κάτα ένα μεγάλο ποσοστό την συμμετοχή σου στα play off. Προηγείται όμως η Καβάλα. Πολύ σωστό ότι για 3ο συνεχόμενο ματς έφαγε τρία γκολ. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Οι παίχτες θα είναι ξεκούραστοι και θέλω να πιστεύω διψασμένοι και ετοιμοπόλεμοι.