Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Η μάχη για τα Play Off - 5 αγώνες πριν το τέλος


Φτάσαμε αισίως στους 5 αγώνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε την Καβάλα κ να καθαρίσουμε την υπόθεση play off.

Από αυτή την αγωνιστική κ μετά θα βγάζουμε έναν πίνακα που θα δείχνει τους αγώνες των ομάδων που διεκδικούν την είσοδο στα play-off, τα αποτελέσματα τους κ τη βαθμολογία τους.

Θεωρούμε ότι 3 ομάδες διεκδικούν την είσοδο στα playoff: ο Άρης, η Αεκ κ η Καβάλα. Δύο από αυτές θα τα καταφέρουν. Πιστεύουμε ότι ο Άρης θα είναι μία από αυτές...



(W: worst case σεναριο, B: best case σενάριο, R: αληθινή βαθμολογία, *: εκτός έδρας αγώνας)

Γενικά

Οι εκτιμήσεις για τα worst case και best case σενάρια είναι προσωπικές κ βασίζονται σε ποδοσφαιρικά δεδομένα κ τις μέχρι τώρα πορείες των ομάδων. Δεν έχουν υπολογιστεί κουμπαριές και δημόσιες σχέσεις, χρηματισμοί, απειλές, το στοίχημα, ο Αγαπούλας κτλ κτλ

Χαρακτηριστικό είναι ότι κ οι 3 ομάδες θα παίξουν με παοκ, Πανιώνιο ενώ Καβάλα κ Αεκ παίζουνε κ μεταξύ τους. Σημαντικό ρόλο θα παίξει κ η διάθεση που θα δείξουν οι "αδιάφορες" ομάδες π.χ. ο Πανιώνιος τελευταία αγωνιστική μέσα στην Καβάλα ή η Τρίπολη με εμάς.

Ελπίζω, οι βαθμοί που χάσαμε από κατώτερους αντιπάλους (5 από Πανθρακικό, 3 από Ξάνθη) να μην στοιχίσουν. Αν θέλουμε πάντως να έχουμε ελπίδες πρέπει να τελειώσουμε την υπόθεση πριν την τελευταία αγωνιστική. Επίσης ΔΕΝ θα πρέπει να αφήσουμε να φύγει η κατάσταση από τα χέρια μας διότι όσες φορές περιμέναμε αποτελέσματα άλλων ήρθαν όλα ανάποδα...

Άρης

Εύκολα καταλαβαίνει κάποιος ότι έχουμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα με 3 παιχνίδια εκτός κ 2 εντός. Η απόδοση της ομάδας μας δυστυχώς έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Στο Worst Case σενάριο δεν χάνουμε από παοκ, κερδίζουμε λεβαδειακό κ στα 3 εκτός παίρνουμε μόνο 1 βαθμό.
Στο Best Case σενάριο κάνουμε 3 νίκες, 1 ισοπαλλία με πανιώνιο κ ήττα από Ολυμπιακό.
Οι εκτιμήσεις που έκανα δεν σημαίνει ότι η ομάδα δε μπορεί να κάνει ακόμη κ το 5 στα 5 αλλά με την ποδοσφαιρική λογική κάτι τέτοιο δεν είναι ρεαλιστικό.

Αεκ
Όπως βλέπω στο πρόγραμμα η Αεκ έχει μεγάλο προβάδισμα για την είσοδο στα play off. Ακόμη κ με το Worst Case σενάριο μου, μπαίνει.

Καβάλα
Η Καβάλα αν πάρει όλα τα εντός έδρας της παιχνίδια βάζει σοβαρές πιθανότητες να μας πάρει τη θέση. Αμφιβάλλω βέβαια ότι θα τα καταφέρει αλλά επειδή πέρυσι είδαμε την Barcelona του Κάμπου να κερδίζει τους πάντες...γι'αυτό κρατάμε μικρό καλάθι.

Περιμένω κ τις δικές σας απόψεις κ προβλέψεις...

6 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 8 Μαρτίου 2010 στις 1:48 μ.μ.

Για μένα η ΑΕΚ είναι ήδη play off. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Αφού δεν κέρδισες την Καβάλα πρέπει να νικήσεις την Κυριακή. Πιστέυω οτι θα τα καταφερουμε εστω κι αν πρεπει να κερδισουμε τον Ολυμπιακο τελευταια αγωνιστική. Κανονικά δεν έπρεπε καν να κάνουμε αυτή την κουβέντα, διότι έχεις αυτοκτονήσει και έχουμε χάσει βαθμούς. Τέσπα.

Ανώνυμος είπε... 8 Μαρτίου 2010 στις 2:24 μ.μ.

Μπράβο RedDragon για το πινακάκι να έχουμε μια εικόνα τι γίνεται πάνω κάτω. Αρχικά πρέπει να στηριχθούμε μόνο στα δικά μας "πόδια",και να μην περιμένουμε τίποτα απο κανέναν, γιατί πέρσι την πατήσαμε και μάλιστα άσχημα με την Λάρισα στο Καραϊσκάκη, και να τελειώνουμε την υπόθεση play οff όπως πολύ σωστά γράφεις πρίν την τελευταία αγωνιστική. Η Αεκ ακολουθεί το πρόγραμμα μας με την μόνη διαφορά (μεγάλη) ότι δεν έχει τον Ολυμπιακό.
Έχουμε πίο δύσκολο πρόγραμμα απο την Καβάλα από άποψη (κουμπαριών-σχέσεων κ.α.) καθώς και οι δύο έχουμε δύο μεγάλα παιχνίδια και αρνητικό ότι έχουν τρία παιχνίδια εντός έδρας.
Στο best case σου για Αεκ θεωρώ ότι είναι λίγο αισιόδοξο (θα μου πείς best case είναι αλλά worst case για τον ΑΡΗ) καθώς πιστεύω ότι η Αεκ θα κάνει μία με δύο γκέλες. Όσο για το παοκ-καβάλα μην είσαι τόσο σίγουρος ότι θα πάρει 0 βαθμούς ο Αγαπούλας, σε κάθε αγωνιστική είναι στις κερκίδες της τούμπας, και εκείνη την αγωνιστική πιστέυω ο παοκ θα είναι ήδη εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς. Έτσι πιστεύω εγώ.
Για εμάς το best case είναι να κάνουμε 11 βαθμούς ακόμα και να τελειώνουμε πρίν μας βγεί η ψυχή. Πιό πολύ φοβάμαι το παιχνίδι με την Τρίπολη εκτός παρά μέσα στο Καραϊσκάκη.
Εν κατακλείδι, τελειώστε την υπόθεση play οff όσο πιό νωρίς γίνεται γιατί στο τέλος μπορεί να μας έφταιξε όλη την χρονιά η διαιτησία (πού όντως είχαμε ΚΑΚΙΣΤΗ μεταχείριση) αλλά θεωρώ ότι αυτοκτονήσαμε μέσα στο ΟΑΚΑ με την Αεκ και αυτοκτονήσαμε στο πρώτο ημίχρονο με την Καβάλα. Γι αυτό τέρμα οι αυτοκτονίες απο εδώ και πέρα. Παικταράδες πιστέψτε στους εαυτούς σας και ξεδιπλώστε το ταλέντο σας στο χορτάρι χωρίς άγχος. Θεωρώ ότι με 11 βαθμούς είμαστε εξασφαλισμένοι.

KANTHAR0S είπε... 8 Μαρτίου 2010 στις 3:02 μ.μ.

Πας στην Τρίπολη και νικάς. Απλά τα πράγματα. Στηρίζεσαι στις δυναμεις και παιρνεις τους τρεις βαθμους. Για 5-6 συνεχομενους αγωνες πρεπει να παρουσιασουμε μια σταθεροτητα. Σε πέντε ματς χρειαζεσαι περιπου δεκα βαθμους. Κομβικο το ματς με ΠΑΟΚ.

RedDragon είπε... 8 Μαρτίου 2010 στις 4:02 μ.μ.

Εγώ έχω προβληματιστεί από τις εμφανίσεις που κάναμε με Ξάνθη κ Καβάλα στο 2ο ημίχρονο. Πολύ κακές εμφανίσεις. Κ δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα καταφέρουν να κερδίσουν σε πανιώνιο ή τρίπολη...

Εννοείται πάντως ότι όλα εξαρτώνται από σένα κ κανέναν άλλον. Κερδίζεις κ προχωράς...

Wackenas είπε... 8 Μαρτίου 2010 στις 7:23 μ.μ.

παιδια ειπαμε ο αρης ενα αρμα μονος του.Μονο στις δυναμεις του πρεπει να στηριζεται.συμφωνω με τον animation για το μπαοκ-καβαλα.αν ο μπαοκ ειναι αδιαφορος βρωμα το ματσ(π α πανηγυριζουν οι παοκτσηδες τα γκολ της καβαλας).κατι απο καλαμαρια-μπαοκ θα μου θυμισει.

Ανώνυμος είπε... 10 Μαρτίου 2010 στις 12:45 μ.μ.

skoulikia o PAOK tha sas sterisei tin europi!!!!!!! PAOK REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.....erxomaste bromiarides!!!!